Kringloop Het Sneeker Goed

Ontdek duurzaam shoppen in Sneek bij Kringloop Het Sneeker Goed – kleding, meubels, boeken, apparaten. Beleef tweedehandsschatten!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
Zondag12:00-16:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een mooie, grote en overzichtelijke kringloopwinkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel ditjes en datje die je in andere kringloopwinkels niet zo snel zult tegen komen. Er is voor ieder wat wils, zowel voor de kleine als de wat grotere beurs. Een aanrader. Ruim voldoende parkeerplaatsen.”

Hans Rol

“Als je een middagje heerlijk wilt sneupen, moet je naar Kringloop het Sneeker Goed. Groot aanbod aan prullaria, kleding, meubels etc. Achterin is mijn kraamverhuur waar mooie gevulde kraampjes staan van klanten. De koffie smaakt heerlijk in de gezellige koffiehoek๐Ÿ‘Œ๐Ÿป Vriendelijk personeel”

Sabine Steegstra – de Haan

“Een hele fijne overzichtelijke winkel. Het personeel helpt je altijd heel vriendelijk. Fijn stukje muziek op de achtergrond. En je kan ook nog een fijn bakje koffie drinken daar. Al met al leuke ervaring”

Elisabeth Belksma

Meer reviews lezen…

Kringloop Het Sneeker Goed: Duurzaam Winkelen in Sneek

Het Sneeker Goed is een bekende kringloopwinkel in Sneek, Friesland. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren, is deze winkel geliefd bij de lokale gemeenschap. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, boeken of huishoudelijke apparaten, Het Sneeker Goed heeft het allemaal. Met een winkeloppervlakte van ongeveer 1.000 m2 is er genoeg te ontdekken en kun je hier urenlang rondneuzen.

Wat Kun Je Brengen naar Het Sneeker Goed?

Een van de vele voordelen van Het Sneeker Goed is dat je er je gebruikte spullen kunt doneren. Heb je nog boeken, kleding, meubels of andere items die je niet langer nodig hebt? Breng ze naar de winkel en geef ze een nieuw leven. Het Sneeker Goed neemt graag spullen aan die nog in goede staat verkeren en die anderen blij kunnen maken. Zo draag je op een duurzame manier bij aan een circulaire economie.

Waar Moet Je Op Letten Bij Het Sneeker Goed?

Bij het winkelen bij Het Sneeker Goed is het belangrijk om op de prijzen te letten. Hoewel de winkel bekend staat om haar vriendelijke prijzen, is het handig om de prijskaartjes te controleren voordat je iets aanschaft. Daarnaast waarderen klanten het vriendelijke personeel van Het Sneeker Goed, dat altijd klaarstaat om vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste items.

Hoe Werkt Het Sneeker Goed?

Het concept van Het Sneeker Goed is eenvoudig: ze verkopen tweedehands spullen die nog in goede staat verkeren. Deze items worden gedoneerd door anderen en zorgvuldig geselecteerd voordat ze in de winkel worden geplaatst. Hierdoor zijn de producten van goede kwaliteit, maar ook betaalbaar. Door te winkelen bij Het Sneeker Goed draag je niet alleen bij aan een duurzame manier van consumeren, maar ondersteun je ook nog eens het goede doel, aangezien de opbrengst wordt gebruikt om sociale projecten te financieren.

Speciale Programma’s en Diensten

Het Sneeker Goed biedt naast de reguliere winkelervaring ook extra programma’s en diensten aan. Zo kun je in de koffiehoek even bijkomen met een lekker kopje koffie of thee. Daarnaast kun je Het Sneeker Goed volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam winkelen. Verder is Het Sneeker Goed rolstoeltoegankelijk, met een rolstoelvriendelijke ingang en parkeermogelijkheden.

Voor een unieke en duurzame winkelervaring ben je bij Kringloop Het Sneeker Goed aan het juiste adres. Met een breed assortiment aan tweedehands spullen en vriendelijk personeel, zul je zeker iets vinden dat je bevalt. Breng een bezoek aan dit juweeltje in Sneek en ontdek het plezier van duurzaam winkelen.

Voor meer informatie over Kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Friesland, kun je een kijkje nemen op de website met een overzicht van alle winkels in de provincie.

35 gedachten over “Kringloop Het Sneeker Goed”

 1. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Er is veel te zien en dagelijks komt er nieuwe voorraad. Daarom is het de moeite waard om regelmatig even langs te gaan.

  Beantwoorden
 2. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Donker, vochtig en ongezellig. Maar ook vooral prijzig voor een kringloopwinkel. Alles wat enige waarde heeft komt aardig in de buurt van de gewoon winkelprijs.

  Beantwoorden
 3. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Mooie kringloop winkel met redelijk nette spullen in het centrum van Sneek. Aardig personeel, winkel was netjes.

  Beantwoorden
 4. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Een mooie, grote en overzichtelijke kringloopwinkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel ditjes en datje die je in andere kringloopwinkels niet zo snel zult tegen komen. Er is voor ieder wat wils, zowel voor de kleine als de wat grotere beurs. Een aanrader. Ruim voldoende parkeerplaatsen.

  Beantwoorden
 5. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Je mag alleen iets inbrengen of afgeven als je iets koopt van de eigenaar; letterlijk als je boeken inlevert moet je bijbetalen omdat de meneer ook moet betalen als hij ze naar de stort brengt. Je kan n commerciele reactie geven in je reply maar jullie zijn gewoon kieskeurig en daarbij schrik je ons af. Dit was de laatste keer dat we bij jullie waren. Zeker weten.

  Beantwoorden
 6. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Finally another nice cycle in Sneek. Nice stuff with a good price. Friendly, helpful staff and also a cozy coffee corner. A pleasure to stroll through.

  Beantwoorden
 7. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Een uitstekende bezoek aan Het Sneeker Goed. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Een fantastische bezoek aan Het Sneeker Goed. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Een uitstekende bezoek aan Het Sneeker Goed. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Het Sneeker Goed. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter