Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor Kringloop-Info.nl, eigenaar van https://www.kringloop-info.nl/

1. Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die worden aangeboden op kringloop-info.nl, een website die dient als een verzamelpunt voor informatie over verschillende kringloopwinkels. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

2. Gebruik van de Website

  • Informatie: De informatie op kringloop-info.nl is bedoeld om gebruikers te informeren over kringloopwinkels, hun producten en diensten.
  • Nauwkeurigheid: Wij streven ernaar om accurate en up-to-date informatie te bieden, maar garanderen niet de volledigheid of juistheid ervan.

3. Aansprakelijkheid

Kringloop-Info.nl is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website.

4. Intellectueel Eigendom

Alle content op kringloop-info.nl, inclusief teksten, afbeeldingen, logo’s en andere materialen, is eigendom van of wordt gebruikt met toestemming van de eigenaren en is beschermd door intellectuele eigendomsrechten.

Onze website kan links bevatten naar websites van derden. Kringloop-Info.nl heeft geen controle over deze externe websites en is niet verantwoordelijk voor hun inhoud of privacypraktijken.

6. Wijzigingen in de Voorwaarden

Kringloop-Info.nl behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om regelmatig te controleren op updates.

7. Toepasselijk Recht

Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde Nederlandse rechter.