Kringloopwinkel ‘S-Gravenpolder

Ontdek duurzame tweedehands vondsten bij Kringloopwinkel ‘S-Gravenpolder – uw schatkamer voor unieke items in Zeeland. Beoordeeld met 4.5 sterren!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Vriendelijke mensen, goed doel en altijd wat leuks te vinden, voor een leuke prijs. Kwam dit keer om te doneren en werd zoals gebruikelijk vriendelijk geholpen.”

Andrea Stevense

“Hele leuke en diverse spullen voor nog gewoon normale kringloop bedragen. Mensen die er werken zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Zeker een bezoekje waard!”

Ralph Meesen

“Gemoedelijke zaak. Aanzchuiven voor een bakje is daar geen probleem. Leuke spulletjes, redelijke prijzen”

Anita De Kok

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel ‘S-Gravenpolder: Duurzaam winkelen in Zeeland

Kringloopwinkel ‘S-Gravenpolder, gevestigd aan de Burgemeester Jansenstraat 1, 4431 BK ‘s-Gravenpolder, is een geweldige plek om tweedehands schatten te ontdekken. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren, is deze winkel een favoriet onder de lokale gemeenschap.

Wat kan je naar de Kringloopwinkel ‘S-Gravenpolder brengen?

Bij Kringloopwinkel ‘S-Gravenpolder kan je diverse items afgeven. Het assortiment van deze winkel bestaat onder andere uit boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, en speelgoed. Door jouw spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere wereld.

Waar moet je op letten bij de Kringloopwinkel ‘S-Gravenpolder?

Bij het bezoeken van de Kringloopwinkel ‘S-Gravenpolder zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste, de openingstijden van de winkel zijn: dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur. Houd er rekening mee dat de winkel op maandag, zaterdag en zondag gesloten is. Daarnaast is er een rolstoeltoegankelijke ingang, waardoor de winkel ook toegankelijk is voor mensen met een mobiliteitsbeperking.

Hoe werkt de Kringloopwinkel ‘S-Gravenpolder?

De opbrengsten van de Kringloopwinkel ‘S-Gravenpolder komen ten goede aan cliënten met een GGZ-achtergrond, voor een zinvolle dagbesteding. Hier worden werkre-integratie en dagbestedingsactiviteiten mogelijk gemaakt. Het is een prachtige manier om mensen te ondersteunen en te begeleiden in hun herstelproces. Daarnaast biedt Psyiënt / Kringloop ‘S-Gravenpolder ondersteunende en activerende begeleiding aan mensen met een psychiatrische problematiek.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het reguliere aanbod heeft Kringloopwinkel ‘S-Gravenpolder ook nog andere diensten die ze aanbieden. Zo kan je telefonisch contact opnemen op dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 9:00 en 16:00 uur op het nummer 06 82944894 voor eventuele vragen of het ontvangen van foto’s van beschikbare spullen. Op afspraak kunnen de spullen vervolgens worden opgehaald. Bovendien biedt de winkel een bezorgservice aan, zodat je jouw aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen.

Blijf op de hoogte van Kringloop ‘S-Gravenpolder

Wil je geen enkele update van Kringloop ‘S-Gravenpolder missen? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via social media.

Bezoek de Kringloopwinkel ‘S-Gravenpolder in Zeeland en ontdek unieke tweedehands vondsten! Het is niet alleen een kans om duurzaam te winkelen, maar ook om bij te dragen aan een waardevolle dagbesteding voor mensen met een GGZ-achtergrond.

57 gedachten over “Kringloopwinkel ‘S-Gravenpolder”

 1. ★★★★★

  Hele leuke en diverse spullen voor nog gewoon normale kringloop bedragen. Mensen die er werken zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Zeker een bezoekje waard!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel ‘S-Gravenpolder. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel ‘S-Gravenpolder. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel ‘S-Gravenpolder. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Vriendelijke mensen, goed doel en altijd wat leuks te vinden, voor een leuke prijs. Kwam dit keer om te doneren en werd zoals gebruikelijk vriendelijk geholpen.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel ‘S-Gravenpolder. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel ‘S-Gravenpolder. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij ‘S-Gravenpolder. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter