Kringloopwinkel RataPlan Deventer

Ontdek tweedehands schatten bij RataPlan Deventer – Kleding, Meubels, Boeken en meer. Duurzaam winkelen met een hart voor hergebruik.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

In het kort:

“Nieuwe, grote winkel. Gezellige koffiecafΓ©. VariΓ«rende prijzen. Veel boeken. Tijdschriften een euro (0,95) per stuk. Kleding best duur en er zijn (nog) geen prijs-kleurtags met 50% korti ng en kleding voor 1 euro. Waar ik van schrok, is dat ingeleverd serviesgoed in een container kapot werd gegooid. Het zal om beschadigd, niet-verkoopbaar of overaanbod gaan, maar gooi dat niet kapot; zet buiten een rek neer met gratis op te halen oid. Of doe iets via Facebook/website, dat mensen een set niet-verkoopbare items kunnen reserveren. Alles behalve kapotgooien…”

DΓ©sirΓ©e Lorist

“Goede prijzen, wel erg veel dameskleding en weinig speelgoed Naar mijn idee kleren niet echt duidelijk op maat maar misschien is dat de bedoeling? Opzich leuke winkel kom er nog wel een keer terug, maar hoop dan dat er achter de kassa iemand anders staat want dit wat er stond was echt niks”

Mirjam van der Veen

“Nou jullie hebben niets te veel gezegd, wat ’n mooie en nette winkel!Ik ben leuk geslaagd met de kleding.Ook leuk en klantvriendelijk personeel.Succes maar dat gaat vast goed komen!πŸ‘πŸ– …”

Joke Bijsterveld

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel RataPlan Deventer: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Deventer

RataPlan opende in juni 2023 haar deuren van de kringloopwinkel in Deventer. Gevestigd aan de Essenstraat 25, 7418 BM, biedt deze kringloopwinkel een gezellige shopervaring en een ruim aanbod aan kleding, meubels, boeken en nog veel meer. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren, is RataPlan Deventer een geweldige plek om duurzaam tweedehands te winkelen.

Wat kun je brengen naar RataPlan Deventer?

Bij RataPlan Deventer kun je verschillende goederen inleveren, zoals boeken, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Hiermee draag je bij aan een duurzame samenleving door hergebruik van spullen. Breng je oude items naar de winkel en geef ze een tweede leven.

Waar moet je op letten bij RataPlan Deventer?

Bij het bezoeken van RataPlan Deventer is het belangrijk om op de prijzen te letten. Reviews noemen vaak de betaalbaarheid van kleding en boeken. RataPlan Deventer biedt een ruime selectie aan goede kwaliteit tweedehands kleding, waarvan de prijzen vriendelijk zijn voor je portemonnee. Daarnaast zijn er ook diverse kortingsacties en unieke programma’s beschikbaar, zoals de maandelijkse kortingsdagen en klantenkaarten waarmee je extra kunt besparen.

Hoe werkt RataPlan Deventer?

RataPlan Deventer is een sociale onderneming die actief bijdraagt aan een beter milieu en de integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bevordert. De winkel accepteert donaties van verschillende goederen die in goede staat verkeren. Na inname worden de artikelen gesorteerd en krijgen ze een plek in de winkel. Klanten kunnen tijdens de openingsuren van maandag tot en met zondag de winkel bezoeken om te shoppen. Bezorging en ophalen in de winkel zijn mogelijk, en er zijn verschillende faciliteiten beschikbaar, zoals een rolstoeltoegankelijk toilet en parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers.

Unieke programma’s, kortingen en services

RataPlan Deventer biedt diverse unieke programma’s en diensten aan zijn klanten. Naast de reguliere verkoop van tweedehands goederen, organiseert de winkel ook regelmatig speciale kortingsacties en evenementen. Hierdoor kunnen bezoekers extra besparen op hun aankopen. Daarnaast is RataPlan Deventer een LGBTQ+ vriendelijke winkelomgeving en zorgt het voor een veilige omgeving voor transgenders. Betalingen kunnen worden gedaan met verschillende betaalpassen, inclusief contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards.

Mis geen enkele update over RataPlan Deventer en volg de kringloopwinkel op Facebook en Instagram. Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen en ontdek de vele schatten die je kunt vinden bij RataPlan Deventer.

RataPlan Deventer is een onderdeel van RataPlan. Ontdek de 34 filialen van RataPlan in Nederland en geniet van de unieke kringloopwinkelervaring die ze te bieden hebben.

Bezoek Kringloopwinkel RataPlan Deventer en ontdek de schatten die wachten om herontdekt te worden. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk!

25 gedachten over “Kringloopwinkel RataPlan Deventer”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Vandaag met een dubbel gevoel deze kringloopwinkel bezocht, ik heb afgelopen week al een aantal keer spullen ingebracht maar na vandaag heb ik besloten dat niet meer te doen. In eerste instantie was ik onder de indruk van hoe netjes alles op kleur gesorteerd is, maar de prijzen zijn hoog. Wat voor mij de reden is van de lage beoordeling is de manier waarop een medewerker tegen mijn 10-jarige dochter tekeer ging toen zij een knuffel die bij de kassa stond wilde bekijken, die bleek op een plek te staan waar de dingen staan die verkocht zijn, dat wisten wij niet, dat heb ik ook gezegd. Het ging op een zeer onvriendelijke en vrij heftige manier en ik het overviel mij zodanig dat ik zelf ook niet echt adequaat kon reageren. Achteraf kan ik bedenken hoe ik had kunnen reageren, maar dat is achteraf dus dat heeft geen zin meer. Nu dan maar als reactie deze review.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Onze huisraad is net opgehaald door twee ontzettend aardige sympathieke mannen Dank daar voor . Keurig op tijd en een goed humeur ! Fijn dat onze spullen een tweede kans krijgen .

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Er is geen verschoon plek voor baby s, de prijzen zijn hoger dan veel andere rataplan locaties waar ik ben geweest, boeken worden niet gecheckt vooraf waardoor er veel kapotte meuk tussen zit. Ze zijn nog niet lang open dus er kan nog veel aan verbeterd worden! Ook vond ik het aanbod aan spullen erg matig, kan de locatie niet veel aan doen natuurlijk maar ik vind het daardoor niet de moeite waard

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Mooie grote winkel en ruime keus. Ik snuffel er graag rond, maar de hygiene kan beter. Ik had 2x een vieze zakdoek in een jaszak en de vloer was best vies!

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel RataPlan Deventer. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een top bezoek aan RataPlan Deventer. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een kringloopwinkel heeft een maatschappelijke functie, waarbij het mes van twee kanten snijd. De inkomsten die verkregen worden door gratis ingeleverd spul, worden gebruikt om de minderbedeelden te helpen. Maar ook de gratis verkregen spullen, kunnen een beginnend gezin met een kleine portemonnee mooi op gang helpen met dingen die nodig zijn in een huishouden. Spul zoals pannen, beddengoed maar ook apparaten als een wasmachine, wasdroger, koelkast ed. Maar wat een schandalig hoge prijzen durven jullie te vragen, ern klein voorbeeld een tweedehands wasmachine voor 225, HOE DURVEN JULLIE!! en nog een irritatie punt is dat de winkel vies is, de vloer ligt vol met troep, overal stof en als je iemand van het personeel erop aanspreekt halen ze hun schouders op. Er valt heel veel te verbeteren in deze winkel, het is een schande zoals het er nu adntoe gaat, qua prijs en qua netheid, doe er iets mee!!

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Deze nieuwe kringloop in Deventer vind ik persoonlijk een mooie aanvulling. U vindt hier een ruim aanbod aan boeken wat mij erg aanspreekt. Snuffelen is wel vereist, alles staat door elkaar. Prijzen zijn netjes maar AUB, doe deze stickers weg. Ze maken stofomslagen en bepaalde kaften kapot. Er zijn vast betere stickers beschikbaar. Vriendelijk personeel! Een mooie aanvulling op mijn rondje.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Super leuke winkel met veel mooie spullen/kleding. Ontzettend vriendelijk personeel en ook erg leuk voor de portemonnee.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring met RataPlan Deventer. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een nog slechtere zaak dan Het goed op het industrieterrein. Blijkbaar is de markt verzadigd, want hier neemt men amper wat aan. Een veel betere optie is de kringloop in Twello. Goed gesorteerd en zij nemen nog steeds goederen aan.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Nieuwe, grote winkel. Gezellige koffiecafe. Varierende prijzen. Veel boeken. Tijdschriften een euro (0,95) per stuk. Kleding best duur en er zijn (nog) geen prijs-kleurtags met 50% korti ng en kleding voor 1 euro. Waar ik van schrok, is dat ingeleverd serviesgoed in een container kapot werd gegooid. Het zal om beschadigd, niet-verkoopbaar of overaanbod gaan, maar gooi dat niet kapot; zet buiten een rek neer met gratis op te halen oid. Of doe iets via Facebook/website, dat mensen een set niet-verkoopbare items kunnen reserveren. Alles behalve kapotgooien…

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Goede prijzen, wel erg veel dameskleding en weinig speelgoed Naar mijn idee kleren niet echt duidelijk op maat maar misschien is dat de bedoeling? Opzich leuke winkel kom er nog wel een keer terug, maar hoop dan dat er achter de kassa iemand anders staat want dit wat er stond was echt niks

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Leuke nieuwe aanwinst voor Deventer! Goede overzichtelijke kringloop en over het algemeen iets goedkoper dan Het Goed.

  Beantwoorden
 15. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Voor een nieuwe winkel niet erg netjes, kwam beetje leeg en toch rommelig over. Misschien 1e paar weken al uitverkocht?

  Beantwoorden
 16. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Nieuwe kringloopwinkel in Deventer. De verwachtingen waren hoog, tijdens opening in juni 2023 was het gezellig druk en waren er vele mooie producten te koop voor lage prijzen. Echter, na een paar weken valt het toch wat tegen. CDs staan allemaal door elkaar, niets gesorteerd. Meer dan de helft oude klassieke muziek, die niemand wil hebben. Ook de films op dvd staan allemaal door elkaar. Dvd-boxen zijn allen 2,95, ook als er maar twee schijven in zitten. De meeste boeken staan helaas ook door elkaar.

  Beantwoorden
 17. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Nou jullie hebben niets te veel gezegd, wat n mooie en nette winkel!Ik ben leuk geslaagd met de kleding.Ook leuk en klantvriendelijk personeel.Succes maar dat gaat vast goed komen!

  Beantwoorden
 18. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Mooie grote winkel maar boeken uitzoeken niet te doen: alles (genres, auteurs) door elkaar geplaatst. Vriendelijk personeel.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter