Kringloop De Molen in Twello

Vind tweedehands schatten bij Kringloop De Molen in Twello – duurzaam winkelen voor boeken, kleding, en meer.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag09:00-18:00
Zondag09:00-18:00

In het kort:

“Mooie kleine kringloopwinkel met mooi gesorteerde spullen. Binnen 5 minuten vond ik waar ik naar op zoek was. Heel fijn! En behulpzame mensen…..bedankt!”

Helma Mosterd

“Erg goede kringloop als je binnenkomst een mooie rust en niet heel veel gepraat van andere mensen en vriendelijke medewerkers zeker een aanrader”

MinigamersNL

“Goede rolstoeltoegankelijke winkel, vriendelijk personeel, ruim en goed gesorteerd assortiment. Parkeren bij de supermarkt. Gr Matje”

matwheels

Meer reviews lezen…

Kringloop De Molen: Duurzaam Winkelen in Twello

Wat kan ik brengen naar Kringloop De Molen?

Bij Kringloop De Molen in Twello kun je terecht om jouw oude spullen een nieuw leven te geven. Het assortiment van deze kringloopwinkel is veelzijdig en je kunt er verschillende items doneren. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek, speelgoed en vintage items. Door jouw spullen te brengen naar Kringloop De Molen draag je bij aan duurzaam winkelen en geef je deze items een tweede kans.

Waar moet ik op letten bij Kringloop De Molen?

Bij het bezoeken van Kringloop De Molen zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om te vermelden dat de winkel rolstoelvriendelijk is, met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om deze gezellige kringloopwinkel te bezoeken. Daarnaast hebben gebruikers gewezen op de redelijke prijzen die de winkel hanteert, wat zeker een pluspunt is bij het winkelen bij Kringloop De Molen.

Hoe werkt Kringloop De Molen?

Bij Kringloop De Molen kun je terecht voor zowel het brengen als kopen van tweedehands spullen. Je kunt jouw items doneren aan de winkel, waarna ze een tweede kans krijgen om verkocht te worden. Dit draagt bij aan een duurzame manier van consumeren en helpt bij het verminderen van afval. Daarnaast biedt Kringloop De Molen ook andere diensten en faciliteiten, zoals een ophaalservice en woningontruiming. Hierdoor wordt het nog makkelijker om van jouw overbodige spullen af te komen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloop De Molen biedt verschillende unieke programma’s en services die het winkelen bij deze kringloopwinkel nog aantrekkelijker maken. Zo kun je gebruik maken van de ophaalservice, waarbij ze jouw grote items gratis komen ophalen. Daarnaast bieden ze ook woningontruiming, zodat je bij verhuizingen of het leeghalen van een woning geholpen wordt. Deze extra services maken het gemakkelijker om duurzaam bezig te zijn en jouw overbodige spullen een nieuwe bestemming te geven.

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws over duurzaam winkelen bij Kringloop De Molen? Volg deze kringloopwinkel dan op Facebook. Hier kun je updates vinden over nieuwe items in de winkel en interessante aanbiedingen.

Ontdek Kringloop De Molen in Twello en geniet van een duurzame winkelervaring waarbij hergebruik centraal staat. Ga op zoek naar unieke schatten en geef jouw oude spullen een nieuw leven!

34 gedachten over “Kringloop De Molen in Twello”

 1. ★★★★☆

  Nooit meer ze liegen over de prijzen iets gezien met 5,00 sticker erop en vervolgens zegt de medewerker het is verkeerd gestickerd het kost 50 euro verschrikkelijke winkel voor mij nooit meer

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Goede rolstoeltoegankelijke winkel, vriendelijk personeel, ruim en goed gesorteerd assortiment. Parkeren bij de supermarkt. Gr Matje

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Klein en opgepropt, wel gezellig. Maar lijkt alsof het spul niet echt bekeken wordt voor het neergezet wordt. De gereedschapskisten zijn bijvoorbeeld ongeopend neergezet inclusief het vuil en troep er nog in.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Mooie kleine kringloopwinkel met mooi gesorteerde spullen. Binnen 5 minuten vond ik waar ik naar op zoek was. Heel fijn! En behulpzame mensen…..bedankt!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met De Molen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij De Molen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Molen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel De Molen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter