Kringloopwinkel Estafette recyclewinkel Sneek

Ontdek tweedehands schatten bij Estafette recyclewinkel Sneek – kleding, meubels, boeken en meer voor duurzaam winkelplezier!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Zeer spijtig dat dit filiaal is afgebrand. Ik kom hier al sinds ik het mij kan herrinneren… ik hoop dat het weer word opgebouwd”

Seraphina Silver

“Heb je ook wel eens dat je in een kring loopt?”

ridiculus mjeh

“Beautiful cheap things, lovingly decorated”

Bea

Meer reviews lezen…

Welkom bij Estafette recyclewinkel Sneek

Estafette recyclewinkel Sneek, gelegen aan de Professor Zernikestraat 11 in Sneek, is een geweldige plek om een ​​verscheidenheid aan tweedehands artikelen te vinden. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, boeken of speelgoed, deze kringloopwinkel heeft het allemaal.

Wat kun je brengen naar de thrift store?

Bij Estafette recyclewinkel Sneek kun je je bruikbare spullen een nieuw leven geven door ze te doneren. Denk aan kleding die je niet meer draagt, meubels die je wilt vervangen, boeken die je hebt uitgelezen of speelgoed dat niet meer wordt gebruikt. Door deze items naar de kringloopwinkel te brengen, draag je niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, maar help je ook anderen die naar betaalbare tweedehands artikelen op zoek zijn.

Waar moet je op letten in de thrift store?

Bij het winkelen bij Estafette recyclewinkel Sneek is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de items te letten. Hoewel de winkel zorgvuldig geselecteerde items aanbiedt, is het altijd verstandig om te controleren of er geen schade is aan kledingstukken, meubels of elektronica. Neem de tijd om de items te inspecteren voordat je besluit ze te kopen.

Hoe werkt de thrift store?

Estafette recyclewinkel Sneek werkt op een eenvoudige manier: je kunt ronddwalen tussen de schappen en zoeken naar items die je leuk vindt. Het personeel staat altijd klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Bij de kassa kun je je gekozen items afrekenen. De prijzen zijn vaak zeer redelijk en je krijgt waar voor je geld.

Naast hun reguliere winkel biedt Estafette recyclewinkel Sneek ook unieke programma’s en services aan. Ze hebben bijvoorbeeld een loyaliteitsprogramma waarbij klanten punten kunnen sparen voor extra korting op hun aankopen. Daarnaast organiseren ze regelmatig speciale acties en evenementen, zoals themadagen of kortingsacties op bepaalde items. Houd hun Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie over deze leuke extra’s.

Om ervoor te zorgen dat iedereen toegang heeft tot de winkel, is Estafette recyclewinkel Sneek rolstoeltoegankelijk. Ze streven ernaar om een ​​gezellige en inclusieve omgeving te creëren waar iedereen welkom is.

Of je nu een liefhebber bent van tweedehands items of gewoon op zoek bent naar een duurzame manier van winkelen, Estafette recyclewinkel Sneek is zeker een bezoekje waard. Ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft en draag bij aan een circulaire economie.

Openingstijden: []

Gemiddelde beoordeling: 4.1/5 sterren

Bezoek ook de website voor meer informatie over kringloopwinkels in Friesland, bijvoorbeeld in Sneek.

26 gedachten over “Kringloopwinkel Estafette recyclewinkel Sneek”

 1. ★★★★★

  Zeer spijtig dat dit filiaal is afgebrand. Ik kom hier al sinds ik het mij kan herrinneren… ik hoop dat het weer word opgebouwd

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top bezoek aan Estafette recyclewinkel Sneek. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Estafette recyclewinkel Sneek. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Estafette recyclewinkel Sneek. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Estafette recyclewinkel Sneek. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top bezoek aan Estafette recyclewinkel Sneek. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Estafette recyclewinkel Sneek. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Estafette recyclewinkel Sneek. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Boeken – en daar kom ik voor – aan de dure kant en weinig keus. Winkel is in orde verder. Bediening zou iets vrolijker mogen zijn.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Estafette recyclewinkel Sneek. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Estafette recyclewinkel Sneek. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter