Kringloopwinkel Voor elk wat wils in Zaamslag

Ontdek duurzame schatten in Zaamslag! Kleding, meubels, en meer bij onze kringloopwinkel “Voor elk wat wils”. Schatzoeken begint hier!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:00-17:00
Woensdag13:00-17:00
DonderdagGesloten
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag09:30-17:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hier een LP gevonden waar ik al jaren naar op zoek was. Gewoon 11 km van mijn woonplaats. Geweldig! Super leuk winkeltje. Heel klein maar dat maakt het net anders dan anders. Gewoon even binnenstappen, en je laten verrassen”

powlene johanna

Meer reviews lezen…

Voor elk wat wils: Dé kringloopwinkel in Zaamslag

Vindt u het leuk om te struinen naar unieke vondsten en wilt u graag duurzaam winkelen? Dan is Voor elk wat wils dé kringloopwinkel voor u! Gevestigd aan de Polderstraat 1 in Zaamslag, biedt onze winkel een breed scala aan tweedehands producten. Of u nu op zoek bent naar kleding, meubels, boeken of elektronica, bij ons is er voor elk wat wils!

Wat kunt u brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Voor elk wat wils kunt u niet alleen terecht om te winkelen, maar ook om uw spullen een tweede leven te geven. Breng uw oude kleding, meubels, speelgoed en andere bruikbare spullen naar onze winkel. Zo helpt u niet alleen het milieu, maar ook anderen die op zoek zijn naar betaalbare en duurzame producten.

Waar moet u op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van de kringloopwinkel is het belangrijk om op enkele zaken te letten. Controleer bijvoorbeeld de kwaliteit en staat van de producten voordat u ze aanschaft. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast is het goed om te weten dat wij regelmatig unieke programma’s en kortingen aanbieden. Mis onze speciale acties niet en volg ons op Facebook!

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Voor elk wat wils staat klanttevredenheid voorop. U kunt vrijblijvend onze winkel bezoeken tijdens onze openingstijden, die te vinden zijn op onze website https://www.kringloop-info.nl/zeeland. Onze winkel is rolstoeltoegankelijk en biedt parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers. Ons vriendelijke personeel helpt u graag bij het vinden van uw gewenste items. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor het bespreken van eventuele inkoop van waardevolle spullen.

Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren beloven wij kwaliteit en een uitstekende winkelervaring. Kom langs bij Voor elk wat wils in Zaamslag, de beste kringloopwinkel in de regio, en ontdek zelf het plezier van duurzaam winkelen!

Bezoek Voor elk wat wils in Zaamslag

 • Naam: Voor elk wat wils
 • Adres: Polderstraat 1, 4543 AA Zaamslag
 • Openingstijden:
 • Dinsdag: 13:00-17:00
 • Woensdag: 13:00-17:00
 • Vrijdag: 13:00-17:00
 • Zaterdag: 09:30-17:30

Mocht u nog meer informatie willen over onze winkel en het aanbod, bezoek dan onze website https://www.kringloop-info.nl/zeeland/zaamslag. Wij zien u graag binnenkort bij Voor elk wat wils, dé kringloopwinkel in Zaamslag!

1 gedachte over “Kringloopwinkel Voor elk wat wils in Zaamslag”

 1. ★★★★★

  Hier een LP gevonden waar ik al jaren naar op zoek was. Gewoon 11 km van mijn woonplaats. Geweldig! Super leuk winkeltje. Heel klein maar dat maakt het net anders dan anders. Gewoon even binnenstappen, en je laten verrassen

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter