Kringloopwinkel De Marktloads in Sint Nicolaasga

Ontdek tweedehands pareltjes bij De Marktloads in Sint Nicolaasga – kleding, meubels, speelgoed, en meer. Geef je spullen een nieuw leven!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Leuke plek om te stoppen voor een kopje koffie en wat taart tijdens een fietstocht. Eigenlijk een kringloop/vintage/nieuwigheidswinkel, buiten is er een hip terras waar je een hapje en een drankje kunt doen. Schattig! De koffie is goed voor een volautomatische machine, maar de taarten stelen de show, huisgemaakt zoals je oma dat vroeger deed!”

Michael Capalbo

“Een ruime winkel met daarin kasten die men kan huren om zo eigen spulletjes te kunnen verkopen. Er is van alles, ook lekkere koffie en zelfgemaakte taart en koek. Er heerst een fijne sfeer. Een aanrader. Makkelijk parkeren en ruime openingstijden.”

Hans Rol

“Echt een leuke ruim opgezette winkel. Volop keuze in tweedehands artikelen. En ook mooie spullen die handgemaakt worden. Vriendelijk personeel, heerlijke koffie en ook nog gratis parkeren bij de deur. 👍👍👍 …”

GRK Drie

Meer reviews lezen…

De Marktloads: Tweedehands Schatten in Sint Nicolaasga

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Heb je nog mooie tweedehands spullen die je niet langer nodig hebt? Breng ze naar De Marktloads in Sint Nicolaasga en geef ze een nieuw leven! Bij De Marktloads kan je terecht met diverse items, waaronder boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en vintage artikelen. Dus als je je huis wilt opruimen of je oude spullen een nieuwe bestemming wilt geven, dan is De Marktloads de plek om naartoe te gaan.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij De Marktloads zijn er enkele zaken waar je op moet letten tijdens je bezoek. Allereerst, geniet van een lekker kopje koffie in de koffiehoek terwijl je op je gemak rondkijkt. Daarnaast biedt De Marktloads rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel. Verder staan de prijzen bekend om hun vriendelijkheid, waardoor je altijd een goede deal kunt krijgen. Deze aspecten worden dan ook vaak genoemd in de positieve reviews van klanten.

Werking van De Marktloads

De Marktloads, gerund door Hendrik en Anja Boonstra, is de ideale plek om tweedehands of zelfgemaakte spullen te kopen en verkopen. Naast de fysieke winkel biedt De Marktloads ook een online webshop waar je gemakkelijk kunt winkelen. Het diverse assortiment bevat onder andere boeken, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en vintage items. Met de aankoop van tweedehands spullen draag je bovendien bij aan een duurzamere wereld.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast de reguliere verkoop en inname van goederen biedt De Marktloads nog diverse andere diensten en faciliteiten aan. Zo kan je gebruik maken van de inname service, waarbij je jouw goederen kunt aanbieden voor verkoop. Daarnaast is er een handige ophaalservice beschikbaar voor grotere spullen. Ook voorziet De Marktloads in een rolstoelvriendelijke omgeving met toegankelijk toilet en voldoende parkeermogelijkheden. Betalingen kunnen gemakkelijk worden gedaan met PIN, contactloos mobiel betalen of creditcard.

Volg De Marktloads op sociale media

Mis geen enkel nieuwtje over De Marktloads! Volg deze tweedehandswinkel op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Of breng een bezoek aan de website van kringloop-info.nl voor meer informatie over kringloopwinkels in Sint Nicolaasga.

Keywords: kringloopwinkel Sint Nicolaasga, tweedehands winkelen, De Marktloads, kringloop + Sint Nicolaasga, kringloopwinkel + Sint Nicolaasga

38 gedachten over “Kringloopwinkel De Marktloads in Sint Nicolaasga”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij De Marktloads. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een ruime winkel met daarin kasten die men kan huren om zo eigen spulletjes te kunnen verkopen. Er is van alles, ook lekkere koffie en zelfgemaakte taart en koek. Er heerst een fijne sfeer. Een aanrader. Makkelijk parkeren en ruime openingstijden.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Afgesproken dat hij de hele huisraad mee zou nemen (inc. wasmachine, fiets, stoelen, etc.). Twee dagen voor ik moet verhuizen vertelt hij me tijdens het ophalen dat dat 50 euro gaat kosten, maar het hoeft niet hoor jij beslist!. Ik betaal hem nog ook en nog laat hij dingen achter waar hij geen brood in ziet. Ik bel er achteraan maar meneer gaat met vakantie en heeft echt geen tijd meer.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel De Marktloads. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  A really nice, spacious store. Plenty of choice in second-hand items. And also beautiful things that are handmade. Friendly staff, delicious coffee and free parking at the door.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Lekker sneupen tussen tweedehands spullen. Zeer uitgebreide afdeling met tweedehands lps, zeker de moeite waard. Gratis parkeren, bijna voor de deur.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Wonderfully beautiful place to enjoy sneaking and shopping. But also for souvenirs, clothes and all other things, you are at the right address.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel De Marktloads. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Marktloads. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan De Marktloads. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Nice place to stop for a coffee and some pie on a bike ride. Actually a thrift/vintage/novelty store, there is a hip terrace outside where you can have a sip and a bite. Cute! The coffee is good for a fully automated machine, but the pies steal the show, home made like your grandma used to!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter