Kringloopwinkel Voor ’n Prikkie Milsbeek

Ontdek duurzame koopjes bij kringloopwinkel Voor ’n Prikkie Milsbeek – kleding, meubels, boeken en meer tegen scherpe prijzen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ontzettend gezellige kleine knusse kringloop. Mooie afwisselend aanbod. Er werd zelfs een kopje thee aangeboden. Wat een service! En hele goedkope zachte prijsjes. Een echte aanrader dus.”

Dorijn Lenters

“Super leuke winkel met zeer vriendelijke dames en zeer nette opstelling van de artikelen. De uitdrukking: Klein maar fijn is voor 100% van toepassing op deze winkel.”

Leo Kortleve

“Kleine winkel maar geweldige dingen voor weinig geld, ze bieden ook een kopje koffie. Een mooi doelpunt op woensdag en zaterdag.”

Lutz Kraus

Meer reviews lezen…

Voor ’n Prikkie Milsbeek: De ideale kringloopwinkel in Milsbeek

Voor ’n Prikkie Milsbeek is een kleine maar gezellige kringloopwinkel gelegen aan de Kerkstraat 40, 6596 AM Milsbeek. Met zijn gemiddelde beoordeling van 4.9/5 sterren staat het bekend als een uitstekende plek voor duurzaam tweedehands winkelen. Deze winkel weet zijn naam eer aan te doen, want je vindt hier werkelijk alles voor ’n prikkie! Naast goede deals kun je bij Voor ’n Prikkie ook altijd rekenen op een vriendelijk praatje en een heerlijk kopje koffie of thee.

Wat kun je brengen naar Voor ’n Prikkie?

Als je spullen hebt die je niet meer nodig hebt, kun je deze tijdens de openingstijden van de winkel bij Voor ’n Prikkie inleveren. Het is echter wel belangrijk dat je de spullen zo schoon mogelijk aanbiedt. Voor ’n Prikkie is blij met alle bruikbare goederen die je kunt missen. De innametijden van gebruikte goederen zijn te vinden op hun website.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Voor ’n Prikkie?

Bij het winkelen bij Voor ’n Prikkie is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel ze een geweldig assortiment hebben, is het verstandig om te controleren of de spullen in goede staat zijn. Kijk naar de kwaliteit en functionaliteit van de producten voordat je ze aanschaft. Je kunt er echter van op aan dat je bij deze kringloopwinkel geweldige vondsten kunt doen voor een fractie van de winkelprijs. Voor ’n Prikkie biedt een brede selectie aan kleding, waardoor het een ideale plek is om je garderobe uit te breiden zonder de bank te breken.

Hoe werkt Voor ’n Prikkie?

Om klanten de best mogelijke service te bieden, werkt Voor ’n Prikkie op afspraak. Dit betekent dat je vooraf contact moet opnemen om je bezoek te plannen. Bij aankomst kun je rekenen op een warm welkom en een winkelervaring op maat. De kringloopwinkel is ook rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeerplaats. Deze faciliteiten maken het voor iedereen gemakkelijk om de winkel te bezoeken en te genieten van de schatten die ze te bieden hebben.

Unieke programma’s en diensten

Voor ’n Prikkie biedt niet alleen geweldige deals, maar heeft ook enkele unieke programma’s en diensten. Ze hebben een koffiehoek waar je kunt ontspannen en genieten van een verfrissend drankje terwijl je bijkomt van het winkelen. Bovendien is de kringloopwinkel bereikbaar per openbaar vervoer, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om er te komen.

Om altijd op de hoogte te blijven van de laatste updates, kun je Voor ’n Prikkie volgen op Instagram en Facebook. Mis nooit meer het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen en blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en evenementen van deze fantastische kringloopwinkel.

Voor ’n Prikkie Milsbeek is de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar geweldige deals en duurzaam tweedehands shoppen in Milsbeek. Plan je bezoek en bezoek deze gezellige winkel voor een unieke winkelervaring.

11 gedachten over “Kringloopwinkel Voor ’n Prikkie Milsbeek”

 1. ★★★★★

  Super leuke winkel met zeer vriendelijke dames en zeer nette opstelling van de artikelen. De uitdrukking: Klein maar fijn is voor 100% van toepassing op deze winkel.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Ontzettend gezellige kleine knusse kringloop. Mooie afwisselend aanbod. Er werd zelfs een kopje thee aangeboden. Wat een service! En hele goedkope zachte prijsjes. Een echte aanrader dus.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Voor ’n Prikkie Milsbeek. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Voor ’n Prikkie Milsbeek. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Voor ’n Prikkie Milsbeek. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter