Zeeuwse Kringloopbeurs in Sint Jansteen

Ontdek duurzame schatten in Sint Jansteen bij De Zeeuwsche Kringloopbeurs – kleding, meubels, elektronica en meer te koop!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Second-hand store where you can find opportunities at a good price! Good attention family business!!”

Francisco F.G.

“Af en toe eens binnen lopen en je vindt de leukste dingen ,je moet maar net geluk hebben”

Andres Kloet

“Interessante en ruime winkel. Hartelijke ontvangst en perfecte service.”

Walter Schelfhout

Meer reviews lezen…

De Zeeuwsche Kringloopbeurs: Duurzaam Winkelen in Sint Jansteen

De Zeeuwsche Kringloopbeurs is een populaire kringloopwinkel gelegen in het gezellige Sint Jansteen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, is deze winkel de ideale bestemming voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een ruim aanbod aan tweedehands goederen en unieke vondsten is er voor iedereen wel iets te vinden.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij De Zeeuwsche Kringloopbeurs kan je terecht met allerlei spullen die een tweede leven verdienen. Denk bijvoorbeeld aan kleding, meubels, elektronica, boeken, speelgoed, en nog veel meer. Door jouw items naar de kringloopwinkel te brengen, draag je niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, maar help je ook anderen om voordelige en unieke koopjes te vinden.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van De Zeeuwsche Kringloopbeurs is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de spullen te letten. Hoewel de winkel zorgvuldig geselecteerde items aanbiedt, is het altijd verstandig om te controleren of alle onderdelen aanwezig zijn en of er geen beschadigingen zijn. Het personeel staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven.

Hoe werkt De Zeeuwsche Kringloopbeurs?

De Zeeuwsche Kringloopbeurs hanteert een eenvoudig en transparant systeem. Je komt de winkel binnen en verkent de ruime winkeloppervlakte van circa 1.500 m2. Je kan op je gemak rondkijken en ontdekken welke schatten er tussen de rekken en schappen verborgen liggen. Bij het afrekenen kan je gebruik maken van betaalpassen, waardoor het betalen snel en gemakkelijk verloopt.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

De Zeeuwsche Kringloopbeurs biedt ook speciale programma’s en kortingen aan haar klanten. Zo kunnen particulieren en bedrijven gebruik maken van de dienst woningontruiming. Deze service helpt je bij het leeghalen van een woning na bijvoorbeeld een verhuizing of overlijden.

Daarnaast kan je De Zeeuwsche Kringloopbeurs volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en speciale evenementen. Zo mis je nooit een kans om een uniek stukje tweedehands geluk te scoren.

Maak een uitstapje naar De Zeeuwsche Kringloopbeurs in Sint Jansteen en ontdek de schatten die deze duurzame winkel te bieden heeft. Samen kunnen we bouwen aan een betere toekomst, één tweedehands vondst tegelijk. Voor meer informatie over andere kringloopwinkels in Zeeland kan je terecht op onze website.

56 gedachten over “Zeeuwse Kringloopbeurs in Sint Jansteen”

 1. ★★★★☆

  Zeer vriendelijke zaakvoerders die hun klanten steeds met raad en daad bijstaan. Is een aanrader als je opzoek bent naar waardevolle spullen en dit aan een zeer mooie prijs. Misschien een kleine tip voor toekomstige klanten, op regelmatige basis een bezoekje brengen of hun site bezoeken zodat je als eerste kans maakt op nieuwe geleverde pareltjes. Zeer tevreden Belgische klanten.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Zeeuwse beurs. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Paar keer geweest, laatst een mooie grote koffer met sleuteltjes en een badkamerkastje gebracht in perfecte staat! Later in de winkel had ik een paar stoelkussentjes gevonden… vroeg hij daar nog 9,50 voor de 5 en een 2 tal die eingelijk voor container bestemd was, je zou evt een ruil kunnen gedaan hebben. In ieder geval mij zie je er niet meer terug!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter