Kringloopwinkel Leger des Heils Korps Goes

Ontdek duurzame tweedehands vondsten bij Leger des Heils Korps Goes – kleding, meubels, boeken en meer in een toegankelijke setting.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
Zondag10:00-13:00

Aanbod

In het kort:

“Multifunctioneel gebouw sinds 19 september 1920. Waarin ondergebracht: kerkzaal, meubelhal en kledingwinkel (beide prachtige tweedehands spullen), een inloop waar u welkom bent voor een gezellig gesprek of waar u een gesprek wilt over een probleem wat u heeft: er zijn gastvrouwen aanwezig die u kunnen en willen helpen om voor uw probleem bij de juiste mensen terecht te kunnen en waar u kunt genieten van koffie, thee, tosti en soep op de daarvoor vastgestelde tijden, SHV, diverse ruimtes die verhuurd worden aan een aantal groepen, de Stichting leergeld en de noodopvang. Zeer vriendelijke en behulpzame vrijwilligers om u te woord te staan en te helpen”

JA van der Burgt

“Zeker aan te raden! Er zijn hele leuke dingen te koop in de kringloopwinkel en de mensen zijn er vriendelijk en altijd open voor een praatje. Bovendien is de sfeer er top!”

Maria Verhelst

“Gastvrij, goed rolstoeltoegankelijk, heel vriendelijke open mensen. Altijd een luisterend oor. Gaan in de zomer verhuizen naar nieuwe lokatie in Goes :klein Frankrijk”

Christine Bijl

Meer reviews lezen…

Leger des Heils Korps Goes: Een Duurzame Kringloopwinkel in Goes

Leger des Heils Korps Goes is een bekende kringloopwinkel in het prachtige Goes, gelegen aan Klein Frankrijk 17, 4461 ZN Goes. Deze winkel biedt een scala aan tweedehands kleding en meubels. Met zijn rolstoeltoegankelijke ingang is deze kringloopwinkel toegankelijk voor iedereen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren, kunt u er zeker van zijn dat u een geweldige winkelervaring zult hebben.

Wat kunt u naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Leger des Heils Korps Goes kunt u verschillende items doneren. Denk hierbij aan kleding, meubels, boeken, speelgoed en huishoudelijke artikelen. Door uw gebruikte spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draagt u bij aan duurzaam winkelen en hergebruik.

Waar moet u op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van de kringloopwinkel is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Soms vindt u unieke kledingstukken, vintage meubels of zeldzame boeken die niet te vinden zijn in reguliere winkels. Het is ook essentieel om items zorgvuldig te inspecteren voordat u ze aanschaft. Controleer op eventuele beschadigingen of gebreken, zodat u geen onaangename verrassingen tegenkomt.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Leger des Heils Korps Goes heeft een gebruiksvriendelijk systeem voor het winkelen in de kringloop. Zodra u de winkel betreedt, kunt u vrij rondlopen en de verschillende secties verkennen. Het assortiment wordt regelmatig bijgewerkt, dus het is altijd de moeite waard om regelmatig terug te komen om te zien wat er nieuw is. Betalingen worden gedaan aan de kassa, waar u vriendelijk wordt geholpen door het personeel.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast de reguliere winkeldiensten biedt Leger des Heils Korps Goes ook een handige ophaalservice. Als u grote meubelstukken of andere items heeft die u niet zelf naar de winkel kunt brengen, kunt u contact opnemen met de winkel om een ophaalafspraak te maken.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates van Leger des Heils Korps Goes, kunt u de kringloopwinkel volgen op Instagram en Facebook. Hier vindt u informatie over nieuwe items, speciale aanbiedingen en evenementen.

Leger des Heils Korps Goes is slechts een van de vele kringloopwinkels die behoren tot het Leger des Heils in Nederland. Ontdek meer kringloopwinkels van het Leger des Heils in andere steden op onze website. Plan een bezoek aan Leger des Heils Korps Goes in Goes en geniet van een duurzame en unieke winkelervaring!

29 gedachten over “Kringloopwinkel Leger des Heils Korps Goes”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Leger des Heils Korps Goes. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Leger des Heils Korps Goes. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Leger des Heils Korps Goes. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Leger des Heils Korps Goes. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Zeker aan te raden! Er zijn hele leuke dingen te koop in de kringloopwinkel en de mensen zijn er vriendelijk en altijd open voor een praatje. Bovendien is de sfeer er top!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Leger des Heils Korps Goes. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top bezoek aan Leger des Heils Korps Goes. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Leger des Heils Korps Goes. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top bezoek aan Leger des Heils Korps Goes. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Leger des Heils Korps Goes. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Leger des Heils Korps Goes. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Leger des Heils Korps Goes. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Gastvrij, goed rolstoeltoegankelijk, heel vriendelijke open mensen. Altijd een luisterend oor. Gaan in de zomer verhuizen naar nieuwe lokatie in Goes :klein Frankrijk

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Multifunctioneel gebouw sinds 19 september 1920. Waarin ondergebracht: kerkzaal, meubelhal en kledingwinkel (beide prachtige tweedehands spullen), een inloop waar u welkom bent voor een gezellig gesprek of waar u een gesprek wilt over een probleem wat u heeft: er zijn gastvrouwen aanwezig die u kunnen en willen helpen om voor uw probleem bij de juiste mensen terecht te kunnen en waar u kunt genieten van koffie, thee, tosti en soep op de daarvoor vastgestelde tijden, SHV, diverse ruimtes die verhuurd worden aan een aantal groepen, de Stichting leergeld en de noodopvang. Zeer vriendelijke en behulpzame vrijwilligers om u te woord te staan en te helpen

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Leger des Heils Korps Goes. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 16. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Leger des Heils Korps Goes. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 17. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Leger des Heils Korps Goes. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter