Kringloopwinkel Stichting Hands of Mercy

Ontdek unieke tweedehandsschatten in Oud-Beijerland en steun hulpbehoevenden in RoemeniΓ« met Stichting Hands of Mercy Kringloopwinkel.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag09:30-14:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Lieve dames die daar werken. De kleding ziet er heel mooi schoon uit, het ziet er min of meer nieuw uit 🌟 Ik ben super blij met de kleding die ik daar heb gekocht en hun prijzen zijn redelijk. Geweldige winkel en ik zou het zeker aanbevelen aan anderen.”

Nina Erler

“Gezellige winkel, sorteercentrum en inleverpunt met als doel geld in te zamelen voor RoemeniΓ«. Zeker de moeite waard om kleding dat nog in goede staat is in te leveren. Mooi initiatief.”

Cynthia Schreurs

“Top kleding en opbrengst voor het goede doel, met enthousiaste vrijwilligers. Koffie staat klaar”

Albert Zeef

Meer reviews lezen…

Stichting Hands of Mercy: Een Unieke Kringloopwinkel in Oud-Beijerland

Stichting Hands of Mercy is een bijzondere kringloopwinkel gevestigd in Oud-Beijerland. Het Winkeltje, zoals deze tweedehands kledingwinkel ook wel genoemd wordt, heeft een mooi doel: het ondersteunen van volwassenen en kinderen in moeilijke omstandigheden in RoemeniΓ«. Deze stichting biedt hulp door middel van hulpgoederen, waarvan de opbrengst van de verkoop van geselecteerde kleding naar het transport van deze goederen gaat.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Stichting Hands of Mercy kun je kleding en andere goederen brengen die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan kledingstukken die je niet meer draagt, maar ook accessoires zoals tassen en sieraden. Daarnaast kun je ook andere spullen zoals boeken, speelgoed en huisraad doneren. Door jouw donaties draag je bij aan het goede doel en de hulpverlening aan mensen in RoemeniΓ«.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de kringloopwinkel?

Bij Het Winkeltje – Hands of Mercy is het belangrijk om goed te kijken naar de kleding en andere items die je wilt kopen. Alle kledingstukken worden zorgvuldig geselecteerd door de medewerkers, zodat je verzekerd bent van goede kwaliteit. Dus struin gerust door de rekken en ontdek unieke tweedehands items die perfect passen bij jouw stijl. Let ook op de regelmatige kortingsacties en speciale programma’s die Het Winkeltje organiseert. Zo bieden ze bijvoorbeeld kortingen voor studenten en speciale evenementen voor LGBTQ+ gemeenschap.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Het Winkeltje – Hands of Mercy is geopend op zaterdag van 09:30 tot 14:00 uur. Gedurende deze tijd kun je rustig rondkijken en jouw favoriete items uitkiezen. Betalen is eenvoudig, je kunt met PIN betalen en zelfs contactloos mobiel betalen is mogelijk. Kom gerust langs, geniet van een kopje koffie in de koffiehoek en ga op zoek naar die unieke schatten die jouw garderobe of interieur kunnen verrijken. Let wel op, op andere dagen van de week is Het Winkeltje gesloten.

Het Winkeltje – Hands of Mercy is ook zeer actief op sociale media. Volg ze op Facebook om op de hoogte te blijven van alle updates, aanbiedingen en speciale evenementen die deze kringloopwinkel organiseert. Je vindt er ook duurzame tips en inspiratie voor tweedehands winkelen.

Stichting Hands of Mercy is een unieke kringloopwinkel in Oud-Beijerland waar je niet alleen kunt winkelen, maar ook bijdraagt aan een goed doel. Kom samen en ontdek de verborgen schatten die Het Winkeltje te bieden heeft!

Gemiddelde beoordeling: 4.4/5 sterren

11 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Hands of Mercy”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Lovley ladies who works there. The clothes looks really nice clean more or less it looks new I m super happy with the clothes I have bought there and their prices are fair. Amazing store and I would definitely recommend it to others.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Hands of Mercy. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Hands of Mercy. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Gezellige winkel, sorteercentrum en inleverpunt met als doel geld in te zamelen voor Roemenie. Zeker de moeite waard om kleding dat nog in goede staat is in te leveren. Mooi initiatief.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter