Kringloopwinkel Second Hand Gennep

Ontdek unieke tweedehands schatten bij Second Hand Gennep – kleding, meubels, boeken en meer met topbeoordelingen in Gennep!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Awesome pop lace where you can find hidden treasure”

Elvis Adrian

Meer reviews lezen…

Second Hand Gennep: De Kringloopwinkel in Gennep

Ben je op zoek naar unieke en betaalbare tweedehands items in Gennep? Dan is Second Hand Gennep dé plek voor jou! Gelegen aan De Poel 2, 6591 BV Gennep, is deze kringloopwinkel een ware schatkamer vol verrassingen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, staat Second Hand Gennep bekend om zijn uitstekende aanbod en service.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Second Hand Gennep kun je terecht met allerlei spullen die je niet meer nodig hebt. Denk aan kleding, schoenen, boeken, meubels, elektronica en nog veel meer. Door je oude spullen naar de kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede kans en help je tegelijkertijd het milieu te ontlasten. Voor de volledige lijst met acceptabele items kun je de website van Second Hand Gennep raadplegen.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in Second Hand Gennep is het belangrijk om je ogen open te houden voor verborgen schatten. Hoewel de items in de winkel al gebruikt zijn, zijn veel van hen nog in uitstekende staat. Let op details zoals merk, kwaliteit en functionaliteit bij het zoeken naar meubels, elektronica en andere producten. Met een beetje geluk vind je unieke vintage items die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl.

Hoe werkt Second Hand Gennep?

Second Hand Gennep is meer dan alleen een kringloopwinkel. Dit initiatief biedt namelijk ook een breed scala aan diensten en programma’s om de gemeenschap van Gennep te ondersteunen. Naast de verkoop van tweedehands items, bieden ze ook werkgelegenheid en ondersteuning aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo draagt Second Hand Gennep bij aan een duurzame en sociale samenleving.

Unieke programma’s, kortingen en extra services

Naast het reguliere winkelaanbod heeft Second Hand Gennep enkele unieke programma’s en kortingen voor haar klanten. Zo organiseren ze regelmatig speciale verkoopdagen waarop je kunt profiteren van extra korting op geselecteerde items. Daarnaast heeft Second Hand Gennep een rewards-programma. Bij elke aankoop ontvang je spaarpunten, die je kunt inwisselen voor extra korting of cadeaus.

Wil je meer weten over Second Hand Gennep? Volg ze dan op Facebook of bezoek hun website hier. Ontdek de unieke items, steun de gemeenschap en geef tweedehands spullen een nieuw leven bij deze geweldige kringloopwinkel in Gennep.

Laat hieronder een review achter