Kringloopwinkel Lepra winkel Deventer

Ontdek duurzaam winkelen in Deventer bij Leprawinkel – kringloopvondsten variërend van boeken tot meubels en meer voor scherpe prijzen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag09:00-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Heerlijke snuffel winkel. Alleen zaterdagochtend open dus wel even plannen. Lekker veel boeken”

Robbert Brinkman

“Fantastische winkel en hele fijne mensen die er werken. Mooie spulletjes voor leuke prijzen.”

Willem Schamhart

“Als je iets zoekt en je hebt een kleine beurs dan kun je hier goed terecht”

Ronald van Middendorp

Meer reviews lezen…

De Leprawinkel in Deventer: Dé plek voor duurzaam winkelen

De Leprawinkel is een kringloopwinkel gelegen in het mooie Deventer. Deze winkel is een paradijs voor liefhebbers van duurzaam winkelen en biedt een breed scala aan tweedehands producten. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren is De Leprawinkel een geliefde plek onder de lokale gemeenschap.

Wat kan je brengen naar De Leprawinkel?

Bij De Leprawinkel kan je diverse items doneren. Ze nemen graag boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, meubels, muziek, en speelgoed aan. Door je tweedehands spullen te doneren, draag je actief bij aan duurzaamheid en help je andere mensen blij te maken met jouw gedoneerde items.

Waar moet je op letten bij De Leprawinkel?

Bij het winkelen bij De Leprawinkel is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel alle producten zorgvuldig worden geselecteerd, kunnen er soms kleine gebreken aanwezig zijn. Het is verstandig om de producten goed te inspecteren voordat je ze koopt. Dit helpt teleurstellingen te voorkomen en zorgt ervoor dat je alleen items van goede kwaliteit aanschaft.

Hoe werkt De Leprawinkel?

De Leprawinkel volgt een simpel en effectief systeem. Ze accepteren gedoneerde goederen en zorgen ervoor dat deze items een tweede leven krijgen. Het assortiment van De Leprawinkel is divers en omvat boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door het kopen van tweedehands spullen bij De Leprawinkel draag je bij aan een duurzame samenleving.

Unieke programma’s en kortingen bij De Leprawinkel

Naast het reguliere assortiment biedt De Leprawinkel ook unieke programma’s en diensten aan. Ze hebben een speciale innamefaciliteit waar je jouw goederen kunt afgeven. Op deze manier maak je het doneren van spullen nog eenvoudiger en handiger. Daarnaast zijn er regelmatig speciale kortingsacties en aanbiedingen beschikbaar. Houd de website in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Bezoek De Leprawinkel in Deventer en ervaar zelf hoe fijn het is om duurzaam te winkelen. Vergeet niet om de openingstijden te controleren voordat je langsgaat. Voor meer informatie over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Overijssel, kun je een kijkje nemen op Kringloop.info. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en genieten van geweldige tweedehandsvondsten!

Let op: Wegens COVID-19 kunnen de openingstijden en diensten van De Leprawinkel tijdelijk gewijzigd zijn. Raadpleeg de website voor de meest recente informatie.

32 gedachten over “Kringloopwinkel Lepra winkel Deventer”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring met Lepra winkel Deventer. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Lepra winkel Deventer. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Lepra winkel Deventer. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Lepra winkel Deventer. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Lepra winkel Deventer. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Lepra winkel Deventer. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Lepra winkel Deventer. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Lepra winkel Deventer. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Lepra winkel Deventer. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Lepra winkel Deventer. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Lepra winkel Deventer. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter