Kringloopwinkel Stichting Remar Hollanda

Ontdek duurzaam winkelen bij Stichting Remar – Zaagmolendrift, jouw Rotterdamse kringloop voor kwaliteitsboeken, mode, meubels en meer.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-13:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“een winkel met een zeer goede smaak en tweedehands meubels bijna nieuw in perfecte staat, de prijs is het waard, zeer goede service en ze hebben het zelfs mee naar huis genomen en de jongens zijn erg aardig”

shirley de leon

“Het geeft voldoening om God te dienen in een werk als dit, het is een voorrecht om te dienen om mensen in nood te helpen, waar er behoefte is, uit liefde voor God en de naaste, Amen”

Fernandojorgem Fer

“Tweedehands en nieuwe meubelen te koop aan zeer goedkope prijzen, toestellen en huishoudgerei met thuisbezorging en haal- en brengservice.”

AirZox Gaming

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Stichting Remar in Rotterdam: Duurzaam Winkelen bij Zaagmolendrift

Stichting Remar – Zaagmolendrift is een kringloopwinkel gevestigd in Rotterdam. Deze winkel staat bekend om zijn ruime assortiment van tweedehands spullen. Ben je op zoek naar boeken, meubels, kleding, speelgoed of huishoudelijke apparaten? Dan ben je bij Stichting Remar – Zaagmolendrift aan het juiste adres. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk! Deze kringloopwinkel biedt een unieke winkelervaring waar je niet alleen kunt shoppen, maar ook een bijdrage kunt leveren aan een beter milieu.

Wat kun je brengen naar Stichting Remar – Zaagmolendrift?

Bij Stichting Remar – Zaagmolendrift kun je diverse items in goede staat brengen die je niet langer gebruikt. Denk hierbij aan kleding, meubels, boeken, muziek, speelgoed en huishoudelijke apparaten. Door deze spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan een duurzamer en milieuvriendelijker leefomgeving.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Stichting Remar – Zaagmolendrift?

Bij het winkelen in deze kringloopwinkel is het belangrijk om goed te letten op de kwaliteit van de spullen. Hoewel alle items zorgvuldig worden geselecteerd voordat ze in de winkel worden geplaatst, is het altijd verstandig om even te controleren of alles nog naar behoren werkt. Daarnaast is het handig om te weten dat Stichting Remar – Zaagmolendrift verschillende kortingsacties en speciale programma’s aanbiedt. Houd de sociale media-kanalen van de winkel in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

Hoe werkt Stichting Remar – Zaagmolendrift?

Stichting Remar – Zaagmolendrift werkt op een eenvoudige en transparante manier. Je kunt de winkel bezoeken tijdens de openingstijden, waar je een gevarieerd aanbod aan tweedehands spullen zult tegenkomen. Bij het afrekenen kun je betalen met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs creditcards. De vriendelijke medewerkers helpen je graag bij het afrekenproces en kunnen je meer vertellen over eventuele kortingen en acties.

Speciale programma’s en diensten

Stichting Remar Hollanda heeft meerdere filialen door heel Nederland. Naast de winkel in Rotterdam zijn er nog twee andere vestigingen. Het is de moeite waard om deze andere filialen te ontdekken en te zien welke schatten er daar te vinden zijn. Daarnaast kun je Stichting Remar – Zaagmolendrift volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten.

Beleef een duurzaam winkelavontuur bij Stichting Remar – Zaagmolendrift in Rotterdam en geniet van de vele voordelen van tweedehands winkelen. Door te shoppen bij deze kringloopwinkel draag je bij aan een beter milieu en maak je een statement voor duurzaamheid. Kom langs en ontdek het unieke assortiment van Stichting Remar – Zaagmolendrift!

Meer informatie over kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Rotterdam en de provincie Zuid-Holland vind je op Kringloop-info.nl

20 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Remar Hollanda”

 1. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Stichting Remar Hollanda. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  een winkel met een zeer goede smaak en tweedehands meubels bijna nieuw in perfecte staat, de prijs is het waard, zeer goede service en ze hebben het zelfs mee naar huis genomen en de jongens zijn erg aardig

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Stichting Remar Hollanda. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Van ta voren langs geweest en fotos laten zien, alles werd geaccepteerd. Als man langs komt wil men alleen de krenten uit de pap die voor goed geld kunnen worden verkocht en de minder dingen neemt men niet mee ondanks afspraak.. Voor mij de laatste keer

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Voor een stichting zijn de prijzen belachelijk hoog. En dan ook nog dat ze zeggen een stichting te zijn voor mensen die het minder goed hebben in deze maatschappij. Dan zijn zulke hoge prijzen vooral voor de meubels belachelijk.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Stichting Remar Hollanda. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Very cheap second-hand and new furniture on offer, appliances and household utensils with home delivery and collection and delivery.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  It is gratifying to serve God in a work like this, it is a privilege to serve to help those in need, where there is need, for the love of God and the neighbor, Amen

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter