Kringloopwinkel De Oerrin in Joure

Ontdek duurzaam winkelen bij De Oerrin in Joure – tweedehands boeken, kleding, speelgoed en meer in een gezellige kringloopomgeving.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag19:00-20:00
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-12:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Prima winkel. Was de eerste keer dat ik hier was. Kom zelf voornamelijk voor de boeken en die zijn in een klein sub-winkeltje ondergebracht. In eerste instantie lijkt het weinig maar je bent zo maar een kwartier bezig om alles eens goed te bekijken. Daarnaast is alles prima gesorteerd waardoor je heel gericht kunt zoeken. Dan afrekenen bij Leo en met een vrolijk gezicht de winkel verlaten, want duur zijn ze absoluut niet. En ik kom zeker weer eens terug.”

Erwin

“Leuke 2e hands winkel met een goede prijs. Daarnaast gaat de opbrengst ook nog eens naar goede doelen! Ze zijn wel gesloten in juli en augustus.”

Jessica G

“Grote kringloop met een zeer gemoedelijke sfeer. Veel meubels en daarnaast ook aparte ruimtes met boeken en antiek.”

M

Meer reviews lezen…

De Oerrin: Dé Kringloopwinkel in Joure

De Oerrin is dé kringloopwinkel te vinden in Joure, Friesland. Deze gezellige winkel is de perfecte plek voor duurzaam winkelen. Met een diverse selectie van tweedehands goederen, biedt De Oerrin een unieke winkelervaring voor iedereen die op zoek is naar betaalbare en milieuvriendelijke opties.

Wat kan je brengen naar De Oerrin?

Bij De Oerrin kan je verschillende spullen inleveren die je niet langer nodig hebt. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, muziek en speelgoed. Door jouw gebruikte spullen naar De Oerrin te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving door recycling en hergebruik te stimuleren.

Waar moet je op letten bij De Oerrin?

Bij het bezoeken van De Oerrin is het belangrijk om te kijken naar de openingstijden. De winkel is namelijk geopend op maandag, woensdag en zaterdag. Op deze dagen kan je rustig rondsnuffelen en de perfecte tweedehands vondst ontdekken. Houd er rekening mee dat De Oerrin op andere dagen gesloten is.

Hoe werkt De Oerrin?

Bij De Oerrin staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Bij binnenkomst word je hartelijk verwelkomd door het vriendelijke personeel. Je kunt op je gemak rondkijken en de diverse afdelingen verkennen. Het assortiment is ruim en divers, van boeken tot huishoudelijke apparaten en van kleding tot speelgoed. Er is voor ieder wat wils.

Daarnaast biedt De Oerrin ook speciale programma’s en diensten aan. Zo is er een inname van goederen, waar je je gebruikte spullen kunt afgeven. Hiermee draag je direct bij aan het duurzame concept van de winkel. Bovendien heeft De Oerrin recentelijk een leuke actie gehad waarbij klanten konden genieten van een gratis kopje koffie tijdens het winkelen.

Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren, is De Oerrin een populaire bestemming voor liefhebbers van tweedehands winkelen. Wil je meer weten over De Oerrin en andere kringloopwinkels in Friesland? Neem dan een kijkje op Kringloop.local.

Bezoek De Oerrin in Joure en ontdek zelf de schatten die wachten om herontdekt te worden. Kringloopwinkel De Oerrin is de plek waar duurzaamheid en shopplezier samenkomen.

Let op: Voor de meest actuele informatie en openingstijden van De Oerrin, raadpleeg hun Facebook pagina hier.

9 gedachten over “Kringloopwinkel De Oerrin in Joure”

  1. ★★★★☆

    Leuke 2e hands winkel met een goede prijs. Daarnaast gaat de opbrengst ook nog eens naar goede doelen! Ze zijn wel gesloten in juli en augustus.

    Beantwoorden
  2. ★★★★☆

    Prima winkel. Was de eerste keer dat ik hier was. Kom zelf voornamelijk voor de boeken en die zijn in een klein sub-winkeltje ondergebracht. In eerste instantie lijkt het weinig maar je bent zo maar een kwartier bezig om alles eens goed te bekijken. Daarnaast is alles prima gesorteerd waardoor je heel gericht kunt zoeken. Dan afrekenen bij Leo en met een vrolijk gezicht de winkel verlaten, want duur zijn ze absoluut niet. En ik kom zeker weer eens terug.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter