Kringloopwinkel De Olde Bakkerije in Klarenbeek

Ontdek duurzame schatten bij De Olde Bakkerije in Klarenbeek – kleding, meubels, boeken en meer tegen aantrekkelijke prijzen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag12:30-16:30
Woensdag12:30-16:30
Donderdag12:30-16:30
Vrijdag18:00-21:00
Zaterdag09:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wij hebben het ontruimen van onze woning overgelaten aan de eigenaren van De Olde Bakkerije en we zijn hier heel erg tevreden over. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en de woning is netjes en optijd opgeleverd. Zeker een aanrader !”

Martin Bosschers

“Parkeren wat lastig. Dit keer was de hoeveelheid handwerkspullen niet zo groot. Wel een mooie, nette winkel. Erg vriendelijk personeel. Heel veel leuke spulletjes voor een prima prijs.”

joke

“Very nice cycle. We bought nice things. Very nice with that mill. Also very nice people.”

Sylvia Driesen

Meer reviews lezen…

De Olde Bakkerije: Een Duurzame Kringloopwinkel in Klarenbeek

De Olde Bakkerije, gevestigd aan de Molenweg 4 in Klarenbeek, is een tweedehands winkel die bekend staat om zijn uitgebreide assortiment aan goederen. Deze kringloopwinkel haalt voornamelijk spullen op tijdens inboedelruimingen, wat betekent dat je hier een unieke selectie van items kunt vinden, variërend van kleding en boeken tot vazen, curiosa en meubels – dit alles voor een aantrekkelijke prijs.

Wat kun je brengen naar De Olde Bakkerije?

Als je op zoek bent naar een plek om spullen kwijt te raken, kun je ook terecht bij De Olde Bakkerije. Ze zijn gespecialiseerd in woningontruimingen en kunnen je helpen bij het vrijmaken van ruimte in je huis. Neem contact op met de winkel voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Een uitgebreid assortiment

Het assortiment van De Olde Bakkerije is zeer divers en biedt voor elk wat wils. Je kunt hier terecht voor boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, muziek en speelgoed. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen voordelig voor je portemonnee, maar ook nog eens duurzaam!

Diensten en faciliteiten

Naast het aanbieden van een brede selectie van tweedehands items, biedt De Olde Bakkerije ook andere diensten aan. Zo kun je bij hen terecht voor woningontruiming. Ze staan klaar om je te helpen en ruimte te creëren in je woning.

Sociale media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over De Olde Bakkerije en duurzaam tweedehands winkelen? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook. Via dit sociale medium blijf je op de hoogte van alle updates en nieuwe items die de winkel binnenkomen.

Bezoek De Olde Bakkerije

De Olde Bakkerije is geopend op de volgende tijden: – Dinsdag: 12:30-16:30 – Woensdag: 12:30-16:30 – Donderdag: 12:30-16:30 – Vrijdag: 18:00-21:00 – Zaterdag: 09:00-16:00

Let op: De Olde Bakkerije is op maandag en zondag gesloten.

Als je geïnteresseerd bent in duurzaam tweedehands winkelen of als je op zoek bent naar een specifiek item, breng dan zeker een bezoek aan De Olde Bakkerije in Klarenbeek. Met hun uitgebreide assortiment, unieke programma’s en vriendelijke service is deze kringloopwinkel een geweldige plek om te winkelen en donaties te doen.

Gemiddelde beoordeling van De Olde Bakkerije: 4.5/5 sterren

51 gedachten over “Kringloopwinkel De Olde Bakkerije in Klarenbeek”

 1. ★★★★★

  Parkeren wat lastig. Dit keer was de hoeveelheid handwerkspullen niet zo groot. Wel een mooie, nette winkel. Erg vriendelijk personeel. Heel veel leuke spulletjes voor een prima prijs.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij De Olde Bakkerije. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Olde Bakkerije. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel De Olde Bakkerije. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel De Olde Bakkerije. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij De Olde Bakkerije. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel De Olde Bakkerije. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met De Olde Bakkerije. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met De Olde Bakkerije. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met De Olde Bakkerije. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Very nice 2nd hand store, and certainly affordable. Also an ice cream parlor with super ice cream also affordable 1 euro per scoop. Definitely come here again.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij De Olde Bakkerije. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel De Olde Bakkerije. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel De Olde Bakkerije. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter