Kringloopwinkel Gi-Cycle in Rotterdam

Ontdek duurzame schatten in Kringloopwinkel Gi-Cycle in Rotterdam: meubels, kleding, decor en meer bij Katendrechtse Lagedijk.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:00-17:30
Dinsdag10:00-17:30
Woensdag10:00-17:30
Donderdag10:00-17:30
Vrijdag10:00-17:30
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Leuke zaak kom er graag. Niet alles is altijd even schoon of geoordend. Maar, het zijn mensen met een goud hart. Goeie prijzen precies zoals een kringloopwinkel zou moeten zijn. Ze pakken alles aan en geven bijna alles voor nope weg. Erg milieu bewust.”

just me Dennis

“Super leuke tweedehands Klein , super goedkoop . En de vriendelijkste mensen due daar werken!! Raad het zeker aan!!! Edit. als je in de buurt bent ga!!!”

MC the obey me bunny

“Vriendelijke, behulpzame mensen in een spotgoedkope winkel. Het meubel werd netjes thuisbezorgd, top service!”

Farid Saif

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Gi-Cycle: Uitgebreide selectie in Rotterdam

Kringloopwinkel Gi-Cycle is gelegen aan de Katendrechtse Lagedijk in Rotterdam. Deze winkel biedt een gevarieerd assortiment aan, waaronder meubels, decoraties voor in huis, kleding, schoenen en vele andere tweedehands artikelen die men bij een kringloopwinkel mag verwachten.

Wanneer u met het openbaar vervoer wilt komen, kunt u Tram 2 nemen en uitstappen bij halte Dorpsweg.

Wat kunt u vinden bij Kringloopwinkel Gi-Cycle?

Het assortiment van Kringloopwinkel Gi-Cycle bestaat onder andere uit boeken, huis- en inrichting, kleding, meubels en speelgoed. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam!

Bij Kringloopwinkel Gi-Cycle kunt u ook terecht voor de inname van goederen. Heeft u spullen over die u niet meer gebruikt? Breng ze dan naar deze kringloopwinkel en geef ze een tweede leven. Bovendien biedt Gi-Cycle ook een ophaalservice aan, zodat u grote spullen gemakkelijk kunt laten ophalen.

Unieke programma’s en kortingen

Kringloopwinkel Gi-Cycle heeft enkele unieke programma’s en kortingen die het winkelen nog leuker maken. Zo is er regelmatig een kortingsactie, waarbij bepaalde producten extra voordelig zijn. Houd de sociale media kanalen van Gi-Cycle, zoals Facebook en Instagram, in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Daarnaast zorgt Gi-Cycle ervoor dat de winkel toegankelijk is voor iedereen. Er is een rolstoelvriendelijke ingang en een rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid beschikbaar. Zo kunnen mensen met een beperking gemakkelijk de winkel bezoeken en genieten van het uitgebreide aanbod.

Beoordeling en ervaringen

Klanten geven Kringloopwinkel Gi-Cycle een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren. In de reviews wordt met name de eigenaar van de winkel positief genoemd, wat wijst op een goede klantenservice en een prettige winkelervaring.

Als u op zoek bent naar tweedehands artikelen in Rotterdam, bezoek dan Kringloopwinkel Gi-Cycle aan de Katendrechtse Lagedijk. Met een uitgebreide selectie en diverse diensten en faciliteiten, zult u zeker iets vinden wat u bevalt. Doe mee aan duurzaam winkelen en geef gebruikte spullen een tweede kans bij Gi-Cycle!

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Rotterdam en andere locaties in Nederland, kunt u terecht op kringloop-info.nl.

30 gedachten over “Kringloopwinkel Gi-Cycle in Rotterdam”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Gi-Cycle. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Super leuke tweedehands Klein , super goedkoop . En de vriendelijkste mensen due daar werken!! Raad het zeker aan!!! Edit. als je in de buurt bent ga!!!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Leuke zaak kom er graag. Niet alles is altijd even schoon of geoordend. Maar, het zijn mensen met een goud hart. Goeie prijzen precies zoals een kringloopwinkel zou moeten zijn. Ze pakken alles aan en geven bijna alles voor nope weg. Erg milieu bewust.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Gi-Cycle. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Gi-Cycle. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Gi-Cycle. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Nice owner: nice guy. The store is organized chaos. Particularly suitable if you are looking for a very low budget price are looking for furniture.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Gi-Cycle. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Gi-Cycle. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Gi-Cycle. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Gi-Cycle. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Gi-Cycle. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter