Kringloopwinkel De Stoof Brocante in Axel

Ontdek duurzame vintage meubels en unieke decoraties bij De Stoof Brocante in Axel – uw eco-vriendelijke winkelervaring met topbeoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Het is 5x per jaar een week open. Ik had dit niet gezien, we reden ernaartoe en het bleek open te zijn, maar toch niet helemaal . We mochten naar binnen, heel veel mooie spullen, en betaalbare prijzen (het zijn geen kringloopwinkel-prijzen). Zeker de moeite waard om te bezoeken. Volgende opening is van 9 tot 15 oktober 2023.”

Soledad Games

“Mandatory stop! Surprising! Beautiful objects, some unusual and a super friendly manager. Undoubtedly one of the best flea markets I have been to so far in the region.”

Audrey Flory

“Zeker een aanrader om er eens een bezoek te brengen als je er in de buurt bent, vriendelijke verkopers. Tot een volgende keer weer.”

Rob Polbak

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij De Stoof Brocante in Axel

De Stoof Brocante is een charmante vintagewinkel gelegen in het pittoreske stadje Axel, in de provincie Zeeland. Met een gemiddelde beoordeling van 4.8/5 sterren, heeft deze kringloopwinkel een uitstekende reputatie onder liefhebbers van tweedehandsspullen.

Wat kun je brengen naar De Stoof Brocante?

Bij De Stoof Brocante kun je terecht met allerlei tweedehandsspullen. Van vintage meubels en decoratieve items tot kleding en accessoires, deze winkel biedt een breed scala aan unieke en interessante items. Dus, als je nog oude schatten hebt die je niet meer gebruikt, kun je ze hier graag langsbrengen.

Waar moet je op letten bij De Stoof Brocante?

Bij het bezoeken van De Stoof Brocante is het belangrijk om je ogen open te houden voor verborgen juweeltjes. Kringloopwinkels zoals deze hebben vaak unieke en bijzondere items die je nergens anders zult vinden. Dus, neem de tijd om door de winkel te dwalen en te speuren naar die ene speciale vondst die perfect past bij jouw stijl en smaak.

Hoe werkt De Stoof Brocante?

De Stoof Brocante is geopend op afspraak, op alle dagen van de week. Dit betekent dat je de winkel kunt bezoeken op een tijdstip dat het beste bij jou past. Neem gewoon contact op met de winkel via telefoon of e-mail om een afspraak te maken. Op deze manier kun je in alle rust door de winkel struinen en genieten van het unieke assortiment.

Daarnaast biedt De Stoof Brocante ook interessante programma’s en diensten. Ze hebben een actieve aanwezigheid op Facebook, waar je alle nieuwtjes en updates kunt volgen. Mis nooit meer een kans om die ene bijzondere aanbieding of nieuwe collectie te ontdekken!

Kom langs bij De Stoof Brocante in Axel en dompel jezelf onder in de wereld van duurzaam winkelen. Met hun uitgebreide aanbod aan tweedehandsspullen en aangename openingstijden laten ze zien dat kringloopwinkelen een plezierige en milieuvriendelijke ervaring kan zijn.

62 gedachten over “Kringloopwinkel De Stoof Brocante in Axel”

 1. ★★★★★

  Het is 5x per jaar een week open. Ik had dit niet gezien, we reden ernaartoe en het bleek open te zijn, maar toch niet helemaal . We mochten naar binnen, heel veel mooie spullen, en betaalbare prijzen (het zijn geen kringloopwinkel-prijzen). Zeker de moeite waard om te bezoeken. Volgende opening is van 9 tot 15 oktober 2023.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij De Stoof Brocante. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel De Stoof Brocante. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel De Stoof Brocante. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel De Stoof Brocante. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel De Stoof Brocante. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met De Stoof Brocante. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel De Stoof Brocante. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel De Stoof Brocante. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Na kwartier wachten aan de kassa waar 4 Mensen koffie aan het drinken waren, zonder aankoop vertrokken…. Nooit meer natuurlijk!

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij De Stoof Brocante. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter