Kringloopwinkel Inloop De Habbekratz

Ontdek duurzaam shoppen bij Inloop De Habbekratz, de gezellige kringloop in Rotterdam voor boeken, huisraad, kleding en meubels.

Adres & contact

  • kringloop Inloop De Habbekratz
    Van der Sluysstraat 436, 3033 ST Rotterdam
  • Telefoonnummer: 06 42105332
  • Website:

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag11:00-16:00
Donderdag11:00-16:00
Vrijdag11:00-16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“tuana 🎉 …”

Saliha Karadeniz

Meer reviews lezen…

Inloop De Habbekratz: Een Gezellige Kringloopwinkel in Rotterdam

Inloop De Habbekratz is een gezellige kleine wijkkringloopwinkel in de De Provenierswijk in Rotterdam, waar bewoners terecht kunnen voor het doneren van hun overbodige spullen of het kopen van tweedehands items tegen een zacht prijsje. Deze kringloopwinkel is een ware schat voor de liefhebbers van duurzame winkelen. Met een gemiddelde waardering van 5,0/5,0 sterren weet Inloop De Habbekratz haar klanten altijd tevreden te stellen.

Wat kan je brengen naar Inloop De Habbekratz?

Bij Inloop De Habbekratz kan je verschillende items doneren, variërend van boeken en huisraad tot kleding en meubels. Het assortiment van deze kringloopwinkel is divers en biedt voor ieder wat wils. Heb je thuis nog boeken die je niet meer leest of kleding die je niet meer draagt? Breng het naar Inloop De Habbekratz! Op deze manier help je niet alleen het milieu door hergebruik, maar ook mensen in jouw buurt die op zoek zijn naar betaalbare tweedehands artikelen.

Waar moet je op letten bij Inloop De Habbekratz?

Bij het winkelen bij Inloop De Habbekratz is het belangrijk om oplettend te zijn. Aangezien alle producten tweedehands zijn, is het goed om de staat van de items te controleren voordat je ze aanschaft. Neem de tijd om elk item te onderzoeken op mogelijke gebreken of beschadigingen. Het personeel staat altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of om advies te geven over de keuze van je aankopen.

Hoe werkt Inloop De Habbekratz?

Inloop De Habbekratz is een unieke kringloopwinkel waar buurtbewoners hun spullen kunnen doneren en anderen kunnen winkelen. Het is een plek waar duurzaamheid en gemeenschap samenkomen. Het proces is eenvoudig – breng je overbodige spullen naar de winkel en het vriendelijke personeel helpt je deze te accepteren. Voor elke aankoop die je doet, draag je bij aan een groenere wereld.

Unieke programma’s, kortingen en diensten

Bij Inloop De Habbekratz worden er regelmatig unieke programma’s en kortingen aangeboden. Zo organiseren ze bijvoorbeeld speciale kortingsdagen voor studenten, waarbij je als student extra voordelig kunt winkelen. Daarnaast hebben ze een spaarprogramma waarbij je punten kunt verdienen voor elke aankoop die je doet. Deze punten kunnen vervolgens worden ingewisseld voor extra korting op je volgende aankoop. Bovendien is er bij Inloop De Habbekratz altijd gelegenheid om even tot rust te komen met een heerlijk kopje koffie of thee tijdens het winkelen.

De Inloop De Habbekratz is dé plek in Rotterdam waar je duurzaam kunt winkelen en waar je jouw overbodige spullen een tweede leven kunt geven. Bezoek deze gezellige kringloopwinkel en ontdek de schatten die er te vinden zijn! Kringloop + Rotterdam staat garant voor een unieke winkelervaring vol verrassingen en betaalbare vondsten.

1 gedachte over “Kringloopwinkel Inloop De Habbekratz”

Laat hieronder een review achter