Kringloop en woningontruiming De Cirkel Deventer

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloop De Cirkel Deventer – boeken, elektronica, kleding en meubels voor scherpe prijzen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
Zondag11:00-16:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“De Cirkel heeft onze verhuizing op korte termijn en supersnel geregeld ! Niet eindeloos zelf heen en weer hoeven rijden. Geen gedoe of gesleep met aanhangwagentjes of het organiseren van overbezette kennissen;gewoon De Cirkel bellen en het komt voor elkaar. Dat was een hele zorg minder!πŸ‘ Zij regelden ook de oplevering van het oude huurhuis volgens de voorschriften van verhuurder. Winkelen bij de Cirkel is een soort schatgraven. Boeken, bouw- en automaterialen, meubels. Veel keuze in nieuwe (outlet)-produkten en tweedehands spullen. Er is hard gewerkt bij de Cirkel; artikelen zijn geprijsd en liggen/staan gesorteerd bij elkaar.”

Iris

“De vriendelijke mannen van KDC Deventer hebben afgelopen woensdag in één ochtend de woning van mijn moeder ontruimd. Er werd vooraf goed en begripvol overlegd wat de wensen zijn en goed meegedacht over het verkoopklaar achterlaten van de woning. Extra lampjes opgehangen om het toonbaar te maken. De ontruiming zelf ging met 4 man snel en respectvol. Een prestatie, want het was heel warm weer en men moest ook 2 trappen op. Prijstechnisch waren ze de helft goedkoper dan sommige andere aanbieders in de regio. Zeer tevreden.”

Elly Hazeleger

“Bedankt KDC voor de goede service die jullie geven. Het huis van mijn moeder zag er spik en span uit super netjes top. Zonder jullie goede snelle service, hadden wij dit niet gered. En wat hebben jullie het keurig netjes en schoon achter gelaten. Van ons een dikke 10 daarvoor. Zeker een aanrader voor alle mensen. Die een huis leeg en schoon afgeleverd willen hebben. Met super vriendelijke mannen die dat doen. Bedankt namens de kinderen. Top bedrijfπŸ‘Œ”

Miranda Van Der Kaay

Meer reviews lezen…

Kringloop en woningontruiming De Cirkel Deventer: Duurzaam winkelen in Deventer

Kringloop en woningontruiming De Cirkel is gevestigd aan de Arnhemstraat 16 in Deventer. Met een winkeloppervlakte van circa 3.000 m2 biedt deze kringloopwinkel een uitgebreid assortiment aan tweedehands artikelen voor betaalbare prijzen. De openingstijden zijn als volgt: maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag van 11:00 tot 16:00 uur.

Wat kun je bij Kringloop en woningontruiming De Cirkel Deventer brengen?

Bij Kringloop De Cirkel Deventer kun je verschillende spullen inleveren. Denk hierbij aan boeken, elektronica, kleding en meubels. Door jouw gebruikte items hier een tweede leven te geven, draag je bij aan duurzaam winkelen en het verminderen van afval. Het personeel staat klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij De Cirkel Deventer?

Bij het winkelen bij De Cirkel Deventer is het belangrijk om op de prijzen te letten. Uit de reviews blijkt dat veel mensen tevreden zijn over de prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast wordt het behulpzame personeel vaak genoemd, wat het winkelen nog aangenamer maakt. Je kunt erop rekenen dat de winkel rolstoelvriendelijke faciliteiten biedt, zoals een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid.

Hoe werkt Kringloop en woningontruiming De Cirkel Deventer?

Bij Kringloop De Cirkel Deventer kun je op verschillende manieren betalen. Houd er rekening mee dat deze kringloopwinkel alleen contant geld accepteert. Daarnaast kun je betalen met betaalpassen en contactloos mobiel betalen. Creditcards worden ook geaccepteerd. Als je een item hebt gekocht, kan het desgewenst nog op dezelfde dag worden geleverd.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloop en woningontruiming De Cirkel Deventer biedt diverse programma’s en services aan om het winkelen nog aangenamer te maken. Zo kun je gebruikmaken van de inname van goederen, de koffiehoek en de ophaalservice. Bovendien biedt De Cirkel Deventer verhuizingen en woningontruiming aan, wat vooral handig is bij grote aankopen of veranderingen in je woonsituatie.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates en nieuwtjes over duurzaam winkelen bij Kringloop De Cirkel Deventer? Volg ze dan op Facebook en mis geen enkele update.

Kringloop en woningontruiming De Cirkel Deventer is dΓ© plek voor duurzaam winkelen in Deventer. Kom langs en ontdek het diverse aanbod aan tweedehands artikelen. Verminder afval en geef gebruikte spullen een tweede leven bij Kringloop De Cirkel Deventer!

165 gedachten over “Kringloop en woningontruiming De Cirkel Deventer”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Vriendelijk personeel en een lekker grote kringloop om doorheen te scharrelen. Heb hier al veel spullen gekocht en over de prijs valt te onderhandelen. Zeker de moeite waard!

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Heel erg veranderd afgelopen tijd. Heel rommelig. Boeken etc heel netjes bij binnenkomt maar hoe verder je de winkel ingaat. Hoe chaotischer het word. Dvd s vroeger hele stellages vol en nu achter de tv s gedrukt van zoek het maar uit. Heel onoverzichtelijk.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  van de 60 watt mat gloeilampen philips waren de doosjes leeg of kapot een van somige doosjes zat er een andere wattage gloeilamp in of bij de doosjes met 2 stuks zat er 1 in van een andere merk of leeg of helder van de kogelampjes flame zat in het doosje niks in het was 40 watt 2 stuks albert hijn merk ik vind dat als ze gloeilampen verkopen dat alle doosjes heel moeten zijn in de doosjes met 2 stuks moeten er 2 stuks gloeilampen in zitten van het zelfde merk wat op het doosje staat dit vind ik erg zo van de 25 watt soft deco philips zat ook ee ander kaarslampje in terwel er een matte tipkaars gloeilamp van philips met kartonnetje in had moeten zitten. ze moeten er veel beter op controleren lege doosjes horen er niet tussen als er geen gloeilamp in zit. ik ben er zo niet blij om groeten dennis

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Voor, tijdens en na de verhuizing geweldig bijgestaan en geholpen. Een fantastische fijne en vriendelijke ploeg mensen die er alles aan deden om alle dingen netjes te laten verlopen. Het oude huis schoon en leeg opgeleverd. Bij deze bedankt! Ik kan iedereen de CIRKEL aanbevelen.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Grote kringloop leuk om even rond te snuffelen. Als je in de omgeving woont is een bezoekje voor de liefhebber absoluut aan te raden.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Wat veel rommel hebben ze daar opgesteld. En het meeste ook goed gesorteerd. Maar bij sommige items zoals de schilderijen en gereedschap is er geen doorkomen aan.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Both the evacuation of the house and the pruning work in the garden Well executed. Everything delivered neatly and as agreed. If you need this help, this company is highly recommended!

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel en woningontruiming De Cirkel Deventer. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Op zich een overzichtelijke winkel, maar wij hebben nettere kringlopen gezien. Best hele mooie items te vinden, maar wij vonden het echt te prijzig. Wij komen er daarom niet terug.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  We hadden een oude speaker gekocht, maar die bleek defect. En ondanks wat vage afspraken daaromtrent niet terug kunnen brengen. Omdat we hadden afgedongen ging de garantie opeens niet door. Erg teleurstellend. Ik ga daar niet meer heen.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Afgelopen week is het appartement van mijn moeder ontruimd. Binnen 1,5 uur was het huis leeg. Netjes opgeleverd en alles ik goed overleg met de mannen. Ook het feit dat dit heel snel tussendoor ingepland kon worden. Fijn dat het zo snel en goed is verlopen. Top bedrijf en uiterst vriendelijk en begripvol geholpen.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  What friendly employees. They had plenty of what I came for (LPs). Very cheap, will definitely go there more often. Class cycle

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel en woningontruiming De Cirkel Deventer. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een uitstekende ervaring met en woningontruiming De Cirkel Deventer. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter