Kringloopwinkel in Boxmeer

Ontdek duurzaam shoppen in Boxmeer’s Kringloopwinkel – boeken, kleding, meubels, en meer tegen voordelige prijzen voor milieubewuste koopjesjagers.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

In het kort:

“Beste kringloop waar ik ooit ben geweest. Nu al 2x geweest en veel gekocht zeker een aanrader. Vriendelijke medewerkers”

Linda V

“Nice bargain hunters looking for used things! Sinterklaas purchasing helpers were also browsing incognito”

WilleM R. Hut

“Altijd leuk om hier rond te lopen en misschien iets te vinden.”

Ana C. P.

Meer reviews lezen…

De Kringloopwinkel in Boxmeer: Een duurzame winkelervaring

Bent u op zoek naar een duurzame en milieuvriendelijke winkelervaring in Boxmeer? Breng dan een bezoek aan de Kringloopwinkel in Boxmeer! Gelegen aan Valendries 24, 5831 DV Boxmeer, biedt deze kringloopwinkel een scala aan herbruikbare artikelen.

Wat kunt u brengen naar de Kringloopwinkel?

De Kringloopwinkel in Boxmeer verwelkomt graag uw herbruikbare goederen. U kunt denken aan boeken, kleding, meubels, huishoudelijke apparaten, speelgoed en zelfs vintage items. Door uw spullen naar de Kringloopwinkel te brengen, draagt u bij aan het verlengen van de levensduur van deze artikelen en het verminderen van afval.

Waar moet u op letten bij de Kringloopwinkel?

Bij uw bezoek aan de Kringloopwinkel in Boxmeer is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Hoewel de winkel zorgvuldig alle artikelen sorteert en schoonmaakt, is het altijd goed om even te controleren op eventuele schade of gebreken. Zo kunt u er zeker van zijn dat u hoogwaardige en bruikbare items krijgt.

Hoe werkt de Kringloopwinkel?

De Kringloopwinkel in Boxmeer is onderdeel van Stichting Actief, een organisatie die werkervaringsplaatsen creëert voor mensen met een meer dan gemiddelde afstand tot de arbeidsmarkt. Het personeel van de Kringloopwinkel houdt zich bezig met het ophalen, sorteren, schoonmaken, presenteren en verkopen van de herbruikbare goederen. Door aankopen te doen bij de Kringloopwinkel, ondersteunt u direct deze waardevolle maatschappelijke initiatieven.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

De Kringloopwinkel in Boxmeer biedt niet alleen een breed scala aan herbruikbare artikelen, maar ook unieke programma’s en services. Zo kunt u gebruikmaken van de bezorgservice, waarbij uw aankopen bij u thuis worden afgeleverd. Daarnaast bieden ze ook een handige ophaalservice aan, waardoor u gemakkelijk van uw herbruikbare spullen af kunt komen zonder zelf te hoeven sjouwen. Tevens beschikt de winkel over een ruime parkeerplaats en zijn de voorzieningen rolstoeltoegankelijk.

Volg de Kringloopwinkel in Boxmeer op social media

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste updates, evenementen en speciale aanbiedingen van de Kringloopwinkel in Boxmeer? Volg hen dan op social media! U kunt hen vinden op Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube en Twitter. Zo kunt u altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Breng vandaag nog een bezoek aan de Kringloopwinkel in Boxmeer en geniet van een duurzame winkelervaring. Niet alleen komt u met unieke en bruikbare items naar huis, maar u draagt ook bij aan een betere toekomst voor mens en milieu.

8 gedachten over “Kringloopwinkel in Boxmeer”

Laat hieronder een review achter