Kringloopwinkel De Witte Markt BV in Heinenoord

Ontdek unieke vondsten bij De Witte Markt in Heinenoord – uw zaterdagse bestemming voor vintage, kleding, en meer schatten!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag07:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Heerlijk snuffelen tussen een heel groot aanbod diverse goederen? Gereedschappen, huishoudelijke goederen, hang en sluitwerk, bevestigingsmaterialen, verf, sanitair, curiosa en verzamelobjecten? Dan moet je Γ¨cht naar de Witte Markt. Betaalbare kwaliteit Γ¨n een prima horeca om tussendoor te genieten van de veelzijdig aangeboden Spijzen en Dranken! En na te genieten van de gedane aankopen.”

Patrick Partijgoederen

“Een soort Beverwijkse Bazaar in 1 hal. Verf, schakelmateriaal, sanitair, verlichting, ijzerwaren en nog veel meer. De prijzen zijn vaak veel goedkoper dan in bouwmarkten of webwinkels. Update juli 2022: grote stand met ijzerwaren stopt. Vele stands onbemand. Je moet maar vragen naar Frans en Anita. Aan wie? De klad lijkt er wat in te komen, dit ook gelet op de aantallen bezoekers.”

Willem Zijlstra

“In de Witte boerderij is Nettorama de voordelige supermarkt alleen het assortiment is er wel beperkt. Gelukkig wordt dat aangevuld door Action, Kruidvat, Gall&Gall, Primera en Zeeman. Helaas heeft het binnen het gebouw een zeer slechte netwerk ontvangst πŸ“Ά en geen enkele winkel biedt gratis WiFi. …”

Ruud van Wijnsberge (SubChrist)

Meer reviews lezen…

De Witte Markt BV: DΓ© Rommelmarkt in Heinenoord

Wat kun je meenemen naar De Witte Markt?

Bij De Witte Markt BV in Heinenoord kun je elke zaterdag terecht voor een heerlijke snuffelervaring tussen de vele kraampjes in de ruime loods. Deze gezellige rommelmarkt biedt een scala aan tweedehands spullen. Van gereedschap tot retro kleding en van vintage snuisterijen tot meubels. Je zult zeker iets unieks vinden waar je blij van wordt.

Waar moet je op letten bij De Witte Markt?

Bij het bezoeken van De Witte Markt is het handig om op een aantal dingen te letten. Allereerst is het goed om te weten dat De Witte Markt op zaterdag geopend is van 07:00 tot 15:00 uur. Houd er dus rekening mee dat je op tijd aanwezig bent om de beste koopjes te scoren voordat anderen je voor zijn. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de toegangsprijs voor volwassen bezoekers €2,- bedraagt. Hou er rekening mee dat je contant geld mee hebt, aangezien De Witte Markt geen mogelijkheid biedt om met pin te betalen. Verder beschikt De Witte Markt over rolstoelvriendelijke voorzieningen, zodat iedereen kan genieten van een leuke winkelervaring.

Hoe werkt De Witte Markt?

De Witte Markt BV in Heinenoord is een rommelmarkt die wekelijks plaatsvindt. Als bezoeker kun je op zoek gaan naar tweedehands schatten die anderen niet meer nodig hebben. Het aanbod varieert elke week, dus er is altijd iets nieuws te vinden. De Witte Markt staat bekend om zijn gezellige sfeer en betaalbare prijzen. Je kunt er heerlijk rondstruinen tussen de diverse kraampjes of genieten van een hapje en drankje bij de aanwezige horeca. Bovendien is er een speciale korting van €1,50 voor bezoekers van 65 jaar en ouder.

Naast het winkelplezier biedt De Witte Markt ook andere programma’s en unieke services aan. Zo organiseren ze regelmatig leuke evenementen en acties, zoals speciale koopjesdagen en themamarkten. Dit maakt een bezoek aan De Witte Markt extra interessant.

Ben je benieuwd naar het laatste nieuws en updates over De Witte Markt? Volg ze dan op Facebook voor het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Daarnaast kun je via de website van kringloop-info.nl ook andere rommelmarkten in Heinenoord en omgeving ontdekken.

Bij De Witte Markt BV in Heinenoord beleef je een gezellige dag vol schattenjacht en koopjes. Dus pak je kans, bezoek deze leuke rommelmarkt en ga op zoek naar unieke tweedehands items die jouw huis weer helemaal opfleuren. Veel winkelplezier!

569 gedachten over “Kringloopwinkel De Witte Markt BV in Heinenoord”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel De Witte Markt BV. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel De Witte Markt BV. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Witte Markt BV. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische bezoek aan De Witte Markt BV. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  De dames aan de kassa zeer vriendelijk maar qua aanbod voor ons die 2 euro pp niet waard. Hoop rommel al kan dat voor een ander een schat zijn. Veel het zelfde,vooral dat wat je in de schuur terug vind.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring met De Witte Markt BV. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische ervaring bij De Witte Markt BV. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel De Witte Markt BV. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische ervaring met De Witte Markt BV. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring bij De Witte Markt BV. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter