Kringloopwinkel M. Kroon boeken, vintage, CDs en LPs

Ontdek unieke boeken, muziek, vintage schatten in M. Kroon, Friesland. Gezellige sfeer, divers aanbod, perfect voor liefhebbers en verzamelaars!

Adres & contact

  • kringloop M. Kroon boeken, vintage, CDs en LPs
    Koestraat 24, 8556 AB Sloten
  • Telefoonnummer: 06 29627910
  • Website:

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag13:00-18:00
Vrijdag13:00-18:00
Zaterdag13:00-18:00
Zondag13:00-18:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Mooie collectie platen. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Vriendelijke eigenaar !”

Gerard Schalk

“Mooie collectie platen in prima staat. Klein maar fijn winkeltje.”

Diana Kamphausen

Meer reviews lezen…

M. Kroon boeken, vintage, CDs en LPs: Een Schat aan Schatten in Sloten, Friesland

Bij het betreden van M. Kroon boeken, vintage, CDs en LPs in Sloten, Friesland, waan je je in een ware schatkamer vol met unieke vondsten. Deze charmante kringloopwinkel, gelegen aan de Koestraat 24, verwelkomt je met open armen voor een gezellig en knus bezoek. Met een gemiddelde beoordeling van 3.7/5 sterren, is het duidelijk dat M. Kroon een favoriete plek is voor liefhebbers van boeken, muziek en vintage items.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

M. Kroon LPs staat open voor inkoop van diverse spullen waar je graag vanaf wilt. Of het nu gaat om een partij LPs, singles, muziek CDs en DVDs, boeken of curiosa, ze nemen het graag van je over. Wil je jouw spullen aanbieden? Neem dan contact op per e-mail via mkroonlps@gmail.com, telefonisch via 06-29627910 of kom tijdens de openingstijden langs bij de winkel in Sloten.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij M. Kroon LPs?

Bij M. Kroon LPs is er voor ieder wat wils. Op de begane grond vind je een scala aan boeken, variërend van thrillers tot kinderboeken en stripboeken. Daarnaast zijn er ook oude ansichtkaarten, zelfgemaakte sokken en slofjes, evenals curiosa zoals keramiek, emaille, glaswerk en brocante. Voor de liefhebbers van souvenirs is er ook genoeg te ontdekken.

Op de eerste verdieping wacht een paradijs voor muziekliefhebbers. Hier vind je duizenden LPs en Maxi-singles, evenals een indrukwekkende collectie singles. Daarnaast zijn er bakken vol met muziek-cds en muziek-dvds. Het assortiment wordt regelmatig bijgevuld en/of gewisseld, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken. Als je specifieke LPs of singles zoekt, kun je ook vragen of ze deze speciaal voor jou kunnen bezichtigen of aanschaffen uit hun voorraad.

Hoe werkt M. Kroon LPs?

M. Kroon LPs hecht waarde aan duurzaamheid door het aanbieden van tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar boeken, brocante, huis- en inrichtingsitems of muziek, M. Kroon LPs heeft het allemaal in huis. De winkel is geopend op donderdag tot en met zondag, tussen 13:00 en 18:00 uur. Houd er rekening mee dat de winkel op maandag, dinsdag en woensdag gesloten is.

Vergeet niet dat M. Kroon LPs zich in Sloten, Friesland bevindt. Voor meer informatie over andere kringloopwinkels in de omgeving, kun je een kijkje nemen op de Kringloopwinkels in Sloten pagina. Daar vind je meer informatie en tips over de leukste kringloopwinkels in Sloten en omstreken.

Maak kennis met M. Kroon LPs en ontdek de verborgen schatten waar je al die tijd naar op zoek was. Breng een bezoek aan deze gezellige kringloopwinkel in Sloten en laat je verrassen door het diverse aanbod boeken, vintage items, CDs en LPs.

4 gedachten over “Kringloopwinkel M. Kroon boeken, vintage, CDs en LPs”

Laat hieronder een review achter