Kringloop Heinkenszand

Ontdek duurzame vondsten bij Kringloop Heinkenszand: meubels, antiek, boeken en meer voor bewuste koopjesjagers in Zeeland.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-15:00
Dinsdag09:00-15:00
Woensdag09:00-15:00
Donderdag09:00-15:00
Vrijdag09:00-15:00
Zaterdag09:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Staan veel spullen alles is overzichtelijk de recenties over het stinken en roest klopt niet aankooop is geslaagd”

CASPER Klopman

“Je kijkt er je ogen uit zoveel uitzoek. Zeker een bezoekje waard”

Honde Staartje

Meer reviews lezen…

Kringloop Heinkenszand: Duurzaam Winkelen in Heinkenszand

Ben je op zoek naar een plek waar je meubels, curiosa en antiek kunt kopen en verkopen? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Kringloop Heinkenszand. Deze kringloopwinkel, gevestigd aan Noordland 27 in Heinkenszand, is dé plek voor liefhebbers van mooie spullen van vroeger.

Wat kan je brengen naar Kringloop Heinkenszand?

Bij Kringloop Heinkenszand kan je allerlei spullen inleveren. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten en meubels. Door je tweedehands spullen naar de kringloop te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving. Jouw spullen krijgen namelijk een tweede leven en worden niet zomaar weggegooid.

Waar moet je op letten bij Kringloop Heinkenszand?

Bij het bezoeken van Kringloop Heinkenszand is het belangrijk om te letten op de openingstijden. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag, van 09:00 tot 15:00 uur. Zondag is de kringloop gesloten. Neem dus even een kijkje in de agenda voordat je langsgaat.

Tijdens je bezoek zal je merken dat Kringloop Heinkenszand zijn best doet om een prettige winkelervaring te bieden. De gemiddelde rating van de winkel is 3.3/5 sterren. Dit geeft aan dat de meeste bezoekers tevreden zijn met het aanbod en de service van de kringloopwinkel.

Hoe werkt Kringloop Heinkenszand?

Bij Kringloop Heinkenszand kan je niet alleen spullen brengen, maar ook tweedehands items kopen. Het assortiment is divers en omvat onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, gereedschappen en meubels. Of je nu op zoek bent naar een vintage boek, een retro lamp of een antieke kast, de kans is groot dat je bij Kringloop Heinkenszand iets interessants vindt.

Naast de verkoop biedt deze kringloopwinkel ook unieke programma’s en services. Zo kan je de winkel volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van acties en aanbiedingen. Daarnaast heeft Kringloop Heinkenszand een compleet overzicht van alle andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Zeeland. Zo kan je je duurzame winkelavontuur in de provincie voortzetten.

Ga langs bij Kringloop Heinkenszand in Heinkenszand en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Doe mee aan de circulaire economie en geef mooie spullen een tweede leven.

9 gedachten over “Kringloop Heinkenszand”

 1. ★★★☆☆

  Spacious store, very expensive compared to thrift stores from Goes. The staff was very surly and I dont think they were looking forward to it.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Staan veel spullen alles is overzichtelijk de recenties over het stinken en roest klopt niet aankooop is geslaagd

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Heel erg duur. Staan wel leuke spulletjes maar alles is vies en roestig dus staat totaal niet in verhouding met de prijzen.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter