Kringloopwinkel Leger Des Heils Meubelhal

Bezoek Leger des Heils Meubelhal in Terneuzen voor kwaliteitsmeubels, kleding en meer met uitstekende service en tevreden klantenbeoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:00-12:00
DonderdagGesloten
Vrijdag09:00-12:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Very nice second hand furniture at cheap prices. I loved my purchases. Highly recommended. Delivered for free”

Ray 540

“Leuk om te snuffelen en leuk personeel. Je kunt er ook een lekker bakkie koffie of thee drinken.”

Christina van den Ouden Rozengarden

“Aardige mensen en je kan er lekker snuffelen naar leuke dingen.”

Wilfred baars

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Leger Des Heils Meubelhal in Terneuzen

Leger des Heils Meubelhal is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Terneuzen. Deze unieke tweedehandswinkel heeft een gemiddelde beoordeling van 4,4 sterren op 5, wat de hoge kwaliteit en tevredenheid van de klanten weerspiegelt. Wil je graag duurzaam winkelen? Bezoek dan zeker deze kringloopwinkel.

Wat kan je brengen naar Leger Des Heils Meubelhal?

Denk je dat jouw oude meubilair, kleding of andere spullen nog een tweede leven verdienen? Breng ze dan naar Leger Des Heils Meubelhal! Deze kringloopwinkel neemt graag jouw goederen in. Het is een geweldige manier om duurzaam bezig te zijn en anderen blij te maken met de spullen die je niet meer nodig hebt.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan Leger Des Heils Meubelhal is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel de kringloopwinkel een ruim assortiment tweedehandsspullen heeft, is het essentieel om de kwaliteit en staat van de producten te controleren. Kijk naar eventuele beschadigingen of slijtage voordat je iets koopt. Op die manier voorkom je teleurstellingen en koop je alleen de beste items.

Hoe werkt Leger Des Heils Meubelhal?

Leger Des Heils Meubelhal heeft verschillende unieke programma’s en services die het winkelen nog leuker maken. Deze kringloopwinkel biedt een bezorgservice aan, zodat je geen zorgen hoeft te maken over het vervoeren van grote aankopen. Bovendien is er een handige inname-service beschikbaar, waar je jouw goederen kunt afgeven. Is het moeilijk om de spullen zelf te brengen? Geen probleem! Leger Des Heils Meubelhal heeft ook een ophaalservice.

Social Media en Leger Des Heils Meubelhal

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van Leger Des Heils Meubelhal? Volg deze kringloopwinkel dan op Facebook! Hier vind je alle informatie over duurzaam tweedehandswinkelen en andere interessante posts. Op deze manier mis je nooit een kans om iets leuks te scoren in de winkel.

Ontdek meer van Leger Des Heils

Leger Des Heils Meubelhal maakt deel uit van Leger Des Heils, een organisatie met maar liefst 46 filialen in Nederland. Ben je nieuwsgierig naar andere filialen? Bekijk dan de lijst met alle filialen van Leger Des Heils. Zo ontdek je meer duurzame winkelmogelijkheden in jouw omgeving.

Breng een bezoek aan Leger Des Heils Meubelhal in Terneuzen en geniet van een fantastische winkelervaring in een duurzame omgeving. Hier vind je hoogwaardige tweedehandsspullen en help je anderen door jouw goederen een nieuw leven te geven. Vergeet ook niet om Leger Des Heils Meubelhal te volgen op Facebook voor het laatste nieuws en updates.

17 gedachten over “Kringloopwinkel Leger Des Heils Meubelhal”

 1. ★★★★★

  Leuk om te snuffelen en leuk personeel. Je kunt er ook een lekker bakkie koffie of thee drinken.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Leger Des Heils Meubelhal. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Leger Des Heils Meubelhal. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Leger Des Heils Meubelhal. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Leger Des Heils Meubelhal. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Leger Des Heils Meubelhal. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter