Kringloop Paleis Zuid in Haps

Ontdek duurzame vondsten zoals boeken, fietsen, kleding en meer bij Kringloop Paleis Zuid in Haps – uw eco-vriendelijke keuze!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag12:00-16:00
Woensdag12:00-16:00
Donderdag12:00-16:00
Vrijdag12:00-16:00
Zaterdag12:00-16:00
Zondag12:00-16:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kringloop. Ongeprijsd en het is niet overal georganiseerd uitgestald, maar dat vind ik persoonlijk juist erg leuk.”

Leontien Smit

“Nice people, very pleasant, very hospitable, beautiful store, nice store. Gr Herman”

Herman van de Water

“Er is genoeg om te bekijken. Echt een kringloop winkel”

joop sir

Meer reviews lezen…

Kringloop Paleis Zuid: Een Duurzame Schat in Haps

Welkom bij Kringloop Paleis Zuid, dé kringloopwinkel in Haps waar je terecht kunt voor een unieke winkelervaring. Onze winkel bevindt zich op de Beverskolksestraat 1 en is geopend van donderdag tot en met zondag. Of je nu op zoek bent naar boeken, fietsen, huishoudelijke apparaten, kleding of speelgoed, bij Kringloop Paleis Zuid vind je het allemaal.

Wat kun je brengen naar Kringloop Paleis Zuid?

Bij Kringloop Paleis Zuid kun je niet alleen winkelen, maar ook spullen doneren. Heb je boeken, fietsen, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, kleding, muziek, speelgoed of andere items die je niet meer gebruikt? Breng ze naar onze winkel en geef ze een tweede leven. Het doneren van spullen is een duurzame keuze die zowel het milieu als andere mensen helpt.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij het winkelen bij Kringloop Paleis Zuid is het belangrijk om alert te zijn op unieke vondsten en kwaliteit. Onze winkel biedt een breed assortiment aan tweedehands spullen, maar het kan voorkomen dat sommige items gebruikssporen hebben. Wees geduldig en struin rustig door onze schappen om verborgen schatten te ontdekken. Vergeet niet om onze Facebook-pagina te volgen voor updates over nieuwe items en kortingen.

Hoe werkt Kringloop Paleis Zuid?

Bij Kringloop Paleis Zuid geloven we in een circulaire economie waarin spullen een tweede kans krijgen. Wanneer je iets koopt bij onze winkel, draag je bij aan een duurzame samenleving. Bovendien bieden we ook de mogelijkheid om items in de winkel op te halen. Dit is handig als je iets groots of zwaars hebt gekocht en geen vervoer hebt. Onze winkel heeft ook een rolstoeltoegankelijke ingang, zodat iedereen de kans heeft om bij ons te winkelen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloop Paleis Zuid heeft verschillende programma’s en services om jouw winkelervaring nog aangenamer te maken. Zo bieden we regelmatig kortingen op specifieke categorieën, waardoor je nog meer waar voor je geld krijgt. Daarnaast organiseren we ook speciale evenementen, zoals modeshows en workshops, waar je de kans krijgt om andere enthousiaste thrifters te ontmoeten en meer te leren over duurzaamheid.

Bezoek Kringloop Paleis Zuid in Haps en ontdek de schatten die onze winkel te bieden heeft. Samen kunnen we bijdragen aan een duurzame toekomst. Voor meer informatie over onze openingstijden en contactgegevens kun je een kijkje nemen op onze website. Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Kom naar Kringloop Paleis Zuid in Haps en ontdek de wereld van duurzaam winkelen.

12 gedachten over “Kringloop Paleis Zuid in Haps”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Paleis Zuid. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Wat een rommelwinkel, alles staat door elkaar, amper licht binnen, bijna geen plaats voor te lopen, nergens staat een prijs op. Jammer! je kan er zo leuk iets van maken, maar hier niet!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Paleis Zuid. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Paleis Zuid. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Paleis Zuid. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Paleis Zuid. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter