Kringloopwinkel ’t Winkeltje | Hoeve la Salette

Bezoek ’t Winkeltje voor duurzame tweedehands meubels, kleding en huisinrichting in Vogelwaarde – uw charmante kringloopervaring.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-12:00
Woensdag09:00-12:00
Donderdag09:00-12:00
Vrijdag09:00-12:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Heel leuk om spulletjes te brengen en iets anders te kopen”

Jose Fransdonk

Meer reviews lezen…

’t Winkeltje | Hoeve la Salette: Een Duurzame Kringloopwinkel in Vogelwaarde

’t Winkeltje | Hoeve la Salette is een kringloopwinkel in Vogelwaarde en onderdeel van het Leger des Heils Zuidwest Nederland. Gelegen aan het Rapenburg in Vogelwaarde, staat ’t Winkeltje bekend om zijn diverse aanbod van tweedehands spullen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.8/5 sterren, is deze kringloopwinkel zeker de moeite waard om te bezoeken.

Wat kan je naar ’t Winkeltje brengen?

Bij ’t Winkeltje kan je verschillende verkoopbare spullen brengen. Of je nu meubels, kleding of kleine spullen hebt, alles is welkom. Deze kringloopwinkel neemt niet alleen spullen in ontvangst, maar kan ook spullen bij je thuis ophalen voor verkoop in de winkel. Op deze manier wordt hergebruik gestimuleerd en draag je bij aan een duurzamere wereld.

Waar moet je op letten bij ’t Winkeltje?

Bij het bezoeken van ’t Winkeltje is het handig om op bepaalde zaken te letten. De openingstijden van de winkel zijn beperkt, dus voordat je gaat, is het slim om deze eerst te checken. Op dinsdag, woensdag en donderdag is de winkel geopend van 09:00 tot 12:00 uur. Daarnaast is er een rolstoeltoegankelijke ingang aanwezig, zodat iedereen gemakkelijk de winkel kan betreden. Verder accepteert ’t Winkeltje betaalpassen als betalingsmiddel.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij ’t Winkeltje kan je heerlijk rondneuzen tussen allerlei tweedehands spullen. Het assortiment bestaat onder andere uit huis- en inrichting, kleding en meubels. Hier vind je unieke items die een nieuw leven verdienen. Het kopen van tweedehands spullen bij ’t Winkeltje is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Unieke Programma’s, Kortingen en Services

’t Winkeltje | Hoeve la Salette biedt ook unieke programma’s, kortingen en services aan. Je kunt bij de winkel goederen inleveren, maar daarnaast is er ook een gezellige koffiehoek aanwezig waar je even kunt pauzeren tijdens het shoppen. Verder is er een parkeerplaats beschikbaar voor klanten.

Wil je meer weten over het Leger des Heils? Ontdek dan de 46 filialen van Leger des Heils verspreid over Nederland.

Bekijk ook de Facebookpagina van Kringloopwinkels voor meer informatie over ’t Winkeltje en andere kringloopwinkels in Nederland.

Ben je in de buurt van Vogelwaarde? Bezoek dan ’t Winkeltje en ontdek de schatten die deze duurzame kringloopwinkel te bieden heeft.

Ontdek meer kringloopwinkels in Vogelwaarde en omgeving op https://www.kringloop-info.nl/zeeland/vogelwaarde/. De kringloop in Vogelwaarde is altijd een bezoekje waard!

Let op: de genoemde gegevens zijn gebaseerd op de informatie die beschikbaar is op de genoemde links.

5 gedachten over “Kringloopwinkel ’t Winkeltje | Hoeve la Salette”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij ’t Winkeltje | Hoeve la Salette. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan ’t Winkeltje | Hoeve la Salette. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel ’t Winkeltje | Hoeve la Salette. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring met ’t Winkeltje | Hoeve la Salette. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel ’t Winkeltje | Hoeve la Salette. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter