Kringloopwinkel Stichting Actief Cuijk

Ontdek duurzaam shoppen en maatschappelijke bijdrage bij Kringloop Stichting Actief Cuijk – vind kleding, meubels en meer.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Voor elk wat wils, in deze Kringloopwinkel; drukbezochte plek; tot geluk van de mensen met kleine portemonnee. Goed geëtaleerd doet keuren en kopen. Boeken, CD’S en Dvd’s, meubels, kinderspeelgoed en kindermeubels, kleding; alles tegen ‘vrienden’prijsjes. Aan de rand van Cuijk (industrieterrein) gesitueerd. Er valt goed te parkeren; voor in-en uitladen van spullen. Beste lokatie ooit.”

Harry Daudt

“Leuke kringloop, prima prijzen en vriendelijke medewerkers. De kleding hangt op kleur en op soort! Fijn en overzichtelijk dus, met ook daar weer prima prijzen. Een fijne plek om lekker rond te neuzen.”

Rosalie Dunk

“Altijd iets nieuws te ontdekken. Vast personeel. Parkeren voor de deur maar ook thuis bezorging mogelijk. Ik ga er graag heen en vind bijna altijd wel iets leuks of bruikbaars”

G vG

Meer reviews lezen…

Ontdek Stichting Actief Cuijk: Een Unieke Kringloopwinkel in Cuijk

Stichting Actief Cuijk is een bijzondere kringloopwinkel gevestigd aan de Lange Beijerd 1 in Cuijk. Deze kringloopwinkel biedt niet alleen een breed assortiment aan herbruikbare artikelen, maar heeft ook een belangrijke maatschappelijke missie. Bij Stichting Actief Cuijk worden namelijk werkervaringsplaatsen gecreëerd voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, waardoor zij de kans krijgen om werkervaring op te doen en zichzelf verder te ontwikkelen.

Wat kun je brengen naar Stichting Actief Cuijk?

Bij Stichting Actief Cuijk kun je allerlei herbruikbare artikelen brengen. Denk hierbij aan kleding, boeken, huishoudelijke apparaten, meubels en speelgoed. Door jouw spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan het verlengen van de levensduur van deze items en spaar je het milieu. Bovendien steun je hiermee ook nog eens een goed doel, namelijk het creëren van werkervaringsplaatsen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Stichting Actief Cuijk?

Bij het winkelen bij Stichting Actief Cuijk zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten. Allereerst zijn de prijzen bij deze kringloopwinkel zeer redelijk en betaalbaar. Daarnaast wordt het vriendelijke personeel vaak genoemd in de reviews. Zij staan klaar om je te helpen en hebben vaak goede kennis van de producten in de winkel. Verder ben je bij Stichting Actief Cuijk verzekerd van een divers aanbod, waarbij met name de boekencollectie regelmatig wordt geprezen. Dus als boekenliefhebber zit je hier helemaal goed!

Hoe werkt Stichting Actief Cuijk?

Stichting Actief Cuijk werkt als volgt: ze verzamelen, sorteren, reinigen en presenteren de goederen die worden binnengebracht. Vervolgens worden deze artikelen verkocht in de kringloopwinkel. Naast de verkoop van herbruikbare artikelen biedt Stichting Actief Cuijk ook verschillende services aan. Zo kun je gebruikmaken van hun bezorgservice en is het mogelijk om goederen op te laten halen. Ook hebben ze een koffiehoek waar je kunt genieten van een drankje tijdens het winkelen.

Stichting Actief Cuijk organiseert regelmatig acties en evenementen, waarbij je bijvoorbeeld korting krijgt op bepaalde producten. Houd hun Facebook-pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de laatste aanbiedingen. Daarnaast is het ook mogelijk om Stichting Actief Cuijk te volgen op LinkedIn.

Stichting Actief Cuijk is niet alleen rolstoelvriendelijk met een toegankelijke ingang en parkeerplaats, maar ook rolstoelvriendelijk in hun dienstverlening. Ze denken graag met je mee en zijn altijd bereid om je te helpen met eventuele vragen of verzoeken.

Ontdek zelf de unieke kringloopwinkel Stichting Actief Cuijk en doe een geweldige vondst terwijl je tegelijkertijd een goed doel steunt. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op de website van Stichting Actief Cuijk.

95 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Actief Cuijk”

 1. ★★★☆☆

  Een top ervaring bij Stichting Actief Cuijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  De prijzen zijn zo hoog alsof de artikelen nieuw zijn, heel erg jammer! Mensen die het minder hebben willen van zo een faciliteit gebruik maken, maar er word meer gedacht aan de winst blijkbaar terwijl deze pand word gesubsidieerd! ..

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Actief Cuijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Altijd iets nieuws te ontdekken. Vast personeel. Parkeren voor de deur maar ook thuis bezorging mogelijk. Ik ga er graag heen en vind bijna altijd wel iets leuks of bruikbaars

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Nette kringloop, parkeren voor de deur. Prijzen voor de spullen die in de categorie vintage of brocante vallen, zijn erg hoog. Als je dat soort spullen zoekt, kun je beter naar een vintage winkel gaan, dan heb je meer keus. Ook manden en houten spullen zijn aan de prijs. Er staan gelukkig genoeg leuke standaard kringloopspullen voor een mooi prijsje, genoeg kopjes, borden etc. Weinig meubels. Leuk om een keertje geweest te zijn, maar in de omgeving zijn kringlopen met een beter aanbod.

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Ik bracht een tas met tweedehands boeken. De meeste 1x gelezen en in prima staat, mooie kaft, geen vlekken. Ze nemen de tas door en willen meer dan de helft niet aannemen want ze zijn vergeeld. Nee – ze zijn zo goed als nieuw maar gedrukt op gerecycled papier. Sorry, nemen we niet aan. Gooi ze maar bij het oud papier. En dan loop je de winkel in en daar staan boeken op het schap met vlekken en scheuren in de kaft! Be-la-che-lijk. Ik snap heus dat niet alles zomaar wordt aangenomen, maar dit slaat werkelijk nergens op. Ik wou dat ik geen ster kon geven.

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Leuke kringloop, prima prijzen en vriendelijke medewerkers. De kleding hangt op kleur en op soort! Fijn en overzichtelijk dus, met ook daar weer prima prijzen. Een fijne plek om lekker rond te neuzen.

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Bot personeel aan de kassa die nadat je netjes vraagt of je naar de wc mag keihard NEE!!! zegt. Heel slecht, zeker omdat ze wel koffie etc. verkopen. Volgens mij moet je dan een gasten wc hebben. Maargoed, ik zet hier nooit meer een voet binnen. Je kunt mijn reactie jammer vinden. Ik vond het ronduit slecht dat er zo werd gereageerd op mijn vraag. Net of ik daar die wc zo heb achtergelaten. Een vrouw die net bij de kassa af ging rekenen schrok zich ook kapot van het antwoord wat ik bijna toegeschreeuwd kreeg. Lekker bezig daar. Ga zo door! Misschien is het verstandig dat jij de mensen hier niet meer gaat beantwoorden….je doet meer kwaad dan goed als ik de andere reacties ook lees. E

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Kringloopwinkel is relatief duur in vergelijking met andere kringloopwinkels (waaronder vergelijkbare niet gesubsidieerde-winkels). Kleding hangt veelal niet op volgorde van maat waardoor het lastig zoeken is. Ook bij de boeken is het lastig zoeken, staat over het algemeen niet op genre of alfabet. Zoekt dus lastig en daardoor niet prettig.

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Een geweldige bezoek aan Stichting Actief Cuijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Actief Cuijk. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★☆☆

  Kringloopwinkel Cuijk word steeds meer een klerenwinkel, hebben veel kleding en servies, de rest word steeds minder. Echt niet leuk meer om daar heen te gaan. Sinds de verhuizing naar huidige pand is het steeds minder leuk geworden. Heel jammer!

  Beantwoorden
 13. ★★★☆☆

  Een fantastische bezoek aan Stichting Actief Cuijk. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 14. ★★★☆☆

  Wauw, lekker agressieve en onprofessionele reactie ook! Ik kom al 10 jaar bij de kringloop in Cuijk wat maakt het in godsnaam uit op welk moment ik een review plaats! Succes ermee verder, zon reactie doet de boel nog meer kwaad dan goed. ****** Peperduur. Wat ze hier durven vragen voor gebruikte spullen is werkelijk buiten alle perken. Wat al meer mensen hebben aangegeven: Action-producten voor de nieuwprijs of nog duurder. Meubels zijn al helemaal exorbitant geprijsd. Deze kringloop is kennelijk vergeten dat ze alles gratis krijgen en dat niet de bedoeling is dat je daar dan de hoofdprijs voor vraagt. En het raarste is dat de prijzen in Boxmeer lager liggen, terwijl dat ook van Actief is. Het personeel daar had er ook geen verklaring voor. Echt zo ontzettend jammer dat de enige kringloop in Cuijk zo onder de maat is. Personeel doet het verder goed, hoor, erg vriendelijk en behulpzaam. Daar kan ik niets van zeggen. Ik ben al bij ontzettend veel kringloopwinkels geweest en er zijn er heel erg veel in de regio die aanzienlijk beter zijn dan deze, ruimer assortiment en prijzen die je verwacht van een kringloop.

  Beantwoorden
 15. ★★★☆☆

  Er ligt een prijslijst bij de boeken. Daar staat bij kinderboeken 0,35 per stuk en 5 stuks voor 1,50. Kom je met een mand vol kinderboeken zeggen ze dood leuk dat ze 1,40 kosten. Een boek van 8 jaar en ouder is daar schijnbaar geen kinderboek. Echt schandalig dat ze zo doen terwijl er een prijslijst aanwezig is. IK KOM ER NOOIT MEER.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter