Ferini Nieuwvliet Vintage Theater Kunst Tweedehands Boeken Kado

Ontdek tweedehands schatten bij Ferini Nieuwvliet – van vintage kleding tot kunst – en geef items een tweede leven.

Adres & contact

 • kringloop Ferini Nieuwvliet Vintage Theater Kunst Tweedehands Boeken Kado
  Sint Bavodijk 31, 4504 AB Nieuwvliet
 • Telefoonnummer: 06 53894210
 • Email: info@ferini.nu
 • Website: ferini.nu

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
WoensdagGesloten
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Prachtig verbouwde molen met een heleboel mogelijkheden zoals lekker koffie Leuten met wat lekkers, tot een bruiloft of zelfs getrouwd worden in dit mooie niet verwachte familiebedrijf .eten slapen feesten etc voor mij was dit een buitengewone verrassing .nog geen 15 km van waar ik woon”

marlou verlinden

“Mooie winkel en vriendelijke uitbaters. Plezant om rond te kijken en je kan er leuke artikelen kopen. Er is ook een beneden verdieping naast het huis. Je krijgt er een nostalgisch gevoel. Een aanrader op te doen.”

Bruno Vercauteren

“A very quaint, established business run by a very loving couple. Very winding, you constantly discover something new! Various antiques, lots of books, really nice little souvenirs”

Boris Ulmann

Meer reviews lezen…

Ferini Nieuwvliet Vintage Theater Kunst Tweedehands Boeken Kado: Dé Kringloopwinkel in Nieuwvliet

Wat kun je brengen naar Ferini Nieuwvliet Vintage Theater Kunst Tweedehands Boeken Kado?

Bij Ferini Nieuwvliet Vintage Theater Kunst Tweedehands Boeken Kado kun je allerlei spullen brengen die je niet meer nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan kleding, schoenen, speelgoed, boeken, meubels, decoratie en nog veel meer. Het is een geweldige manier om jouw ongewenste items een nieuw leven te geven. Door ze te doneren aan deze kringloopwinkel, help je ook nog eens het milieu door recycling te bevorderen.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Ferini Nieuwvliet Vintage Theater Kunst Tweedehands Boeken Kado?

Bij het winkelen bij Ferini Nieuwvliet Vintage Theater Kunst Tweedehands Boeken Kado is het belangrijk om een kritisch oog te hebben. Hoewel de winkel een diverse selectie van vintage, theater, kunst, tweedehands boeken en cadeauartikelen heeft, is het altijd goed om te controleren op eventuele beschadigingen of ontbrekende onderdelen voordat je een aankoop doet. Het is ook handig om te weten dat Ferini Nieuwvliet Vintage Theater Kunst Tweedehands Boeken Kado regelmatig nieuwe items ontvangt, dus zorg ervoor dat je regelmatig langskomt om te ontdekken wat er nieuw is.

Hoe werkt Ferini Nieuwvliet Vintage Theater Kunst Tweedehands Boeken Kado?

Ferini Nieuwvliet Vintage Theater Kunst Tweedehands Boeken Kado is een kringloopwinkel waar je kunt genieten van een unieke winkelervaring. Het biedt niet alleen een breed scala aan tweedehandsproducten, maar ook een vintage theater, kunst en boeken. Het is een geweldige plek om inspiratie op te doen en unieke items te vinden. De winkel is gelegen aan de Sint Bavodijk 31, 4504 AB Nieuwvliet en is rolstoeltoegankelijk.

Unieke Programma’s, Kortingen en Andere Services

Ferini Nieuwvliet Vintage Theater Kunst Tweedehands Boeken Kado biedt enkele unieke programma’s en services aan zijn klanten. Zo organiseert de winkel regelmatig evenementen en optredens in het vintage theater, waarbij je kunt genieten van live-entertainment. Ze hebben ook kortingsacties en speciale aanbiedingen, waardoor je nog meer kunt besparen tijdens het winkelen. Daarnaast accepteert Ferini Nieuwvliet Vintage Theater Kunst Tweedehands Boeken Kado verschillende betaalpassen, waardoor de betaling gemakkelijk en snel verloopt.

Voor meer informatie over Ferini Nieuwvliet Vintage Theater Kunst Tweedehands Boeken Kado kun je terecht op hun website https://www.kringloop-info.nl/zeeland/nieuwvliet of volg ze op Twitter en Instagram. Plan een bezoek aan deze geweldige kringloopwinkel en ontdek welke unieke schatten je kunt vinden in Nieuwvliet.

157 gedachten over “Ferini Nieuwvliet Vintage Theater Kunst Tweedehands Boeken Kado”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Ferini Nieuwvliet Vintage Theater Kunst Tweedehands Boeken Kado. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Ferini Nieuwvliet Vintage Theater Kunst Tweedehands Boeken Kado. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Super uitgebreide winkel om een leuke souvenier te vinden. Ook een uitgebreid aanbod aan boeken om eens tussen te suffelen. En super vriendelijk personeel.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Ferini Nieuwvliet Vintage Theater Kunst Tweedehands Boeken Kado. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Ferini Nieuwvliet Vintage Theater Kunst Tweedehands Boeken Kado. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Ferini Nieuwvliet Vintage Theater Kunst Tweedehands Boeken Kado. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Prachtig verbouwde molen met een heleboel mogelijkheden zoals lekker koffie Leuten met wat lekkers, tot een bruiloft of zelfs getrouwd worden in dit mooie niet verwachte familiebedrijf .eten slapen feesten etc voor mij was dit een buitengewone verrassing .nog geen 15 km van waar ik woon

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  A very quaint, established business run by a very loving couple. Very winding, you constantly discover something new! Various antiques, lots of books, really nice little souvenirs

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Ferini Nieuwvliet Vintage Theater Kunst Tweedehands Boeken Kado. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Wat een leuke vintage feel good winkel!!! Teveel leuke spullen… We zijn twee keer in een week er naartoe gegaan, omdat er zoveel te zien is.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Mooie winkel en vriendelijke uitbaters. Plezant om rond te kijken en je kan er leuke artikelen kopen. Er is ook een beneden verdieping naast het huis. Je krijgt er een nostalgisch gevoel. Een aanrader op te doen.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Ferini Nieuwvliet Vintage Theater Kunst Tweedehands Boeken Kado. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  In Nieuwvliet ist der Sommer schon da (recht fruh), und wir mussten naturlich, das ist Tradition, kurz im Vintage Theater vorbeischauen. Ohne ein kleines Mitbringsel einzukaufen, fahren wir nicht nach Hause. Hier finden wir immer etwas ganz Besonderes, ausgefallenes und originelles. In Nieuwvliet is het al (tamelijk vroeg) zomer, en natuurlijk moesten we, zoals de traditie dat voorschrijft, even langs het Vintage Theater. We gaan niet naar huis zonder een souvenir te kopen. We vinden hier altijd iets speciaals, ongewoons en origineels.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter