Kringloopwinkel Stichting De Majum in Rotterdam

Ontdek unieke vondsten bij Stichting De Majum, de kringloopwinkel vol vintage, meubels, en meer in Rotterdam. Bezoek ons nu!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag11:00-19:00
Donderdag11:00-19:00
Vrijdag11:00-19:00
Zaterdag11:00-19:00
Zondag11:00-19:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Jan is geweldig. Als je zoekt (of hier hulp bij vraagt) kan je hier pareltjes vinden. Tegelijkertijd is het hier ook een ontmoetingsplek. Jan heeft altijd tijd voor koffie of een praatje. Zelf hebben we hier ook wel eens spulletjes geleend voor een vrijgezellenfeest en een bruiloft. Netjes terug brengen met resten van het feest die Jan dan weer deelt met mensen die het kunnen gebruiken. Wat mij betreft een kringloop optima forma.”

astrid hofstra

“Ik hield van deze plek, we hebben voor een geweldige prijs een bril gekregen om te gebruiken in onze cocktailbar ❀️❀️ Ik kan niet wachten om terug te zijn om de kunst, het decor en de kleding te bekijken (de laatste keer kwamen we bijna rond sluitingstijd aan en ze waren erg aardig om ons een paar minuten rond te laten dwalen om de bril te vindenπŸ₯Ή Ze hadden een volle doos!!) Zo blij dat ik je heb gevonden! Ik ben zo terug”

Rakel Alvarez

“Geweldige winkel en natuurlijk is het interieur erg mooi, zoals je in alle reacties kunt bevestigen. Het is prima als dingen geen prijs hebben, je kunt gewoon kiezen wat je wilt en het uiteindelijk vragen. De prijs is altijd meer dan redelijk, de eigenaar is erg gul. En ik hou van de kat. Het is een iconische plek in Rotterdam om te bezoeken en ik breng altijd mijn vrienden hierheen.”

Marta Fonseca

Meer reviews lezen…

Ontdek Stichting De Majum: De Ultieme Kringloopwinkel in Rotterdam

Wil je op zoek naar unieke schatten, vintage kleding of meubels met karakter? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Stichting De Majum, de ultieme kringloopwinkel in Rotterdam. Gelegen aan de Schoonderloostraat 235, biedt deze winkel een schatkamer vol verrassingen voor kringloopliefhebbers van alle leeftijden.

Wat kun je meebrengen naar de kringloopwinkel?

Bij Stichting De Majum kun je een breed scala aan items meebrengen. Of het nu gaat om kleding, boeken, platen, meubels, kopjes of zelfs wasmachines, de winkel staat open voor donaties van allerlei soorten goederen. Door je spullen te doneren, geef je ze een tweede leven en help je ook nog eens het goede doel te ondersteunen. Het team van De Majum zorgt ervoor dat alle donaties worden gesorteerd en geprijsd voordat ze in de winkel worden gepresenteerd.

Waar moet je op letten bij een bezoek aan De Majum?

Bij een bezoek aan Stichting De Majum is het van belang om alert te zijn op de kleine prijsjes. Veel recensies benadrukken de betaalbaarheid van de producten in deze kringloopwinkel. Met hun non-profit doelstelling zijn de prijzen bij De Majum aantrekkelijk voor iedereen. Daarnaast is het goed om te weten dat De Majum een rolstoelvriendelijke ingang heeft, wat het voor iedereen toegankelijk maakt. Neem ook zeker een kijkje bij de afdeling met kleding, aangezien dit vaak wordt genoemd in de recensies.

Hoe werkt De Majum?

Stichting De Majum is het hele jaar door geopend, behalve op maandag en dinsdag. De openingstijden zijn als volgt:

 • Woensdag: 11:00-19:00
 • Donderdag: 11:00-19:00
 • Vrijdag: 11:00-19:00
 • Zaterdag: 11:00-19:00
 • Zondag: 11:00-19:00

De winkel biedt naast het reguliere winkelbezoek ook andere services aan. Zo is het mogelijk om goederen te laten bezorgen en zijn er zelfs services beschikbaar op de bedrijfslocatie van De Majum. Bovendien kun je gratis gebruikmaken van de aanwezige wifi. De Majum staat bekend om haar inclusiviteit en is trots LGBTQ+ vriendelijk te zijn.

Ervaar De Majum’s Unieke Aanbod

Stichting De Majum biedt niet alleen een divers assortiment aan kwaliteitsproducten, maar heeft ook unieke programma’s en aanbiedingen. Houd hun Facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste updates en evenementen.

Als je in Rotterdam bent en op zoek bent naar een kringloopavontuur, ga dan naar Stichting De Majum aan de Schoonderloostraat 235. Ontdek hun diverse collectie en geniet van de sfeer van deze geweldige kringloopwinkel. Vergeet niet contant geld mee te nemen, want dat is de enige betaaloptie bij De Majum.

62 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting De Majum in Rotterdam”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  erg ontvriendelijk personeel beetje assos. prijzen zijn onredelink en niet te verklaren…natte vinger prijzing. Veel te duur.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met Stichting De Majum. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Wat een geweldige plek, zojuist voor het eerst bezocht heerlijk nog tot 19 open en wat een verzameling aan mooie spullen. Ik kom zeker weer terug!

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  The people there are nice. I always bought something that I need there. I bought a jacket for 5 last year. Was a very good one. To winter. I recommend it.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Gisteren een mooie kringloop ontdekt ,mooie en zeker ook aparte spullen Wat ik zeer speciaal vond de afdeling met schilderijen ,Ga deze kringloop zeker onthouden .

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Leuk winkeltje met vriendelijke eigenaar. Een mooie collectie schilderijen en prenten (en gelukkig ook een kleine voorraad speelgoed autootjes voor mijn zoontje).

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Such a lovely place! We found so many nice vintage items and were very generously priced. Will definitely come back :)

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Stichting De Majum. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  I loved this place, we got some glasses for a great price to use in our cocktail bar Can t wait to be back to check the art, decor and clothes (Last time we arrived almost at closing time and they were really kind to let us wander around for few minutes to find the glasses They had a full box!!) So happy that I found you! I ll be back soon

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Stichting De Majum. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Very kind and cute owner (he gave me a boiled egg). The only improvement can be made is maybe put a price tag on each item rather than asking the owner; but perhaps it s his selling point? But overall very lovely kringloop :) i got a sleek top for a reasonable price

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top bezoek aan Stichting De Majum. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring bij Stichting De Majum. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  The lovely shop now has a picture gallery upstairs at the back! Very friendly people, really a pleasure to rummage around!

  Beantwoorden
 15. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Amazing store and of course the onwer is very nice, as you can confirm in all the comments. Its ok for stuff not to have price, you can just pick what you want and ask in the end. The price is always more than fair, the owner is very generous. And I love the cat. Its an iconic place in Rotterdam to visit and I always bring my friends here.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter