Kringloopwarenhuis Het Goed Rotterdam Zuid

Ontdek duurzame schatten bij Het Goed Rotterdam Zuid – kleding, meubels, boeken en meer. Jouw eco-vriendelijke kringloopparadijs, elke dag open!

Adres & contact

 • Kringloopwarenhuis Het Goed Rotterdam Zuid
  Kinderdijkstraat 49, 3076 JH Rotterdam
 • Telefoonnummer: 010 303 2890
 • Website: hetgoed.nl

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag09:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

Kringloopwarenhuis Het Goed Rotterdam Zuid: Jouw Duurzame Winkel

Het Goed Rotterdam Zuid is een populaire kringloopwinkel gevestigd in het bruisende Rotterdam. Met openingstijden die zeven dagen per week reiken, biedt deze winkel een ware schat aan duurzame schatten die je kunt ontdekken.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Het Goed Rotterdam Zuid staat bekend om het aannemen van een breed scala aan goederen. Of je nu opgeruimd hebt in huis of gewoon iets wilt doneren, deze kringloopwinkel verwelkomt graag je donaties. Van kleding en meubels tot boeken en speelgoed, er is altijd iets wat past bij jouw donatie.

Wat moet je weten bij het winkelen?

Wanneer je op schattenjacht gaat in Het Goed Rotterdam Zuid, is het altijd goed om een paar dingen in gedachten te houden. Terwijl je door de winkel bladert, let op unieke vintage items die je nergens anders kunt vinden. Deze kringloopwinkel staat bekend om zijn brede assortiment aan producten, dus je weet nooit welke schatten je zult ontdekken. Wees ook alert op speciale kortingen en unieke programma’s die Het Goed Rotterdam Zuid regelmatig aanbiedt. Zo kun je mogelijk nog meer besparen op je duurzame aankopen.

Hoe werkt Het Goed Rotterdam Zuid?

Het Goed Rotterdam Zuid maakt het gemakkelijk voor klanten om tweedehands items te kopen. Je kunt eenvoudig door de winkel lopen en de verschillende afdelingen verkennen, variërend van boeken en kleding tot huishoudelijke apparaten en meubels. Het personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van wat je zoekt. Daarnaast biedt Het Goed Rotterdam Zuid ook diverse diensten en faciliteiten, zoals een bezorgservice, inname van goederen, ophaalservice en zelfs woningontruiming.

Unieke programma’s en meer

Bij Het Goed Rotterdam Zuid gaan ze verder dan alleen winkelen. Deze kringloopwinkel biedt ook verschillende unieke programma’s, zoals workshops en evenementen, waar je nieuwe vaardigheden kunt leren en gelijkgestemde mensen kunt ontmoeten. Bovendien kun je Het Goed Rotterdam Zuid volgen op Instagram (@HetGoed) en Facebook (Het Goed Kringloopwinkels) om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent duurzaam winkelen.

Voor een duurzame winkelervaring en een breed assortiment aan tweedehands items, bezoek Het Goed Rotterdam Zuid. Ontdek deze bruisende kringloopwinkel vandaag nog en sluit je aan bij de beweging van duurzaam winkelen.

Openingstijden: – Maandag t/m vrijdag: 10:00-18:00 uur – Zaterdag: 09:00-17:00 uur – Zondag: 12:00-17:00 uur

Adres: Kinderdijkstraat 49, 3076 JH Rotterdam

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Zuid-Holland, bezoek Kringloop Local en ontdek nog meer duurzame winkels in jouw omgeving.

265 gedachten over “Kringloopwarenhuis Het Goed Rotterdam Zuid”

 1. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij warenhuis Het Goed Rotterdam Zuid. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Very nice service. A well-stocked store. Clean and peaceful. Recommend. I love shopping there. I recommend delicious homemade dumplings

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een top bezoek aan warenhuis Het Goed Rotterdam Zuid. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Ik ga altijd hier om mijn spullen te brengen. Het ophaalservice heeft wel een enorme wachtlijst. En dan wordt die ook vaak verschoven, waardoor je zomaar even 9 weken moet wachten tot je aan de beurt bent. De winkel zelf is goed ingedeeld. Persoonlijk vind ik een hoop oude dingen met een net te dure prijskaartje, maar dat is mijn mening.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met warenhuis Het Goed Rotterdam Zuid. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan warenhuis Het Goed Rotterdam Zuid. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met warenhuis Het Goed Rotterdam Zuid. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Rotterdam Zuid. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Zeg je het goed Zeg je duur Ga hier niet meer heen 5 euro voor puzzels die je in de winkel voor 4 euro koopt (that s life) 3,00 voor 1 kerstbal, boeken veel te duur

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Rotterdam Zuid. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Rotterdam Zuid. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een top bezoek aan warenhuis Het Goed Rotterdam Zuid. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met warenhuis Het Goed Rotterdam Zuid. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Bought some today. Didnt have any batteries to try out But yes it is possible?? He didnt do anything at home. Dont they check to see if it works??? I still have my receipt and I think this is a real negative point, but it is also money for people with a small budget. And especially if it doesnt help you, come by tomorrow. ??????

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel warenhuis Het Goed Rotterdam Zuid. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter