Kringloopwinkel De Wending sloopwerken

Ontdek unieke gerecyclede bouwmaterialen en tweedehands schatten bij De Wending sloopwerken, de kringloopwinkel in Heinkenszand, Zeeland.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-15:00
Dinsdag09:00-15:00
Woensdag09:00-15:00
Donderdag09:00-15:00
Vrijdag09:00-15:00
Zaterdag09:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Very friendly and helpful Lots of choice, large range”

Tijl Caluwe

“Fijne mensen, goede communicatie. Goed sloop werk.”

Karlien Verherbrugge

“Prima bedrijf.”

Hondentrimsalon Jolanda

Meer reviews lezen…

De Wending sloopwerken: Een Unieke Kringloopwinkel in Heinkenszand

De Wending sloopwerken is een bijzondere kringloopwinkel, gevestigd in Heinkenszand, Zeeland. Naast het aanbieden van tweedehands bouwmaterialen, is dit ook een bedrijf dat sloopwerkzaamheden uitvoert. Deze combinatie maakt De Wending sloopwerken uniek en de moeite waard om te bezoeken!

Wat kun je brengen naar De Wending sloopwerken?

Bij De Wending sloopwerken kun je als particulier of bedrijf verschillende bouwmaterialen en andere tweedehands spullen inleveren. Denk hierbij aan hout, dakpannen, deuren, keukens en nog veel meer. Door je overtollige materialen hier af te leveren, geef je deze een tweede leven. Hiermee draag je bij aan duurzaamheid en help je anderen die op zoek zijn naar betaalbare bouwmaterialen.

Waar moet je op letten bij het bezoeken van De Wending sloopwerken?

Bij het bezoeken van De Wending sloopwerken is het belangrijk om te weten dat de winkel geopend is op maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 15:00 uur. Op zondagen is de winkel helaas gesloten. Let op, dit zijn de algemene openingstijden, dus het kan altijd handig zijn om vooraf even contact op te nemen voor de zekerheid. Daarnaast is het altijd verstandig om te kijken naar de staat van de bouwmaterialen of tweedehands spullen voordat je ze aanschaft. Over het algemeen hebben de producten bij De Wending sloopwerken een goede beoordeling en kun je erop vertrouwen dat je kwalitatieve producten aanschaft. De gemiddelde waardering van de winkel is dan ook 4.0/5 sterren.

Hoe werkt De Wending sloopwerken?

Om te beginnen kun je een bezoek brengen aan de winkel zelf, gelegen aan Noordland 27, 4451 RP Heinkenszand. Hier vind je diverse tweedehands bouwmaterialen voor allerlei projecten. Tevens kun je op de website een prikbord vinden waar je als gebruiker advertenties kunt plaatsen en verschillende categorieën kunt bekijken. Maar er is meer! De website van De Wending sloopwerken biedt ook handige links, een serviceforum en klantenservice-informatie. Zo kun je altijd terecht voor advies of vragen over specifieke producten.

Daarnaast biedt ZeelandNet, het bedrijf achter De Wending sloopwerken, diverse andere diensten aan. Zo kun je op hun website abonnementen, nieuws, het weer en een vacaturebank vinden. ZeelandNet is een betrouwbare partij en draagt bij aan de lokale gemeenschap in Zeeland.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en aanbiedingen van De Wending sloopwerken? Volg dan Digna Traas op Facebook.

Breng een bezoek aan De Wending sloopwerken in Heinkenszand en ontdek het ruime assortiment aan tweedehands bouwmaterialen. Kies voor duurzaamheid en profiteer van de unieke combinatie van een kringloopwinkel en sloopwerkzaamheden bij De Wending sloopwerken!

Voor meer informatie en het adres van de winkel, ga naar de website https://www.kringloop-info.nl/zeeland/heinkenszand/.

7 gedachten over “Kringloopwinkel De Wending sloopwerken”

  1. ★★★★☆

    Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel De Wending sloopwerken. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter