Kringloopwinkel Teddy Hulst

Ontdek tweedehands schatten in Hulst bij Kringloopwinkel Teddy – meubels, kleding, speelgoed en meer met vriendelijke service.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag11:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Mooie spullen ook veel nieuw voor betaalbare prijzen”

Coosje Spierings

“Mooie tweedehandswinkel met voor elk wat wils.”

Kurt De Blaere

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Teddy Hulst: Tweedehands Schatten in Hulst

Ben je op zoek naar een plek waar je jouw gebruikte spullen een tweede kans kunt geven? Kom dan langs bij Kringloopwinkel Teddy in Hulst. Gelegen aan de Vismarkt 12 is deze winkel een ware schat voor tweedehands liefhebbers. Met haar vriendelijke service en uitgebreide assortiment biedt Kringloopwinkel Teddy Hulst een unieke winkelervaring.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Kringloopwinkel Teddy Hulst kun je verschillende soorten gebruikte spullen inleveren. Denk hierbij aan goede meubelen, huishoudelijke apparaten, kleding, schoenen, speelgoed, boeken en nog veel meer. Ze accepteren ook seizoensgebonden artikelen, zoals kerst- en paasdecoraties. Dus waarom zou je oude spullen weggooien als je ze een tweede kans kunt geven?

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het zoeken naar schatten in de kringloopwinkel is het belangrijk om op bepaalde zaken te letten. Zorg ervoor dat de items die je wilt kopen in goede staat verkeren. Controleer meubels op eventuele beschadigingen, controleer elektronische apparaten op functionaliteit en kijk kledingstukken grondig na op vlekken of scheuren. Kringloopwinkel Teddy Hulst zorgt ervoor dat alle producten die ze verkopen van goede kwaliteit zijn, maar het is altijd goed om zelf extra aandacht te besteden aan de staat van de spullen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloopwinkel Teddy Hulst is een onderdeel van Kringloop Teddy, een bekende speler in de kringloopketen in Nederland. Bij het Teddy filiaal in Hulst kun je zowel spullen kopen als inleveren. Heb je gebruikte spullen die nog in goede staat verkeren en die je niet langer nodig hebt? Kringloopwinkel Teddy Hulst komt deze spullen gratis bij jou thuis ophalen. Een mooie service die ervoor zorgt dat jouw spullen een nieuw leven krijgen.

Extra services en kortingen

Naast het brede assortiment tweedehands spullen, biedt Kringloopwinkel Teddy Hulst ook extra services en kortingen aan. Zo hebben ze verschillende programma’s voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waardoor zij werkervaring kunnen opdoen. Bovendien worden er regelmatig leuke kortingsacties georganiseerd, waarmee je nog voordeliger kunt winkelen bij Kringloopwinkel Teddy Hulst.

Wil je meer weten over Kringloopwinkel Teddy Hulst? Bezoek dan hun Facebook pagina voor de laatste updates en aanbiedingen. Voor meer informatie over de winkellocatie, openingstijden en andere filialen van Kringloop Teddy kun je terecht op de website.

3 gedachten over “Kringloopwinkel Teddy Hulst”

  1. ★★★★★

    Een uitstekende ervaring bij Teddy Hulst. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter