Kawin Duurzaamheidswinkel Diepenveen Gem. Deventer

Ontdek duurzame vondsten in Diepenveen bij Kawin: kleding, decor, boeken, elektronica en meubels. Groen shoppen met een 3.8-sterrenbeoordeling!

Adres & contact

 • kringloop Kawin Duurzaamheidswinkel Diepenveen Gem. Deventer
  Dorpsstraat 26A, 7431 CK Diepenveen
 • Telefoonnummer: 06 36410377
 • Website: kawin.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Vorige week hier naar binnen gelopen voor een vintage toiletrolhouder voor mijn auto. Dacht misschien vind ik er daar wel een. Gezicht en niet gevonden helaas. Nog gevraagd aan de daar aanwezige verkoopster heeft u die toevallig. Nee helaas niet. Na een leuk gesprek over oa mijn kleine fiat vertelde ik haar dat ik ook nog een vintage radio voor er in zocht. Ze zegt wacht even en graaide in een doos onder de tafel en ja hoor een mooie oude Philips radio met cassette kwam te voorschijn. Ze zei neem maar mee weet niet of die het doet niet getest. Ik zo blij en vroeg om de prijs. Weet niet of die werkt was het antwoord dus je mag hem zo hebben. Hoe top is dat. Radio dag erna ingebouwd en heb nu al een week enorm plezier er van want na een zekering vervangen te hebben speelt hij weer als een tierelier. Dus nogmaals enorm bedankt en deze winkel is zeker een aanrader. Vriendelijk en meedenkend personeel.”

Peter Groenenberg

“Absoluut 5 sterren! Vandaag weer geweest. We wonen niet in de buurt, maar kenden de winkel nog van jaren terug bij ons vorige bezoek. Fijne kringloopwinkel. Prettig & vriendelijk personeel. Qua prijzen wel aan de prijzige kant.”

H *

“Wát een leuke winkel. Goede spullen, verzorgd, netjes en niet duur. Personeel denkt met je mee. Echt een bijzonder plekje in Diepenveen.”

Edith Madou

Meer reviews lezen…

Kawin Duurzaamheidswinkel Diepenveen Gem. Deventer: Een Duurzame Schatkamer

Welkom bij Kawin Duurzaamheidswinkel, gelegen in Diepenveen Gem. Deventer! Deze kringloopwinkel biedt een uniek assortiment tweedehands artikelen en staat bekend om zijn focus op duurzaamheid. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren, is deze winkel zeker een bezoekje waard.

Wat kan je naar deze kringloopwinkel brengen?

Bij Kawin Duurzaamheidswinkel kan je diverse spullen inleveren. Denk hierbij aan kleding, waar dit winkel voor bekend staat, maar ook aan andere herbruikbare items zoals huisdecoratie, boeken, elektronica en meubels. Door je spullen hier af te geven, geef je ze een tweede leven en draag je actief bij aan een duurzaam klimaat.

Waar moet je op letten in de thrift store?

Bij het winkelen in Kawin Duurzaamheidswinkel is het belangrijk om op zoek te gaan naar kwaliteit. Hoewel alle items in goede staat verkeren, is het altijd goed om even te inspecteren voordat je iets aanschaft. Zo is het vinden van een parel tussen de kledingrekken altijd een leuke verrassing.

Hoe werkt Kawin Duurzaamheidswinkel?

Deze thrift store biedt verschillende diensten aan om het winkelen voor jou nog makkelijker te maken. Zo kan je ervoor kiezen om je aankopen thuis te laten bezorgen, maar je kan ze ook ophalen in de winkel. Betalen kan eenvoudig met diverse betaalpassen, inclusief contactloos en mobiel betalen. Zelfs creditcards worden geaccepteerd.

Daarnaast is Kawin Duurzaamheidswinkel rolstoelvriendelijk, met toegankelijke ingangen, parkeerplaatsen en een toilet. De winkel streeft naar inclusiviteit en heeft zelfs een genderneutraal toilet.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kawin Duurzaamheidswinkel heeft verschillende unieke programma’s en services voor haar klanten. Op de Facebook-pagina van de winkel kan je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen. Ook organiseert de winkel regelmatig evenementen, dus vergeet niet om hun Facebook-pagina in de gaten te houden.

Naast dit alles, biedt deze kringloopwinkel een snelle levering op dezelfde dag aan. Dit maakt het winkelen bij Kawin Duurzaamheidswinkel nog gemakkelijker en efficiënter.

Breng een bezoek aan Kawin Duurzaamheidswinkel in Diepenveen Gem. Deventer en ontdek de schatten die op je wachten. Deze kringloopwinkel heeft alles wat je nodig hebt met oog voor duurzaamheid, kwaliteit en inclusiviteit.

Ontdek meer kringloopwinkels in Overijssel

Wil je nog meer kringloopwinkels ontdekken in de buurt van Deventer? Neem dan een kijkje op onze overzichtspagina voor kringloopwinkels in Deventer. Er is altijd wel een tweedehandswinkel bij jou in de buurt waar je kunt genieten van duurzaam winkelen.

12 gedachten over “Kawin Duurzaamheidswinkel Diepenveen Gem. Deventer”

 1. ★★★★☆

  Ongemanierde, brutale en asociale figuren die alleen maar op geld belust zijn en maling hebben aan hun klanten wanneer zij iets aan te merken hebben of vragen hebben over de afkomst van de spullen die ze aanbieden voor belachelijk hoge prijzen. Vooral dat dikke, sekreet van een wijf met die bril is zeer irritant. Laat u niet verleiden ook maar 1 stap te zetten in dit oplichtershol. Ik beloof u: daar krijgt u spijt van. Bah. Schorem.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Waardeloos bedrijf dat rotzooi verkoopt voor torenhoge prijzen dat ze zelf gratis weghalen bij ontruimingen van vooral oudere, kwetsbare mensen die overleden zijn. Over lijken gaan ze. Vooral dat vervelende, pedante wijf dat de winkel runt is een stoorzender. Die heeft een flinke tik van de molen gehad. Nooit iets kopen daar.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Nog geen 1 ster waard mensen pas op als je deze winkel in gaat voor je het weet sta je op internet zonder privacy afscherming. Doe er je voordeel mee… Een heel verhaal geef je nog geen recht om mijn vrouw zo op internet te zetten, en daarna lopen bedelen om geld u heeft geluk dat we verder geen actie ondernomen hebben. In de winkel lijkt u heel aardig maar als er iets mis gaat waar u zelf ook verantwoordelijk voor was dan is de wereld te klein, echt super kinderachtig…

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Vorige week hier naar binnen gelopen voor een vintage toiletrolhouder voor mijn auto. Dacht misschien vind ik er daar wel een. Gezicht en niet gevonden helaas. Nog gevraagd aan de daar aanwezige verkoopster heeft u die toevallig. Nee helaas niet. Na een leuk gesprek over oa mijn kleine fiat vertelde ik haar dat ik ook nog een vintage radio voor er in zocht. Ze zegt wacht even en graaide in een doos onder de tafel en ja hoor een mooie oude Philips radio met cassette kwam te voorschijn. Ze zei neem maar mee weet niet of die het doet niet getest. Ik zo blij en vroeg om de prijs. Weet niet of die werkt was het antwoord dus je mag hem zo hebben. Hoe top is dat. Radio dag erna ingebouwd en heb nu al een week enorm plezier er van want na een zekering vervangen te hebben speelt hij weer als een tierelier. Dus nogmaals enorm bedankt en deze winkel is zeker een aanrader. Vriendelijk en meedenkend personeel.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  What a nice store. Good stuff, well cared for, neat and not expensive. Staff thinks along with you. A truly special place in Diepenveen.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Mooiste kringloop waar ik ooit ben geweest! Echt een hele nette kringloop, met super mooie dingen en ontzettend aardige mensen!

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  A little village thrift store to be avoided. Arrogant and narrowminded people. They should adjust to European standards. Last century dinosaures. Sometimes they only accept cash this is also rather suspicious. Een kleine kringloopwinkel in het dorp die vermeden worden moet. Arrogante en bekrompen mensen. Ze moeten zich aanpassen aan de Europese normen. Dinosaurussen uit de vorige eeuw. Soms accepteren ze alleen contant geld dit is ook nogal verdacht.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Kawin Duurzaamheidswinkel Diepenveen Gem. Deventer. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Kawin Duurzaamheidswinkel Diepenveen Gem. Deventer. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Absoluut 5 sterren! Vandaag weer geweest. We wonen niet in de buurt, maar kenden de winkel nog van jaren terug bij ons vorige bezoek. Fijne kringloopwinkel. Prettig & vriendelijk personeel. Qua prijzen wel aan de prijzige kant.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter