Kringloopwinkel Hulst

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloopwinkel Hulst – vind unieke tweedehands boeken, meubels, kleding en meer in een sfeervolle omgeving.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-15:00
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-15:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Vriendelijke mensen. Echt goede prijzen en je helpt een goed doel.”

Ramond de Vrede

“Vriendelijke sfeer. Spullen voor bijna niks. Voor het goede doel.”

Gosse Kamminga

“Very friendly ladies. Everything for sale at low prices.”

Monica Braeckman

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Hulst: Duurzaam Winkelen in de Prachtige Stad

Ben je op zoek naar een duurzame winkelervaring? Dan is Kringloopwinkel Hulst de plek voor jou! Gevestigd in Hulst, biedt deze kringloopwinkel een breed scala aan tweedehandsartikelen. Lees verder om antwoord te krijgen op veelgestelde vragen over deze winkel.

Wat kun je meenemen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel Hulst kun je verschillende items vinden, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, muziek en speelgoed. Zoals de naam al aangeeft, draait alles in deze winkel om hergebruik en duurzaamheid. Je kunt dus met een gerust hart tweedehands spullen kopen, wetende dat je bijdraagt aan een groenere planeet.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij het winkelen in Kringloopwinkel Hulst is het belangrijk om op zoek te gaan naar unieke en kwalitatieve items. Omdat de voorraad constant verandert, heb je de mogelijkheid om verborgen schatten te ontdekken. Let op de conditie van de artikelen en zorg ervoor dat ze voldoen aan jouw verwachtingen voordat je ze koopt. Of je nu op zoek bent naar een vintage meubelstuk of een zeldzaam boek, laat je verrassen door het aanbod van deze kringloopwinkel.

Hoe werkt Kringloopwinkel Hulst?

Kringloopwinkel Hulst volgt een eenvoudig proces. Je kunt je spullen naar de winkel brengen en doneren. Deze donaties worden vervolgens gecontroleerd en gesorteerd voordat ze een plekje krijgen in de winkel. Als je op zoek bent naar betaalbare tweedehandsartikelen, kun je de winkel bezoeken tijdens de openingstijden. Houd er rekening mee dat de kringloopwinkel op dinsdag en vrijdag geopend is.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Kringloopwinkel Hulst is onderdeel van de Nachamu Nachamu Ami-keten. Deze keten heeft in totaal 4 filialen verspreid over Nederland. Bij deze kringloopwinkel kun je niet alleen winkelen, maar ook een steentje bijdragen aan een goed doel. Alle winst van Kringloopwinkel Hulst gaat namelijk naar goede doelen. Bovendien kun je op de hoogte blijven van de laatste updates en nieuwtjes via de Facebook-pagina van de winkel.

Bezoek Kringloopwinkel Hulst

Kringloopwinkel Hulst is te vinden aan de Overdamstraat 17, 4561 AL Hulst. Bekijk de website van Kringloopwinkel Hulst voor meer informatie over de openingstijden. Vergeet niet om de stad Hulst te verkennen en te genieten van al het moois dat ze te bieden heeft. Ontdek duurzaam winkelen in deze prachtige stad en geef tweedehandsartikelen een nieuw leven.

Note: This article has been optimized for SEO with the keywords “Kringloopwinkel Hulst” and “Hulst” mentioned in a natural and informative manner.

10 gedachten over “Kringloopwinkel Hulst”

  1. ★★★★★

    Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Hulst. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter