Kringloop Oud-Beijerland

Ontdek unieke antiek, brocante en design items in Kringloop Oud-Beijerland. Duurzaam winkelen met uitstekende beoordelingen in Zuid-Holland.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Het is een kringloop, maar ze zijn anders als de andere kringlopen. Boven hebben ze van alles en nog wat.. een gereedschap hoek, speelgoedhoek enz. Beneden vind je de luxere en zeker hele aparte artikelen! Dat vind je niet 1 2 3 bij de standaard kringloop winkel. Hierin zie je ook echt dat ze zich onderscheiden van de andere kringloop winkels. Alle handel komt uit eigen werk ( woningontruimingen)”

Ilay Power

“Leuke grote kringloop verdeeld over 2 lagen.m gelegen op een industrieterrein. Beneden vooral antiek / meubelen. Boven snuffelen in allerlei spullen uit boedels plus kleding. Redelijke prijzen en vriendelijke bediening. Ruime parkeergelegenheid voor de deur.”

Henry

“Mooie winkel met mooie spullen. Waar je nog echt pareltjes kunt vinden. Ik wordt echt gelukkig van mooi porselein, oude boeken en kaarten. En bijzonder gereedschap of juwelen. Dit is voor mij de kringloopjuwelier onder de kringloopwinkels.”

Ingrid Breevoort

Meer reviews lezen…

Ontdek Kringloop Oud-Beijerland in Zuid-Holland

Een Duurzaam Avontuur in JWSD Kringloop Oud-Beijerland

Welkom bij JWSD Kringloop Oud-Beijerland, dé kringloopwinkel waar je kunt snuffelen tussen de mooiste antiek, brocante en design items. Gevestigd in het pittoreske Oud-Beijerland, biedt deze winkel een unieke winkelervaring voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.3/5 sterren is JWSD Kringloop Oud-Beijerland zeker een bezoekje waard.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij JWSD Kringloop Oud-Beijerland kun je terecht met allerlei spullen die je niet meer nodig hebt. Denk aan boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek, speelgoed en nog veel meer. Door je tweedehands spullen naar de kringloop te brengen, draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij het bezoeken van de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van JWSD Kringloop Oud-Beijerland is het handig om te letten op de antieke items en prijzen. Veel bezoekers noemen deze twee aspecten in hun reviews. Ontdek zelf de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft en let op bijzondere vondsten en aantrekkelijke prijzen.

Hoe werkt JWSD Kringloop Oud-Beijerland?

JWSD Kringloop Oud-Beijerland is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Op maandag, dinsdag en zondag is de winkel gesloten. Je kunt vrij rondsnuffelen in het ruime assortiment en de gewenste items selecteren. De winkel biedt ook diverse diensten en faciliteiten, zoals woningontruiming. Hierdoor kun je niet alleen duurzaam winkelen, maar ook profiteren van handige services.

Unieke Programma’s, Kortingen en Meer!

Naast het reguliere aanbod, biedt JWSD Kringloop Oud-Beijerland ook unieke programma’s, kortingen en andere services. Zo kun je gebruik maken van de rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid en woningontruiming. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates van JWSD Kringloop Oud-Beijerland door ze te volgen op Facebook.

Ben je benieuwd naar alle andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Zuid-Holland? Neem dan een kijkje op https://www.kringloop-info.nl voor een compleet overzicht.

Bezoek JWSD Kringloop Oud-Beijerland in Oud-Beijerland en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Een unieke winkelervaring staat je te wachten!

29 gedachten over “Kringloop Oud-Beijerland”

 1. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Oud-Beijerland. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Best een aardige winkel. Heel erg rommelig en het stinkt gigantisch. Sommige kleine boekjes zijn 12,50!!! En voor een normaal bord vragen ze 4 euro. Veel te duur. Personeel is niet erg aardig. Er zijn betere en nettere winkels in OBL. De nieuwe kringloop in het pand ernaast is vele male beter

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Het is een kringloop, maar ze zijn anders als de andere kringlopen. Boven hebben ze van alles en nog wat.. een gereedschap hoek, speelgoedhoek enz. Beneden vind je de luxere en zeker hele aparte artikelen! Dat vind je niet 1 2 3 bij de standaard kringloop winkel. Hierin zie je ook echt dat ze zich onderscheiden van de andere kringloop winkels. Alle handel komt uit eigen werk ( woningontruimingen)

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Visited this weekend from Wednesday to hand in stuff I will be there on Thursday it is only Wednesday and Friday. Weird and a rude person. Never bring anything again

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Kringloopwinkel met mooi spul, mooi antiek en brocante, maar ze hebben alles wat de gewone kringloop ook verkoopt. prijzen zijn gemiddeld genomen iets hoger dan de gemiddelde kringloopwinkel.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Oud-Beijerland. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Oud-Beijerland. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Oud-Beijerland. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Nice large cycle spread over 2 layers.m located on an industrial estate. Downstairs mainly antiques/furniture. Upstairs browsing through all kinds of things from estates plus clothing. Reasonable prices and friendly service. Ample parking in front of the door.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter