Kringloopwinkel RataPlan Rotterdam

Ontdek tweedehands schatten bij RataPlan Rotterdam! Koop of doneer kleding, meubels en meer voor een duurzame en sociale bijdrage.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

In het kort:

“Ze halen thuis op gratis. En je kan aangeven , of ze je een half uur v te voren bellen hoelaat het precies word dat ze komen. Een fijne zaak.Geef ze 5sterren. Helaas door de corona, wel soms een wachttijd. Wel logisch.Alle respect voor hun inzet daar. En kinderboeken, speelgoed kunnen ze goed gebruiken.Gezelschapsspellen.En kinder, babykleding, baby, kinderspulletjes. Ook beddengoed . Leuke kleding schoenen tassen riemen.Zelfs trouwjurken en gala_feestjurken.Dames heren kinderkleding Verder hebben ze heel veel.Tuinsets, verlichting Huishoudelijke artikelen, meubilair zwemkleding etcDuim omhoogπŸ‘πŸ˜ƒ”

Monique v. Jaarsveld

“Mooi recycling warenhuis We hebben spullen gebracht die we niet meer nodig hadden. Vooral boeken die we niet nog een keer gaan lezen en lijsten met foto’s van Rdam, een kattenschilderij: Geen plaats meer voor en ook op uitgekeken. Maar wel mooie lijsten waar iemand nog wat mee kan. Wat zo heerlijk aandoet bij Rataplan: Alles is zo blinkend schoon. Het tweedehands kristal en het serviesgoed straalt je tegemoet Dus wij scoorden nog een complete twaalfdelige set van asymmetrische schoteltjes van Gouda porselein. Jaren zestig, schat ik zo, gezien de prachtige pastelkleuren.”

Giel Geldof

“Zaterdag gezellig gewinkeld bij Rataplan vriendelijke mensen, Vanwege mijn toekomstige knieoperatie zocht ik een stoel met arm-leuningen. In de koffie ruimte onder genot van een kop koffie stond de perfecte stoel, ik vroeg of ik hem kon kopen omdat hij zeer geschikt was. De meneer van de koffie vertelde deze mag ik niet verkopen. Jammer want ik ben al maanden op zoek. Ik kan iedereen aanraden deze kringloopwinkel te bezoeken Ruim overzichtelijk en netjes en verzorgt en vriendelijke behulpzame mensen”

Ad van Andel

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel RataPlan Rotterdam: De Sociale en Duurzame Winkel

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Kringloopwinkel RataPlan Rotterdam kan je terecht voor het kopen en doneren van gebruikte spullen. Of je nu overbodige kleding, meubels, boeken of speelgoed hebt, je kunt het allemaal meebrengen naar deze bijzondere winkel. RataPlan Rotterdam accepteert graag je donaties, zodat ze een tweede leven kunnen krijgen en anderen er blij mee gemaakt kunnen worden.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Als je op zoek bent naar voordelige prijzen, een groot assortiment en een ruime keuze aan boeken en meubels, dan zit je bij Kringloopwinkel RataPlan Rotterdam goed. Veel mensen die de winkel hebben bezocht, prijzen de aantrekkelijke prijzen die hier gehanteerd worden. Je kunt er ook terecht voor kleding, speelgoed en nog veel meer. Let er wel op dat de winkel op zondag pas om 12:00 uur opent, dus plan je bezoek daarop in.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloopwinkel RataPlan Rotterdam, gelegen aan de Aristotelesstraat 30, is een samenwerking tussen Rotterdam Inclusief en RataPlan. Deze organisaties zetten zich in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij RataPlan krijgen medewerkers de kans om te leren en zich te ontwikkelen, onder begeleiding. Dit maakt de winkel een sociale plek waar je met je aankopen bijdraagt aan een goed doel.

Bij RataPlan Rotterdam vind je niet alleen een ruim en divers assortiment van gebruikte spullen, maar ook een koffiecorner waar je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie, vers gebakken appelgebak en een uitgebreide brunch. De winkel is rolstoelvriendelijk, met een aangepaste ingang en parkeergelegenheid.

Ben je benieuwd naar de openingstijden van Kringloopwinkel RataPlan Rotterdam? Neem dan een kijkje op hun website. Je kunt ook de Facebook-pagina, Instagram-account, LinkedIn-pagina of YouTube-kanaal van RataPlan Rotterdam bezoeken voor meer informatie en updates over nieuwe aanwinsten in de winkel.

Neem een kijkje bij Kringloopwinkel RataPlan Rotterdam en ontdek het diverse assortiment, aantrekkelijke prijzen en de sociale betrokkenheid van deze bijzondere thrift store. Bijdragen aan een duurzame samenleving was nog nooit zo leuk!

282 gedachten over “Kringloopwinkel RataPlan Rotterdam”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Aanvulling op mijn vorige (slechte 2 sterren) review: vandaag ben ik er weer eens geweest en moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. Meer spullen, betere prijzen, dus nu weer leuk om in mijn ronde op te nemen. Ik ging er een jaar geleden regelmatig naartoe en toen kwam ik tot onderstaande conclusie. Blijkbaar loopt er nu weer iemand bij de curiosa, die snapt dat je met hoge prijzen je klanten de winkel uitjaagt. Dus nu weer een (voorzichtige) 4 sterren omdat het verbeterd is. Ga zo voort. (Oude 2 sterren review): Is er een nieuw iemand die de curiosa prijs? Rare hoge prijzen ineens. Niet leuk meer. Naar aanleiding van de reactie van de eigenaar: ten eerste ik vind het raar dat ik een reactie in het Engels krijg, we wonen toch in Nederland? Ten tweede, ik heb wel eens om korting gevraagd omdat de prijzen veel te hoog geworden zijn en dan krijg ik de reactie dat er geen korting gegeven wordt. Dus dat doe je dan niet meer toch? De prijzen zijn opeens veel hoger en dat verhaal over onkosten enzo, dat is altijd het eerste excuus. Ik kom hier al jaren en heb altijd met veel plezier curiosa en schilderijen gekocht maar nu ga ik steeds met lege handen de winkel uit omdat iets wat maar ergens op lijkt meteen het drie of viervoudige kost van wat het eerst kostte. Er komt een moment dat ik het niet meer probeer en met mij ongetwijfeld ook anderen. Kijk maar eens kritisch naar je prijzen zou ik zeggen. Jullie zijn geen antiekwinkel.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring met de kringloopwinkel RataPlan Rotterdam. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Super good service, got a free cup of coffee when bringing things, and had two bookcases that had to be taken apart and they helped with that and taking it to the car, super nice, will definitely go there more often And got some nice stuff!!

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige bezoek aan RataPlan Rotterdam. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Deze RataPlan winkel is geheel ondergronds , ofwel, je moet de kelder in. Via de trap of met een lift, die je natuurlijk wel nodig hebt als je in een rolstoel zit. Bij de lift is een waarschuwing aangebracht dat er geen scootmobielen in de lift passen, dus je bent gewaarschuwd. Verder is het heel groot, met veel spullen. Ook mooie boeken. Aardige mensen! Ik heb geen toilet kunnen ontdekken, maar wel een leuke koffiehoek.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  De laatste tijd super veel mooie dingen hier gevonden voor een lage prijs! medewerkers zijn ook super lief en het is een overzichtelijke winkel. ik kom hier bijna elke week en loop bijna altijd naar buiten met teminste 1 leuk item

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel RataPlan Rotterdam. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Ze halen thuis op gratis. En je kan aangeven , of ze je een half uur v te voren bellen hoelaat het precies word dat ze komen. Een fijne zaak.Geef ze 5sterren. Helaas door de corona, wel soms een wachttijd. Wel logisch.Alle respect voor hun inzet daar. En kinderboeken, speelgoed kunnen ze goed gebruiken.Gezelschapsspellen.En kinder, babykleding, baby, kinderspulletjes. Ook beddengoed . Leuke kleding schoenen tassen riemen.Zelfs trouwjurken en gala_feestjurken.Dames heren kinderkleding Verder hebben ze heel veel.Tuinsets, verlichting Huishoudelijke artikelen, meubilair zwemkleding etcDuim omhoog

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel RataPlan Rotterdam. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  This store is a 50/50 coin toss store. Part of the store rarely changes as in DVDs, Books, Fabrics and Lamps. The other part does frequently change as in Couches, Tables and Decorations. For my own personal pocket I can no longer look at the prizes of any of the furniture they have raised and for the prices of paintings. Decoration pieces are a lucky find. Some can be cheap and the others will make you put it back real quick. The personal are also a you need to be lucky some of them have been quite rude. The people at the register can either be sweethearts or just plain nasty in personalities. Just for the fact that I dont feel welcome at all and lack of change I do not visit this store often. An once every 4/5 months.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel RataPlan Rotterdam. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Over het algemeen fijne winkel maar vandaag (zaterdag 4-3) stonde n we voor een dichte deur. Jammer dat het wel op de deur is vermeld maar niet online was aangepast. Tis ook niet naast de deur voor ons op de snorscooters…dus denk ik niet dat we er nog eens komen.

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een leuke en grote kringloopwinkel die gerunt wordt door uitstekende leuke werknemers/vrijwilligers! Het assortiment is groot en goed ingedeeld. Sommige producten zijn wat duurder dan andere kringloopwinkels, maar oke. Daarnaast kan je ook even plaatsnemen in de koffiecorner om wat te drinken of te eten te nemen.

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel RataPlan Rotterdam. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 15. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met RataPlan Rotterdam. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter