Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist

Ontdek duurzame schatten in De KuubsKist: unieke kringloopvondsten en ecologisch verantwoord winkelen in het hart van Lemmer.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Geweldige kringloopwinkel waarbij ik bij sommige gedeeltes letterlijk het gevoel kreeg dat ik in een normale winkel liep. Alles was lekker schoon en super gezellig geordend. De prijzen voor de kringloop artikelen waren betaalbaar. Er was ruime parkeergelegenheid. En ik vond het personeel klantvriendelijk.”

misses _jlo

“Het is een ruim opgezette kringloop Netjes en vriendelijke mensen Maar het smeupen ontbrak bij me Misschien te ruim allemaal . Alles was wel netjes gesorteerd maar er waren ook echt veel dingen stuk En vind ik dan niet kringloopwaardig”

Jetty Boonstra

“Ruime en zeer nette kringloopwinkel met vriendelijk en eerlijk personeel. Als iets niet helemaal goed blijkt te zijn krijg je ook meteen je geld terug. Opzet van de winkel is mooi ruim en heel divers. Tot de volgende keer!”

suzan en nicolai Keeler

Meer reviews lezen…

Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist: Duurzaam winkelen in Lemmer

Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist is een van de grootste kringloopwinkels in Nederland en bevindt zich in het pittoreske stadje Lemmer. Met een oppervlakte van meer dan vierduizend vierkante meter biedt deze winkel een gevarieerd aanbod aan unieke items, kleding, kunst, speelgoed, boeken, muziek, meubels en nog veel meer. Bij De KuubsKist ligt de nadruk op duurzaamheid en het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk. Ze doen dit door middel van recycling, hergebruik van goederen, het gebruik van biologische schoonmaakmiddelen en duurzame materialen, en het verminderen van afval.

Wat kun je brengen naar Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist?

Als je spullen hebt die je niet langer gebruikt maar die nog steeds in goede staat verkeren, kun je ze brengen naar het Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist in Lemmer. Ze accepteren een breed scala aan items, variërend van elektronica tot kleding. Bij het afgeven van goederen wordt gevraagd om contant geld mee te brengen, omdat De KuubsKist alleen contante betalingen accepteert.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij De KuubsKist?

Bij Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist vind je een schat aan unieke items tegen betaalbare prijzen. Klanten waarderen vooral de gunstige prijzen en het vriendelijke personeel. Houd er rekening mee dat het dragen van een mondkapje momenteel verplicht is in de winkel. Als je op zoek bent naar speelgoed, kun je hier ook terecht, aangezien dit vaak wordt genoemd in de positieve beoordelingen. Het is handig om te weten dat De KuubsKist rolstoelvriendelijke toegangen en parkeerplaatsen heeft, zodat iedereen gemakkelijk de winkel kan bezoeken.

Hoe werkt het Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist?

Bij De KuubsKist kun je zowel in de fysieke winkel als online winkelen. Het centrum heeft een website waar je een virtuele tour kunt maken en de beschikbare items kunt bekijken. Daarnaast bieden ze bezorgservices aan, zodat je jouw aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Betalingen kunnen alleen contant worden gedaan, maar er zijn ook betaalpassen en contactloze mobiele betalingsmogelijkheden beschikbaar.

Unieke programma’s, kortingen en diensten bij De KuubsKist

Naast de reguliere kringloopactiviteiten biedt Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist ook extra programma’s en diensten aan. Zo hebben ze een koffiecafé waar je kunt genieten van een drankje en een hapje terwijl je even uitrust van het winkelen. Daarnaast bieden ze een ophaalservice voor goederen, waardoor het voor jou gemakkelijker wordt om spullen die je niet meer nodig hebt aan hen te schenken. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen en de nieuwste aanwinsten door Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist te volgen op Facebook en Instagram.

Bezoek het Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist in Lemmer voor een unieke en duurzame winkelervaring. Vergeet niet om contant geld mee te nemen, je mondkapje op te zetten en te genieten van een schat aan kringloopschatten. Dit is dé plek voor kringloop liefhebbers in Lemmer en omgeving!

Keywords: Kringloop Lemmer, Kringloopwinkel Lemmer

144 gedachten over “Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist”

 1. ★★★★★

  Mooi gesorteerde kringloop. Vooral boven even bij de fleurige kledingafdeling kijken. En vergeet niet een rondje buiten om doen, achter in de hoek na de bedden of meubelafdeling zit een superleuke vintage en antiek hoek! Hier vind je nog pareltjes.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een kringloop zoals ze moeten zijn met een goed aanbod van dingen. Vintage is uitgesorteerd, maar nog wel betaalbaar. Hele redelijke prijzen en vriendelijk personeel.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Spacious and very neat thrift store with friendly and honest staff. If something turns out not to be quite right, you will immediately get your money back. The layout of the store is nice and spacious and very diverse. Until next time!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  A super flea market with TOP prices. Unfortunately, the absolute highlights are not sold…belong to the owner himself! Nevertheless, always worth a visit.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  You have to look for a long time to find something good. We took a small detour to do this, but it wasnt worth it. The staff wasnt friendly either.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Het is een ruim opgezette kringloop Netjes en vriendelijke mensen Maar het smeupen ontbrak bij me Misschien te ruim allemaal . Alles was wel netjes gesorteerd maar er waren ook echt veel dingen stuk En vind ik dan niet kringloopwaardig

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Ecologisch centrum De KuubsKist. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring met Ecologisch centrum De KuubsKist. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Ecologisch centrum De KuubsKist. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Er hangt een naargeestige sfeer in deze winkel; het personeel behandelt iedereen die zonder mondkapje naar binnen komt (medische beperking) als crimineel. Er wordt dan gezegd dat ze hun kwetsbare personeel moeten beschermen (dat zelf ook zonder mondkapje rondloopt). Maken hun eigen huisregels waarmee ze denken boven de wet te mogen staan. Nee, zelfs nu de mk-plicht achter de rug is, kom ik daar nooit meer.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Ecologisch centrum De KuubsKist. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Geweldige kringloopwinkel waarbij ik bij sommige gedeeltes letterlijk het gevoel kreeg dat ik in een normale winkel liep. Alles was lekker schoon en super gezellig geordend. De prijzen voor de kringloop artikelen waren betaalbaar. Er was ruime parkeergelegenheid. En ik vond het personeel klantvriendelijk.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Ecologisch centrum De KuubsKist. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter