Kringloopwinkel TweedekansWinkel in Rhoon

Ontdek unieke tweedehands boeken, decoratie, muziek en speelgoed bij TweedekansWinkel Rhoon – steun goede doelen terwijl je winkelt.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hele leuke spelletjes en kinderboeken!”

M. F.

Meer reviews lezen…

Ontdek een Schat aan Tweedehands Spullen bij TweedekansWinkel in Rhoon

Ben je op zoek naar unieke tweedehands spulletjes? Kom dan naar TweedekansWinkel in Rhoon, een kringloopwinkel die wordt beheerd door Stichting Vrienden van Casa Lumina. Deze stichting zet zich in voor goede doelen en projecten door middel van de exploitatie van de TweedekansWinkel. Je vindt de winkel aan de Julianastraat 36, Rhoon. Met een gemiddelde beoordeling van 5.0/5 sterren, is dit een winkel die je niet wilt missen!

Een Duurzaam Assortiment

Bij TweedekansWinkel kun je terecht voor een breed scala aan tweedehands spullen. Van boeken en huis- en inrichtingsartikelen tot muziek en speelgoed, hier vind je een ware schat aan unieke items. Met het kopen van tweedehands spullen draag je bij aan duurzaamheid, omdat je hergebruik stimuleert en helpt om afval te verminderen. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld, dus elke keer dat je de winkel bezoekt is er wel iets nieuws te ontdekken!

Extra Diensten en Faciliteiten

Naast het winkelen voor tweedehands spullen, biedt TweedekansWinkel ook verschillende diensten en faciliteiten aan. Zo kun je bij deze kringloopwinkel goederen inleveren, waardoor je jouw ongewenste items een tweede kans geeft om door iemand anders te worden gebruikt. Daarnaast is er een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats beschikbaar, waardoor de winkel voor mensen met een beperkte mobiliteit gemakkelijk toegankelijk is.

Bezoek TweedekansWinkel en Deel je Vondsten!

Wanneer je de TweedekansWinkel bezoekt, vergeet dan niet om je vondsten te delen op Instagram! Volg het Instagram account van Wereldwinkel Rhoon om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanwinsten en laat anderen zien wat voor geweldige spullen je hebt gevonden.

Ben je benieuwd naar andere kringloopwinkels in Rhoon en omgeving? Neem dan een kijkje op onze Kringloopwinkels in Zuid-Holland pagina voor meer informatie over andere winkels in de regio.

Breng een bezoek aan TweedekansWinkel in Rhoon en ontdek zelf de schatten die hier te vinden zijn. Geniet van het winkelen in een duurzame omgeving en geef unieke tweedehands spulletjes een tweede kans. Kringloopwinkel Rhoon heeft voor ieder wat wils!

28 gedachten over “Kringloopwinkel TweedekansWinkel in Rhoon”

 1. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan TweedekansWinkel. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Klein zaakje waar ik nog nooit iemand gezien heb. Wij kwamen op verkeerde tijden zodat er niemand was. Nu zijn we er al meerdere keren geweest en hebben leuke dingen aangeschaft voor kleine prijzen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met TweedekansWinkel. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan TweedekansWinkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met TweedekansWinkel. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel TweedekansWinkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met TweedekansWinkel. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel TweedekansWinkel. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter