Kringloopwinkel Twello

Ontdek duurzame meubels, kleding en boeken bij Kringloopwinkel Twello – jouw bestemming voor tweedehands schatten in de regio!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag09:00-18:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Geweldige winkel!! heerlijke gebak en koffie in het restaurant. Echter… ik breng regelmatig spullen.. zo ook vanmorgen.. en vorige week ook..de man die de spullen in ontvangst neemt is onbeschoft.. en ongeinteresseerd en een dank je wel voor de spullen die je brengt kan er niet vanaf. Verder aardig personeel.. leuke dames achter de kassa. En scoor er regelmatig een pareltje voor een leuk prijsje. Dat is een man van buitenlandse afkomst met een baard.”

Helma van Leijen

“Leuke koffiehoek, ruime boeken (en stripboeken) selectie. Ze zijn ruimer opgezet dan je in eerste instantie zou denken, dus er is wel een en ander te vinden. Het gereedschap / electronica is soms interessant, maar soms ook te oud en onbruikbaar. Het curiosa-kastje bij de ingang heeft altijd leuke dingen – wel behoorlijk aan de prijs dus ik laat het meestal staan. Maar wat er staat is leuk en het kastje zou wel drie keer zo groot mogen zijn!”

Gerben – Seven Squared Fotografie

“Ruim opgezet, en alles netjes gesorteerd. Vooral veel kleding, welke op kleur en maat is gesorteerd. Verder ook veel boeken. Kleine hoek met puzzels, zwellen wn speelgoed tegen zeer schappelijke prijzen. Grote koffiehoek met huisgemaakte taarten Openingstijden zijn zeer luxe.”

Carla Van Den Boog

Meer reviews lezen…

Welkom bij Kringloopwinkel Twello: Duurzaam Winkelen in de Regio

Kringloopwinkel Twello is een veelzijdige kringloopwinkel gevestigd aan de Koppelstraat 57, 7391 AK Twello. Met een oppervlakte van 2.000m2 is deze winkel een van de grotere kringloopwinkels in de regio. Als een geliefde bestemming voor duurzaam winkelen, biedt deze winkel een breed scala aan artikelen, zoals meubels, kleding en boeken, die zorgvuldig zijn geselecteerd om aan de behoeften van bezoekers te voldoen.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Kringloopwinkel Twello accepteert graag donaties. Heb je nog kleding, meubels, boeken of andere bruikbare spullen die je niet meer wilt hebben? Breng ze naar de winkel en geef ze een tweede leven! Door je spullen aan de kringloopwinkel te schenken, draag je bij aan een duurzamere samenleving en maak je anderen blij met jouw gebruikte items.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel Twello is het altijd leuk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Let op de kwaliteit en de staat van de artikelen die je wilt aanschaffen. Dankzij de zorgvuldige selectie van producten in deze kringloopwinkel kun je er zeker van zijn dat je hoogwaardige tweedehands artikelen vindt. Daarnaast heeft de winkel ook een online prijsopgave, waardoor je van tevoren kunt zien welke producten beschikbaar zijn en tegen welke prijs. Dit maakt het winkelen nog handiger en efficiënter.

Hoe werkt Kringloopwinkel Twello?

Stichting Kringloopwinkel Twello is eigendom van een vrouwelijke ondernemer en wordt gerund met het doel om duurzaam winkelen te bevorderen. De winkel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en heeft ook genderneutrale en LGBTQ+ vriendelijke faciliteiten. Betalingen kunnen worden gedaan met betaalpassen, wat het winkelen gemakkelijk maakt voor zowel bezoekers als personeel.

De kringloopwinkel biedt ook diverse andere diensten en programma’s, waaronder een bezorgservice, ophaalservice en woningontruiming. Deze programma’s zijn ideaal voor mensen die willen verhuizen, opruimen of hun interieur willen vernieuwen. Met behulp van deze diensten kun je op een eenvoudige en verantwoorde manier van ongewenste spullen afkomen en tegelijkertijd iets goeds doen voor het milieu.

Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren heeft Kringloopwinkel Twello een solide reputatie opgebouwd onder haar klanten. Blijf op de hoogte van de nieuwste updates en aanbiedingen door Stichting Kringloopwinkel Twello op Facebook te volgen via deze link. De winkel verwelkomt iedereen om te genieten van duurzaam winkelen en een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving.

Voor meer informatie over Kringloopwinkel Twello, openingstijden en locatie, ga naar Kringloop Twello Gelderland.

417 gedachten over “Kringloopwinkel Twello”

 1. ★★★★☆

  Dit is de tweede keer dat ik deze revieuw post. De vorige was van iets meer dan een half jaar geleden. Google had hem niet (meer) gepost, geen idee waarom. Ik kom hier al een aantal jaren, zelfs al ruim voor de verbouwing. Maar denk dat ze die er nog steeds uit willen hebben: prijzen zijn behoorlijk gestegen. Sommige zijn ronduit belachelijk, bijna nieuwprijs. Het restaurantje (of hoe je het ook wil noemen) is ook stevig aan de prijs, maar het gebodene is wel lekker en van een goede kwaliteit. Een tijdje terug zag ik dat er vanuit Kringloopwinkel Twello een reactie op mijn revieuw was, deze is inmiddels onvindbaar? Weet dus niet meer exact wat erin stond, kreeg de indruk dat ze zich wat bozig probeerden te verdedigen. Ze gaven aan dat ze hun artikelen gratis kregen maar dat dit niet betekent dat ze het dan ook maar voor weinig weg moesten doen (blijkbaar krijgen ze die opmerking wel eens vaker). Dit heb ik echter ook niet gezegd of aangegeven, ik heb alleen gezegd dat ik ze een flink stuk duurder zijn geworden. Dat is een constatering van mij. Een andere verklaring van hun prijzen (was iets in de trend van we houden de andere kringlopen in de gaten) is niet ter zake doende: andere kringlopen zijn ook vaak te duur! Als je het over kringloop hebt moeten de prijzen dusdanig zijn dat artikelen makkelijk een tweede leven kunnen krijgen. Zodra de prijzen ver boven (bijv. Marktplaats) gaan liggen of maar iets onder een winkelprijs, doe je in mijn optiek iets verkeerd, dan denken mensen 2x na voordat ze het kopen en is er dus geen kringloop. In de reactie van kringloop Twello gaven ze zelf al aan waar het duurder geworden zijn in zit, er werd namelijk gezegd dat er 40 mensen op de loonlijst staan. 40! Dat zullen niet allemaal full-timers zijn, maar denk dat je met de helft ook al een heel eind bent… Verder worden veel kleine spullen gebracht. Heb je dan 2 (of 3?, weet het niet zeker) vrij jonge Iveco bussen nodig? 1 bus met meubelbak voldoet ook? Als je wat in deze kosten snijdt kan je de artikelen wat goedkoper en concurrerend aanbieden. Komt de omzet en de doorstroom (en dus de kringloop) dan weer ten goede.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  De lunchroom is al de moeite waard om langs te gaan, zalige koffie en heerlijk eigen gemaakt gebak en belegde broodjes biologisch bereid.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  ik wou een keer de dubbel cd kopen van santana 2 cd het doosje was kappot vanddaar dat ik het vervamgen had maar dat ze de cds van santana hebben weggegooit vind ik niet netjes of het the eagles the annimals is of the moodyblues de kringloopwinkel moet zorgen dat anders de doosjes vervangen worden door de zelfde soort doosje. verder een mooie kringloopwinkel

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Superleuke en grote kringloop winkel! Mooie grote boeken afdeling. Kom hier vaak en graag even snuffelen met mijn zussen, daarna lekker wat drinken in de lunchroom. Voor ieder wat wils! Ik lees hier veel mensen klagen over de prijs, soms valt bijvoorbeeld kleding iets wat duurder uit maar ik ben bij duurdere kringloopwinkels geweest en contrast met anderen is dit een winkel die wel enigzins let op kwaliteit en verkoopbaarheid van dingen. Ik zag bijvoorbeeld wel eens fotolijstjes liggen waar 2 euro voor gevraagd werd, die van de action komen en daar even goedkoop zijn. Dat is een risico, je kan bij sommige spullen niet altijd de originele prijs achterhalen. Ik geloof wel dat je niet word afgezet. En onthoud, een belangrijke reden om 2de-hands te kopen is minder verspilling, niet altijd om iets bijna gratis krijgen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Super leuke en mooie winkel. Hele goede kwaliteit artikelen, vooral veel keuze in kleding. Alles mooi op kleur en op maat. Ook voor jongeren een apart hoekje. Wat het helemaal afmaakt is de lekkere lunchroom. Groot assortiment broodjes en zelf gemaakte taartjes. Zeker een aanrader!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Fantastic thrift store with a very wide selection of second hand stuff in very good condition(including a nice selection of english books!) it has a lovely cafe where you can enjoy a peaceful break from browsing with a sweet view of sheeps grazing the grass on a neighbouring field, the coffee is great too! The staff is very friendly and sweet, prices are very reasonable and reflecting the worth/condition of the items. 10/10 makes for an awesome daytrip destination!

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Mooie grote kringloop, veel spullen en voor een goede prijs. Maar wat een onaardige vrouw bij de lunchroom. Daardoor voelden we ons meteen niet meer op ons gemak. Kortaf en onvriendelijk. De rest van het personeel was gelukkig wel vriendelijk, maar de sfeer was voor ons wel verpest

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Twello. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Geweldige winkel!! heerlijke gebak en koffie in het restaurant. Echter… ik breng regelmatig spullen.. zo ook vanmorgen.. en vorige week ook..de man die de spullen in ontvangst neemt is onbeschoft.. en ongeinteresseerd en een dank je wel voor de spullen die je brengt kan er niet vanaf. Verder aardig personeel.. leuke dames achter de kassa. En scoor er regelmatig een pareltje voor een leuk prijsje. Dat is een man van buitenlandse afkomst met een baard.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Mooi kringloopcentrum, lekkere taartjes. Tip: neem taartjes direct mee naar je tafel na bestellen, andere worden ze onder je neus weggekocht door klanten die later komen dan jij .

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  In korte tijd erg duur geworden. Erg jammer. 9,50 voor een verwassen vest 6,50 voor een oude spijkerbroek. Ik ging hier graag heen omdat de kringloopwinkels in Apeldoorn zo duur zijn geworden. Jammer, ik ga hier niet meer heen.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Mooie winkel , aardig personeel , fijne lunchroom maar duuuuuuuuur alle spullen , de prijzen zijn deze maand erger gestegen dan die bij de Albert Heijn , ik bren mijn spullen daar niet meer en breng de groene tassen binnen kort terug

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Ruim opgezet, en alles netjes gesorteerd. Vooral veel kleding, welke op kleur en maat is gesorteerd. Verder ook veel boeken. Kleine hoek met puzzels, zwellen wn speelgoed tegen zeer schappelijke prijzen. Grote koffiehoek met huisgemaakte taarten Openingstijden zijn zeer luxe.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Leuke koffiehoek, ruime boeken (en stripboeken) selectie. Ze zijn ruimer opgezet dan je in eerste instantie zou denken, dus er is wel een en ander te vinden. Het gereedschap / electronica is soms interessant, maar soms ook te oud en onbruikbaar. Het curiosa-kastje bij de ingang heeft altijd leuke dingen – wel behoorlijk aan de prijs dus ik laat het meestal staan. Maar wat er staat is leuk en het kastje zou wel drie keer zo groot mogen zijn!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter