Kringloop MaGe Heijen

Ontdek duurzame schatten bij Kringloop MaGe Heijen – boeken, meubels, kleding en meer. Voor iedereen, met een hart voor gemeenschap.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag13:00-17:00
Zondag13:00-17:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Deze kringloop kan ik zeker aanbevelen. Het is ruim opgezet, veel diversiteit aan spullen en vooral ook allemaal schoon. Het personeel is vriendelijk. De kinderen vonden het jammer dat de kinder afdeling met speelgoed en boeken niet zo groot was. Achteraf bleek dat er op meerdere plekken wat speelgoed verzameld was.”

365days

“Prachtige grote kringloopwinkel met twee verdiepingen. Erg overzichtelijk alles. Kinderkleding allemaal 0,50 cent ongeacht de maat en alles op maat gesorteerd. Zeer zachte prijsjes. Een echte aanrader.”

Dorijn Lenters

“Ruim opgezette kringloop. Netjes en de spullen worden goed schoon gemaakt. Niet propvol, dus je moet een beetje geluk hebben of je er iets passends vindt. Prijzen zijn zeker niet te hoog.”

Leontien Smit

Meer reviews lezen…

Kringloop MaGe Heijen: Een Duurzame Winkel met Een Maatschappelijk Doel

Kringloop MaGe Heijen is een unieke kringloopwinkel gevestigd aan De Groote Heeze 34a, 6598 AV Heijen. Als onderdeel van Stichting MaGe heeft deze winkel een maatschappelijke achtergrond en is het doelgroep gericht op minima van de gemeente Gennep. Maar let op, deze winkel is er voor iedereen!

Wat Kan Je Brengen naar de Kringloop?

Bij Kringloop MaGe Heijen kun je eenvoudig gebruikte spullen doneren. Het is wel wenselijk om de spullen zo schoon mogelijk af te leveren. De innametijden van goederen worden hieronder weergegeven:

 • Maandag: Gesloten
 • Dinsdag: Gesloten
 • Woensdag: Gesloten
 • Donderdag: Gesloten
 • Vrijdag: 13:00-17:00
 • Zaterdag: 13:00-17:00
 • Zondag: 13:00-17:00

Waar Moet Je Op Letten bij de Kringloop?

Bij Kringloop MaGe Heijen kun je een breed scala aan tweedehands spullen vinden, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek, speelgoed en kleding. Het kopen van tweedehands spullen is een duurzame keuze die zowel het milieu als je portemonnee ten goede komt. Het is altijd een goed idee om goed op de kwaliteit en staat van de spullen te letten bij het winkelen in de kringloop.

Hoe Werkt de Kringloop?

Kringloop MaGe Heijen biedt verschillende diensten en faciliteiten om jouw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. De winkel biedt een bezorgservice, inname van goederen en een ophaalservice aan. Op deze manier kun je eenvoudig je aangeschafte meubels laten bezorgen of je ongewenste spullen laten ophalen.

De openingstijden van de Kringloop MaGe Heijen zijn als volgt:

 • Maandag: Gesloten
 • Dinsdag: Gesloten
 • Woensdag: Gesloten
 • Donderdag: Gesloten
 • Vrijdag: 13:00-17:00
 • Zaterdag: 13:00-17:00
 • Zondag: 13:00-17:00

De kringloopwinkel is rolstoeltoegankelijk en accepteert betalingen met betaalpassen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4 van de 5 sterren, kun je erop vertrouwen dat je een plezierige en duurzame winkelervaring zult hebben bij Kringloop MaGe Heijen.

Unieke Programma’s en Kortingen

Kringloop MaGe Heijen biedt ook unieke programma’s en kortingen aan. Zo hebben ze een actieve aanwezigheid op sociale media, waar je geen enkele update hoeft te missen. Volg Kringloop MaGe Heijen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam en tweedehands winkelen.

Door gebruik te maken van de diensten van Kringloop MaGe Heijen, draag je niet alleen bij aan een duurzame levensstijl, maar ondersteun je ook het maatschappelijk doel van Stichting MaGe. Dus waar wacht je nog op? Bezoek Kringloop MaGe Heijen en ontdek de schatten die je kunt vinden in deze bijzondere kringloopwinkel!

76 gedachten over “Kringloop MaGe Heijen”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel MaGe Heijen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Mooie, ruime kringloop winkel. Niet overvol, overzichtelijk en leuke prijsjes voor mooie spullen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. zeker een bezoek waard.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel MaGe Heijen. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel MaGe Heijen. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Prachtige grote kringloopwinkel met twee verdiepingen. Erg overzichtelijk alles. Kinderkleding allemaal 0,50 cent ongeacht de maat en alles op maat gesorteerd. Zeer zachte prijsjes. Een echte aanrader.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Ruim opgezette kringloop. Netjes en de spullen worden goed schoon gemaakt. Niet propvol, dus je moet een beetje geluk hebben of je er iets passends vindt. Prijzen zijn zeker niet te hoog.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel MaGe Heijen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top bezoek aan MaGe Heijen. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Deze kringloop kan ik zeker aanbevelen. Het is ruim opgezet, veel diversiteit aan spullen en vooral ook allemaal schoon. Het personeel is vriendelijk. De kinderen vonden het jammer dat de kinder afdeling met speelgoed en boeken niet zo groot was. Achteraf bleek dat er op meerdere plekken wat speelgoed verzameld was.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met MaGe Heijen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel MaGe Heijen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Altijd leuk om rond te kijken. Is een stichting dus zijn prijzen lager dan in de commerciele 2e hands handel. Vriendelijk personeel.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Kringloop met een kenau van een bedrijfsleidster die de hele sfeer verziekt. Klanten zijn al bang om iets te vragen. Als klant wordt je afgesnauwd of met arendsogen bekeken. Terwijl je er rond loopt hoor je geroddel over medewerkers die er werken.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter