Stichting Kringloopwinkel Op ‘e Nij

Ontdek duurzame koopjes bij Kringloopwinkel Op ‘e Nij in Koudum: boeken, kleding, meubels en meer voor een goed doel.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-15:00
WoensdagGesloten
Donderdag09:30-15:00
VrijdagGesloten
Zaterdag09:30-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Geweldige tweedehands winkel. Vond het eerst lastig dat niets geprijsd is maar dat komt altijd goed. Lieve mensen en altijd bereid om je even te helpen en schappelijke prijzen bij het afrekenen.”

Lilian Wiekenkamp Baegen

“Vrijwilligers die hard werken voor het goede doel. Altijd wel wat leuks te vinden tegen zeer schappelijke prijzen! Na de grote renovatie weer verbeterd! Meer ruimte, nog meer leuke spullen.”

andré van wijngaarden

“Soms niet klantvriendelijk personeel achter kassa, weinig wisseling in aanbod ((oud) spul blijft lang staan) en soms te duur. Af en toe wel leuke vondsten.”

Jesse Willem

Meer reviews lezen…

Stichting Kringloopwinkel Op ‘e Nij: Dé plek voor duurzaam tweedehands winkelen in Koudum

Kringloopwinkel Op ‘e Nij, voorheen bekend als Emmaus, is een populaire thrift store in Koudum. Deze winkel verkoopt tweedehands goederen en wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers. Met de opbrengst van de verkoop worden kleinschalige goede doelen over de hele wereld ondersteund. De winkel is een geweldige plek om gebruikte goederen een nieuwe waarde te geven. Je vindt er een breed assortiment aan huishoudelijke artikelen, kleding, boeken, elektrische apparaten en meubels.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel Op ‘e Nij?

Kringloopwinkel Op ‘e Nij neemt graag gebruikte goederen in ontvangst. Heb je spullen die je niet meer gebruikt en die nog in goede staat verkeren? Breng ze dan langs bij de winkel. Ze accepteren onder andere boeken, kleding, meubels, speelgoed en elektrische apparaten. Door je goederen naar de thrift store te brengen, draag je bij aan een duurzamere wereld.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloopwinkel Op ‘e Nij?

Bij Kringloopwinkel Op ‘e Nij is er altijd wel iets unieks te vinden. Het assortiment varieert van boeken en muziek tot vintage meubels en brocante. Als je gaat winkelen bij Op ‘e Nij, is het belangrijk om alert te zijn op de prijzen. Uit recensies blijkt dat sommige klanten de prijzen hoog vonden. Echter, de meeste beoordelingen zijn positief en benadrukken juist het vriendelijke personeel. Het is dus zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze thrift store.

Hoe werkt Kringloopwinkel Op ‘e Nij?

Kringloopwinkel Op ‘e Nij heeft een winkeloppervlakte van ongeveer 800 m2. Bij binnenkomst kun je gebruik maken van de rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid. De winkel accepteert contactloze mobiele betalingen, waardoor je gemakkelijk kunt afrekenen. Daarnaast biedt Op ‘e Nij verschillende diensten en faciliteiten aan, zoals een bezorgservice en een ophaalservice voor grote goederen. Deze service kan handig zijn als je bijvoorbeeld een mooie bank of kast hebt gekocht. Ook voor woningontruiming kun je bij Op ‘e Nij terecht.

Volg Op ‘e Nij op Facebook

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes over duurzaam tweedehands winkelen bij Op ‘e Nij? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook. Hier vind je regelmatig updates en leuke aanbiedingen. Op ‘e Nij is dé plek in Koudum waar je duurzaam kunt winkelen en tegelijkertijd een steentje bijdraagt aan het ondersteunen van goede doelen wereldwijd. Kom eens langs en ontdek zelf de schatten die deze thrift store te bieden heeft.

63 gedachten over “Stichting Kringloopwinkel Op ‘e Nij”

 1. ★★★★★

  Een top bezoek aan Stichting Op ‘e Nij. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  De mensen achter de kassa doen hun best, maar weten niet wat ze doen. Het ene moment zijn de spullen vrij goedkoop het andere moment veel te duur. Voorbeeld: laatst 3 plastic plantenbakjes gehaald, 2 per stuk! Diezelfde week bij andere cassiere plastic en stenen potjes 1 per stuk. Nog een voorbeeld; tijdens drukte kon vrouw achter kassa overzicht niet bewaren en rondde ze het bedrag maar af met 5 euro omhoog Dat soort dingen vind ik echt niet kunnen. Het is zogenaamd non profit, maar wel heel gierig. Nog een voorbeeld, ik ga met een vriend wat spulletjes halen.. Hij had kleine klusspulletjes, katrolletjes enz (10-20 stuks die bij de gamma 3 p.s kosten) betaalde voor alles bij elkaar 2 euro. Ondertussen heb ik een speelgoedautotje en 3 potjes voor in de tuin (bij elkaar minder waard dan bovengenoemde klusdingen) en ik moet er 12,50 voor betalen. A.u.b train uw personeel wat beter zodat het niet voordeliger word afhankelijk van wie er staat. En er geen onderscheid word gemaakt qua prijzen op basis van hoe je er uit ziet.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Regularly nice things for an okay price, but for 1 lady… It was there again today, everything is too expensive. They still charge a premium price for action items (more than new prices regularly)

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Stichting Op ‘e Nij. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Het was een leuke kringloopwinkel, nu behoort het ook tot de hebberige antiekwinkels. Mij is zelfs gevraagd door de antiquair of ik iets prive kocht of voor de handel?! Want ik kon er wel heel veel geld voor krijgen, waaaaaaat?! Is dat niet mijn prive? De grijze Pin op de dinsdagmorgen stuurt veel naar achteren , want dan is het weer niet getaxeerd, moet er weer een handelsprijs op. Sommige dingen liggen daar al een maand of langer, totdat er iemand komt die blij is iets leuks te vinden, neeeee dat moet getaxeerd worden! Ga je akkoord dan moet het ook naar achteren want ik of een ander heb waarschijnlijk te snel ja gezegd ? En ja het is een pin, ik durf bijna niet meer te komen, alles moet naar achteren… Chagrijnig en niet aardig. Een collega word goed verteld dat ze goed op moet passen met prijzen geven, dan ga je maar naar achteren. Ik heb daar 5 volle autos gebracht met echt mooi spul, brocante, antiek etc. De mensen die achter de schermen vrijwillig werken zijn allerliefst, maar de sfeer in de winkel , het inhalende beleid is totaal omgedraaid naar dat wij schijnbaar allemaal handelaren zijn. De omgekeerde wereld. Was de kringloopwinkel niet ontstaan voor de behoeftigen, nu zijn het de dollartekens die voorop staan. We helpen anderen maar laten u, onze stille arme mensen dik betalen! Wel erg scheef. Succes Koudum, bah.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Vrijwilligers die hard werken voor het goede doel. Altijd wel wat leuks te vinden tegen zeer schappelijke prijzen! Na de grote renovatie weer verbeterd! Meer ruimte, nog meer leuke spullen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring met Stichting Op ‘e Nij. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Geweldige tweedehands winkel. Vond het eerst lastig dat niets geprijsd is maar dat komt altijd goed. Lieve mensen en altijd bereid om je even te helpen en schappelijke prijzen bij het afrekenen.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Stichting Op ‘e Nij. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting Op ‘e Nij. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Stichting Op ‘e Nij. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Stichting Op ‘e Nij. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Stichting Op ‘e Nij. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Geweldige winkel.alles keurig gesorteerd.lieve behulpzame vrijwilligers. Schat zoeken in deze winkel. Dinsdag en donderdag open

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Stichting Op ‘e Nij. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter