Kringloopwinkel ’t Prikkie in Rotterdam

Ontdek duurzame schatten in Rotterdam-West bij Kringloopwinkel ’t Prikkie: boeken, muziek, decor en meer tegen voordelige prijzen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00-16:00
Woensdag11:00-16:00
Donderdag11:00-16:00
Vrijdag11:00-16:00
Zaterdag11:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“kleine winkel met gebruikte goederen, een beetje van alles wat nuttig kan zijn voor weinig geld.”

Jim S

“Leuke zaak iedereen kan daar gaan als je weinig geld hebt feest”

J Hvts

“Winkel voor gebruikte goederen. het is ok”

Sattoef Ass

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel ’t Prikkie: Duurzaam winkelen in Rotterdam-West

De plek voor leuke tweedehands vondsten

Kringloopwinkel ’t Prikkie, gelegen aan de Franselaan in Rotterdam-West, is dé plek waar je leuke snuisterijen kunt vinden voor scherpe prijzen. Of je nu op zoek bent naar tweedehands boeken, cd’s, dvd’s, elpees, huishoudartikelen, decoratie of speelgoed, deze winkel heeft het allemaal!

Wat kun je meenemen naar Kringloopwinkel ’t Prikkie?

Bij Kringloopwinkel ’t Prikkie kun je allerlei spullen inleveren om te doneren. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek en speelgoed. Door je spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan een duurzame samenleving. Niet alleen help je het milieu door hergebruik, maar je steunt ook nog eens een goed doel.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel ’t Prikkie?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel ’t Prikkie is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel alle items grondig worden gecontroleerd voordat ze in de winkel worden geplaatst, is het altijd verstandig om te controleren of alles naar behoren werkt. Daarnaast is het handig om te weten dat de winkel op maandagen en zondagen gesloten is. Op alle andere dagen van de week ben je van harte welkom tussen 11:00 en 16:00 uur.

Het concept van Kringloopwinkel ’t Prikkie

Bij Kringloopwinkel ’t Prikkie wordt duurzaam winkelen gestimuleerd. Door tweedehands spullen een nieuw leven te geven, verminderen we de hoeveelheid afval en dragen we bij aan een circulaire economie. Daarnaast heeft ’t Prikkie een aantal unieke programma’s en services die het winkelen nóg leuker maken:

 • Winkelbezoek mogelijk: Je kunt vrijblijvend rondkijken in de winkel om te zien of er iets leuks voor jou tussen zit.
 • Betaalpassen geaccepteerd: Je kunt gemakkelijk en veilig betalen met je bankpas.
 • Contactloos mobiel betalen: Betalen via je mobiele telefoon met contactloze technologie is ook mogelijk.
 • Creditcards: Kringloopwinkel ’t Prikkie accepteert ook betalingen met creditcards.
 • Korting voor Rotterdamse pas-houders: Inwoners van Rotterdam met een Rotterdamse pas ontvangen 10% korting op hun aankopen.

Volg Kringloopwinkel ’t Prikkie op Facebook om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de leukste aanbiedingen.

Kom langs bij Kringloopwinkel ’t Prikkie in Rotterdam-West en ontdek de schatten die deze duurzame winkel te bieden heeft! Help mee aan een betere wereld door te winkelen bij deze fantastische kringloopwinkel.

Meer kringloopwinkels in Rotterdam vind je op Kringloop-info.nl.

14 gedachten over “Kringloopwinkel ’t Prikkie in Rotterdam”

 1. ★★★★★

  Leuke kringloop ze doen dit voor de mensen aan de franselaan. Het te kort aan mogelijkheden voor toch veel mensen met een klein budget. Tuurlijk moet er ook geld binnenkomen. Maar, mensen komen hier voor op te staan. Een aanrader om spullen te brengen en ik koop er ook graag. Help kleine ondernemers die iets bijdragen aan de buurt door iets liefs te zeggen of te doen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met ’t Prikkie. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel ’t Prikkie. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter