Kringloopwinkel Kledingwinkel Goed & Koop – Leger des Heils

Ontdek duurzaam winkelen bij Goed & Koop – Leger des Heils: kwalitatieve kleding, boeken, en meer in Heinkenszand met hoge ratings.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Mijn favoriete kringloopwinkel! Verkopen leuke, mooie spullen en kleding voor kleine prijsjes. Er heerst een fijne en gezellige sfeer in de winkel en daarvoor complimenten aan de medewerkers die je altijd vriendelijk en met een lach te woord staan!”

M. H.

“Wat een fijne plek en leuke spulletjes. Mooi schoon en betaalbaar. En hele vriendelijke mensen! Ik ga hier zeker vaker komen.”

sacha goya

“Beautiful location with very nice crew / management! Sweet, nice people with nice clean stuff.”

Ton Tol

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij Kledingwinkel Goed & Koop – Leger des Heils in Heinkenszand

Kledingwinkel Goed & Koop – Leger des Heils is een kringloopwinkel gevestigd in Heinkenszand. Met een gemiddelde waardering van 4.3/5 sterren, biedt deze winkel een breed scala aan tweedehands producten en heeft het een aantal unieke programma’s en diensten. Ben je klaar om de wereld van duurzaam winkelen te ontdekken? Lees dan verder!

Wat kun je inleveren bij Kledingwinkel Goed & Koop?

Deze kringloopwinkel neemt graag diverse goederen in. Naast kleding kunt je ook boeken, huis- en inrichting en speelgoed bij hen inleveren. Het inleveren van deze tweedehands artikelen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Je tweedehands spullen krijgen zo een tweede leven en jij kunt genieten van een opgeruimde woning.

Waar moet je op letten bij Kledingwinkel Goed & Koop?

Bij het bezoeken van deze kringloopwinkel zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Ten eerste is het goed om te weten dat de winkel op maandag, vrijdag, zaterdag en zondag gesloten is. Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn ze geopend tussen 10:00 en 16:00 uur. Houd hier rekening mee bij het plannen van je bezoek.

Hoe werkt Kledingwinkel Goed & Koop?

Bij Kledingwinkel Goed & Koop kun je als bezoeker rondneuzen en op zoek gaan naar mooie tweedehands vondsten. Het assortiment bestaat onder andere uit kleding, boeken, huis- en inrichting, en speelgoed. De winkel biedt diverse diensten en faciliteiten, waaronder de mogelijkheid om goederen in te leveren en een parkeerplaats. Het team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste items.

Unieke programma’s en korting bij Leger des Heils Heinkenszand

Kledingwinkel Goed & Koop – Leger des Heils heeft ook een aantal unieke programma’s en kortingen. Zo organiseert de winkel regelmatig speciale acties en aanbiedingen, waardoor je tegen nog lagere prijzen duurzame producten kunt kopen. Daarnaast biedt het Leger des Heils diverse sociale programma’s en hulpverlening aan mensen in nood. Door jouw aankopen te doen bij deze kringloopwinkel, draag je indirect bij aan deze waardevolle initiatieven.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de acties van Kledingwinkel Goed & Koop – Leger des Heils? Volg hen dan op Facebook voor alle updates. Zo mis je geen enkele kans om nog voordeliger duurzaam te winkelen.

Krijg een kijkje in de wereld van duurzaam winkelen bij Kledingwinkel Goed & Koop – Leger des Heils in Heinkenszand. Bezoek de kringloopwinkel en ontdek unieke tweedehands vondsten. Doe mee aan het hergebruik van producten, steun het Leger des Heils en maak bewuste en verantwoorde keuzes voor een duurzamere toekomst.

26 gedachten over “Kringloopwinkel Kledingwinkel Goed & Koop – Leger des Heils”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Kledingwinkel Goed & Koop – Leger des Heils. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Kledingwinkel Goed & Koop – Leger des Heils. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Kledingwinkel Goed & Koop – Leger des Heils. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Kledingwinkel Goed & Koop – Leger des Heils. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Kledingwinkel Goed & Koop – Leger des Heils. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Kledingwinkel Goed & Koop – Leger des Heils. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Kledingwinkel Goed & Koop – Leger des Heils. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring bij Kledingwinkel Goed & Koop – Leger des Heils. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring met Kledingwinkel Goed & Koop – Leger des Heils. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Mijn favoriete kringloopwinkel! Verkopen leuke, mooie spullen en kleding voor kleine prijsjes. Er heerst een fijne en gezellige sfeer in de winkel en daarvoor complimenten aan de medewerkers die je altijd vriendelijk en met een lach te woord staan!

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Kledingwinkel Goed & Koop – Leger des Heils. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Kledingwinkel van het Leger des Heils. Nu op een andere lokatie maar in een kerk. Mooi en netjes ingericht met een koffie hoekje. Ja ze zitten mooi daar en hebben mooie spulletjes. Aardige mensen ook.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter