Kringloopwinkel Stichting 2e Hands een 2e Kans

Ontdek unieke vondsten bij Stichting 2e Hands een 2e Kans, dé kringloopwinkel in Oud-Beijerland voor duurzame tweedehands schatten.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Stichting 2e Hands een 2e Kans: Dé Kringloopwinkel in Oud-Beijerland

Stichting 2e Hands een 2e Kans is dé kringloopwinkel in Oud-Beijerland waar je kunt shoppen voor tweedehands spullen. Deze winkel, gevestigd aan de Kerkstraat 7, 3262 PG Oud-Beijerland, biedt een breed scala aan duurzame producten die wachten om hergebruikt te worden. Met aantrekkelijke openingstijden van woensdag tot en met zaterdag van 10:00-16:00 uur, kun je in alle rust op zoek gaan naar unieke schatten.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Stichting 2e Hands een 2e Kans kun je niet alleen terecht om te winkelen, maar ook om je eigen spullen een tweede leven te geven. Heb je nog kleding die je niet meer draagt, boeken die je hebt uitgelezen, meubels die je wilt vervangen of andere bruikbare spullen die je niet meer nodig hebt? Breng ze naar de kringloopwinkel! Door je spullen in te leveren, draag je bij aan een beter klimaat en maak je iemand anders blij met iets wat voor jou geen waarde meer heeft.

Waar je op moet letten bij de kringloopwinkel

Bij het bezoeken van de kringloopwinkel is het altijd handig om op bepaalde zaken te letten. Controleer bijvoorbeeld de kwaliteit van de producten die je wilt kopen. Hoewel de spullen bij Stichting 2e Hands een 2e Kans zorgvuldig worden uitgezocht, is het goed om zelf ook een kritische blik te werpen. Daarnaast is het belangrijk om te weten welke betaalmogelijkheden er zijn. Bij Stichting 2e Hands een 2e Kans kun je betalen met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Stichting 2e Hands een 2e Kans staat vriendelijkheid en behulpzaamheid hoog in het vaandel. Het personeel staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste producten. Verder kun je regelmatig profiteren van speciale programma’s en kortingen. Houd de Facebook-pagina van Stichting 2e Hands een 2e Kans goed in de gaten voor updates over acties en evenementen.

Kortom, Stichting 2e Hands een 2e Kans is dé kringloopwinkel in Oud-Beijerland waar je terecht kunt voor duurzame en unieke spullen. Of je nu iets wilt brengen of juist op zoek bent naar nieuwe schatten, deze winkel biedt een fantastische ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in kringloopwinkels. Kom langs en ontdek wat Stichting 2e Hands een 2e Kans te bieden heeft!

Meer informatie over kringloopwinkels in Oud-Beijerland vind je op Kringloop.local. Bezoek ook de Facebook-pagina van Stichting 2e Hands een 2e Kans voor het laatste nieuws en updates: Stichting 2e Hands een 2e Kans.

Laat hieronder een review achter