Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Deventer

Ontdek duurzaam shoppen in Deventer bij Terre des Hommes voor kwaliteitsboeken, kleding en meer. Beoordeeld met 4.4 sterren!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag13:30-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag11:00-15:00
ZondagGesloten

In het kort:

“Terre des Hommes Deventer floreert door haar vrijwilligers. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk begroet door een aantal oudere dames die het er erg naar hun zin hebben met hun kleinkinderen over de vloer. Het assortiment lijkt continue te worden vernieuwd en is goed voor zowel man, vrouw als kind. De prijzen zijn ook zeer schappelijk, top!”

Jimmy Smith

“Een winkel met 2e hands artikelen. Meestal van goede kwaliteit. Er is geen parkeerruimte in de buurt. Door de coronaperiode nemen ze nu minder spullen aan. Daar hebben ze nu namelijk te weinig personeel voor.”

Wouter NL

“Gezellig klein kringloopwinkeltje waar je lekker kan rondsnuffelen. En als je wat leuks vind draag je wat bij aan een goed doel want de opbrengst gaat naat projecten in derdewereld landen”

Tomas Enrique

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes winkel Deventer: Duurzaam winkelen in Deventer

Terre des Hommes winkel Deventer is een kringloopwinkel in het mooie Deventer. Deze winkel biedt een unieke winkelervaring waarbij duurzaam winkelen centraal staat. Van boeken tot huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed, je vindt het hier allemaal. Terre des Hommes Deventer is gevestigd aan Zwolseweg 45, 7412 AB Deventer en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren ben je verzekerd van een goede winkelervaring.

Wat kun je brengen naar de Terre des Hommes winkel Deventer?

Bij Terre des Hommes Deventer kun je terecht voor het doneren van tweedehands spullen. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed. Door je spullen te doneren aan deze kringloopwinkel draag je bij aan een duurzamere samenleving en ondersteun je het goede doel van Terre des Hommes Nederland.

Waar moet je op letten bij de Terre des Hommes winkel Deventer?

Bij het bezoeken van Terre des Hommes Deventer zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Ten eerste is de winkelbezoek mogelijk. Daarnaast biedt de winkel bezorging aan. Ook is er een rolstoelvriendelijke ingang, zodat iedereen de kans heeft om in de winkel rond te kijken en aankopen te doen. Let op: Terre des Hommes winkel Deventer accepteert alleen contant geld. Maar geen zorgen, betaalpassen en contactloos mobiel betalen worden ook geaccepteerd. Zelfs creditcards zijn welkom!

Hoe werkt de Terre des Hommes winkel Deventer?

Terre des Hommes Deventer neemt graag tweedehands goederen in. Zo kunnen ze een gevarieerd assortiment aanbieden aan hun klanten. Daarnaast is Terre des Hommes Nederland meer dan alleen deze ene winkel in Deventer. Ontdek hier de andere kringloopwinkels in de provincie Overijssel. Terre des Hommes is een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de leefomstandigheden van kinderen. Met jouw aankopen bij Terre des Hommes winkel Deventer draag je bij aan deze mooie missie.

Meer weten over Terre des Hommes Nederland en de programma’s die zij ondersteunen? Volg Terre des Hommes op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube.

Voor een unieke winkelervaring waarbij duurzaam winkelen en het steunen van een goed doel samenkomen, ben je bij Terre des Hommes winkel Deventer aan het juiste adres. Kom langs en ontdek het assortiment!

17 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Deventer”

 1. ★★★★★

  Ontzettend lief en vriendelijke personeel! Het is een klein winkeltje dus verwacht niet er niet teveel van maar ik haal er toch regelmatig iet leuks weg. Ze mogen wel wat vaker door de kleding heen en dingen weg doen want er hangen vaak dingen een hele lang tijd tussen. Ze hebben een algemene prijs voor kleding (dit staat op een kaart), opzich handig maar niet altijd realistisch en in verhouding tot het item

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  A store with second hand items. Usually of good quality. There is no parking space nearby. Due to the corona period, they are now accepting fewer items. They currently have too few staff for that.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Deventer. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Terre des Hommes winkel Deventer. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Deventer. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Deventer. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Terre des Hommes Deventer floreert door haar vrijwilligers. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk begroet door een aantal oudere dames die het er erg naar hun zin hebben met hun kleinkinderen over de vloer. Het assortiment lijkt continue te worden vernieuwd en is goed voor zowel man, vrouw als kind. De prijzen zijn ook zeer schappelijk, top!

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Gezellig klein kringloopwinkeltje waar je lekker kan rondsnuffelen. En als je wat leuks vind draag je wat bij aan een goed doel want de opbrengst gaat naat projecten in derdewereld landen

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Deventer. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter