Kringloopwinkel Wereldwinkel Rhoon

Ontdek unieke Fairtrade en tweedehands schatten bij Wereldwinkel Rhoon, dé kringloopwinkel ervaring in Rhoon, open van dinsdag tot zaterdag.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Klein zaakje waar ik nog nooit iemand gezien heb. Wij kwamen op verkeerde tijden zodat er niemand was. Nu zijn we er al meerdere keren geweest en hebben leuke dingen aangeschaft voor kleine prijzen.”

Ruud Valk

“Een leuk winkeltje met ernaast klein kring winkeltje 2 in 1 eigenlijk nog wat kerst mokken en verlichting gekocht Vriendelijke mensen”

Petra Smit

“Leuke vriendelijk mensen. Leuke oud ijzer vogels en andere dieren. Voor een leuk cadeau moet je hier wezen”

Louise De Lange

Meer reviews lezen…

Wereldwinkel Rhoon: Een Unieke Kringloopwinkel in Rhoon

Ben je op zoek naar een bijzondere kringloopervaring in Rhoon? Dan is Wereldwinkel Rhoon de plek voor jou. Gelegen aan de Julianastraat 36, biedt deze kringloopwinkel een breed scala aan unieke items die je nergens anders zult vinden. Met openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag, is deze winkel toegankelijk voor iedereen die het avontuur in tweedehands schatten wil ontdekken.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Wereldwinkel Rhoon zijn ze altijd op zoek naar nieuwe items om toe te voegen aan hun assortiment. Heb je nog ongebruikte spullen zoals kleding, meubels, boeken of speelgoed? Breng ze dan naar de Kringloopwinkel Rhoon. Je kunt er zeker van zijn dat je spullen een tweede leven zullen krijgen, en dat je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzame en circulaire economie.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van de kringloopwinkel is het belangrijk om op zoek te gaan naar kwaliteit en authenticiteit. Bij Wereldwinkel Rhoon staan ze bekend om hun unieke collectie fairtrade producten uit verschillende delen van de wereld. Daarnaast bieden ze ook tweedehands items aan die nog in goede staat verkeren. Let dus altijd goed op de staat van het product, zodat je zeker weet dat je een goede aankoop doet.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Wereldwinkel Rhoon hebben ze een vriendelijk en behulpzaam team dat altijd voor je klaarstaat. De winkel is rolstoelvriendelijk en biedt contactloos mobiel betalen aan, zodat iedereen gemakkelijk kan winkelen. Daarnaast hebben ze verschillende programma’s en diensten die de winkelervaring nog aangenamer maken. Denk bijvoorbeeld aan unieke kortingsacties, zoals speciale aanbiedingen en uitverkoopdagen. Bovendien steun je met je aankoop ook nog eens goede doelen, omdat Wereldwinkel Rhoon een erkend leerbedrijf is en de opbrengst wordt gebruikt om de lokale gemeenschap te helpen.

Bekijk onze website voor meer informatie over onze winkel en ons assortiment. Volg ons op Instagram en Twitter om op de hoogte te blijven van nieuws en evenementen in Wereldwinkel Rhoon.

Ben je enthousiast geworden? Breng dan snel een bezoek aan Wereldwinkel Rhoon en ontdek de schatten die op je wachten!

Laat hieronder een review achter