Kringloopwinkel De garage in Nieuw-Namen

Ontdek verborgen schatten in De Garage, Nieuw Namen – kringloopwinkel voor meubels, kleding, speelgoed en meer. Voel je thuis!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag16:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-18:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Welkom bij De Garage: de gezellige kringloopwinkel in Nieuw Namen

Ben je op zoek naar leuke tweedehands spullen, nieuwe items of gewoon een gezellige plek om een kop koffie of thee te drinken? Dan is De Garage dé plek voor jou! Gelegen aan de Hulsterloostraat 128 in Nieuw Namen, België, biedt De Garage een unieke ervaring waar je kunt snuffelen tussen gebruikte spullen en nieuwtjes kunt ontdekken. De openingstijden zijn flexibel, waardoor je genoeg tijd hebt om deze sfeervolle kringloopwinkel te bezoeken.

Wat kun je brengen naar De Garage?

Bij De Garage kun je diverse spullen brengen die je niet langer nodig hebt. Denk hierbij aan kleding, meubels, speelgoed, boeken, elektronica en nog veel meer. Door deze spullen te schenken aan De Garage, geef je ze een tweede leven en help je ook nog eens het milieu. Het is altijd een goed gevoel om te weten dat je bijdraagt aan duurzaamheid en het verminderen van afval.

Waar moet je op letten bij De Garage?

Als je naar De Garage gaat, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten bij het aanschaffen van tweedehands items. Controleer altijd de staat van het product en let op mogelijke schade of gebreken. Daarnaast is het handig om te weten dat De Garage een repairshop heeft, waar je persoonlijke spullen kunt laten repareren of herstellen. Zo kun je een geliefd item nieuw leven inblazen.

Hoe werkt De Garage?

Bij De Garage werken enthousiaste medewerkers die je graag helpen bij je zoektocht naar de perfecte vondst. De kringloopwinkel heeft een breed scala aan spullen, variërend van kleding tot meubels en van boeken tot elektronica. Je kunt rustig rondsnuffelen en wanneer je iets leuks hebt gevonden, betaal je een eerlijke prijs voor het item. Bovendien is De Garage LGBTQ+ vriendelijk en heeft het een genderneutraal toilet, waardoor iedereen zich welkom voelt.

Unieke programma’s en services

Naast het reguliere aanbod heeft De Garage ook enkele unieke programma’s en services. Zo kun je gebruikmaken van de ondersteunende ringleiding, waardoor ook slechthorenden optimaal kunnen genieten van hun bezoek aan de winkel. Daarnaast biedt De Garage regelmatig interessante kortingen en acties aan, dus het is de moeite waard om hun Facebook-pagina in de gaten te houden. Je vindt hun pagina op Facebook.

Bezoek De Garage in Nieuw Namen

Kom langs bij De Garage in Nieuw Namen en ontdek de vele schatten die deze gezellige kringloopwinkel te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks, je oude spullen een nieuw leven wilt geven of gewoon wilt genieten van een kop koffie, bij De Garage ben je altijd welkom. Voor meer informatie, openingstijden en routebeschrijvingen kun je terecht op Kringloop.local.

Keywords: – Kringloop Nieuw Namen – Kringloopwinkel Nieuw Namen

Laat hieronder een review achter