Kringloopwinkel Goed & Gebruikt – Tweedehands Kleding, Meubels en meer in Goes, Zeeland

Ontdek voordelige tweedehands schatten in Goes, Zeeland voor kleding, meubels, speelgoed en meer. Bezoek ons voor duurzaam winkelen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-16:30
WoensdagGesloten
Donderdag09:30-16:30
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Het is een leuke winkel, maar niet veel ruimte op de kledingafdeling. Het is ook duidelijk een gereformeerde kringloop gezien het gegeven dat er zeer weinig damesbroeken aanwezig zijn. De prijzen zijn helemaal prima.”

Eveline Steijn

“Beautiful store, nice staff. Immediately helped with sleeping bags for charity, highly recommended. So neat, cheap and sorted.”

Vanessa van Kleef

“Nice thrift store and friendly employees. They have a large assortment. Really recommended.”

Bruno Vercauteren

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Goed & Gebruikt – Tweedehands Kleding, Meubels en meer in Goes, Zeeland

Welkom bij Kringloopwinkel Goed & Gebruikt, dé plek in Goes, Zeeland waar je terecht kunt voor een breed scala aan tweedehands artikelen. Van kleding en meubels tot elektronica, speelgoed en boeken, hier vind je het allemaal. Ons ruime pand aan de Dirk Dronkersweg 18 heeft een winkeloppervlakte van maar liefst 1.200 m2, vol met unieke vondsten.

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel Goed & Gebruikt?

Heb je spullen die je niet meer gebruikt of wilt opruimen? Breng ze gerust naar onze winkel! Bij Kringloopwinkel Goed & Gebruikt nemen we graag verschillende soorten gebruikte goederen aan, zoals boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je spullen naar ons te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving en steun je tevens het goede doel. De netto-opbrengst van de verkochte spullen gaat namelijk naar de Zending Gereformeerde Gemeenten (ZGG).

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Goed & Gebruikt?

Bij Kringloopwinkel Goed & Gebruikt willen we ervoor zorgen dat je met plezier kunt winkelen en tevreden naar huis gaat met je aankopen. Daarom is het belangrijk om op een paar dingen te letten tijdens je bezoek aan onze winkel. Controleer bijvoorbeeld altijd de staat van de producten voordat je ze aanschaft. Ons assortiment bestaat uit tweedehands artikelen en hoewel we ons best doen om alleen kwalitatief goede spullen aan te bieden, kan het voorkomen dat er gebruikssporen zijn. Daarnaast hebben we een rolstoeltoegankelijke ingang, zodat iedereen bij ons kan winkelen.

Hoe werkt Kringloopwinkel Goed & Gebruikt?

Bij Kringloopwinkel Goed & Gebruikt staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste producten. Onze openingstijden zijn op dinsdag en donderdag van 09:30 tot 16:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. Helaas zijn we op maandag, woensdag en vrijdag gesloten. We accepteren betalingen met betaalpassen. Bovendien bieden we een bezorgservice aan, zodat je je gekochte spullen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Parkeren is geen probleem, we hebben een parkeerplaats beschikbaar.

Naast deze standaard diensten hebben we ook een aantal unieke programma’s en kortingen. Zo hebben we een inname goederen service, waarbij je gebruikte spullen kunt doneren. Als bedankje ontvang je een kortingsvoucher die je kunt gebruiken bij je volgende aankoop. Daarnaast hebben we een koffiehoek waar je even kunt ontspannen en genieten van een kopje koffie terwijl je nadenkt over je aankopen.

Kringloopwinkel Goed & Gebruikt is een geweldige plek om unieke tweedehands items te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels, elektronica of iets anders, bij ons vind je het. Kom langs bij onze winkel in Goes, Zeeland en ontdek de schatten die op jou wachten.

180 gedachten over “Kringloopwinkel Goed & Gebruikt – Tweedehands Kleding, Meubels en meer in Goes, Zeeland”

 1. ★★★★★

  Iets via marktplaats gekocht en het verkeerde ontvangen. Kan gebeuren zou je zeggen. Alleen beetje jammer dat dit totaal niet opgelost wordt. Ze gaven toe dat het inderdaad het verkeerde item was, maar konden er verder niets meer aan doen zeiden ze. Schandalig dat je zo met klanten omgaat…

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Goed & Gebruikt – Tweedehands Kleding, Meubels en meer in Goes, Zeeland. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Het is een leuke winkel, maar niet veel ruimte op de kledingafdeling. Het is ook duidelijk een gereformeerde kringloop gezien het gegeven dat er zeer weinig damesbroeken aanwezig zijn. De prijzen zijn helemaal prima.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Its all very sacred there. CDs only classic or about faith, come on. Very cramped there, clothing department is not manageable. Worst cycle ever Ive ever been.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Goed & Gebruikt – Tweedehands Kleding, Meubels en meer in Goes, Zeeland. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Beautiful store, nice staff. Immediately helped with sleeping bags for charity, highly recommended. So neat, cheap and sorted.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Goed & Gebruikt – Tweedehands Kleding, Meubels en meer in Goes, Zeeland. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Goed & Gebruikt – Tweedehands Kleding, Meubels en meer in Goes, Zeeland. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Leuke kringloop, groot assortiment. Niet heel ruim, als het druk is, is het dringen, vooral bij de kleding. Jammer dat hij heel beperkt open is. Niet heel duur en gratis parkeren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Nu voor de tweede keer iets gekocht wat volgens personeel gecontroleerd is maar toch kapot is. Eerst fohn die rammelt als je hem aanzet. Nu een horloge uit de vitrine die niet liep maar volgens een persoon gecontroleerd . Niet dus batterij gekocht en die erin. Hartstikke kapot dus. Zonde van onze 14.00. Mensen die in de here zijn , zijn dus heel oneerlijk. Had dit niet van deze mensen verwacht

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Nice place. Kind people and they have a lot of things sorted based on the functions, even colour. Not expensive either so for sure recommend checking it out.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Goed & Gebruikt – Tweedehands Kleding, Meubels en meer in Goes, Zeeland. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Goed & Gebruikt – Tweedehands Kleding, Meubels en meer in Goes, Zeeland. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter